Transfer sonrası belirtilerin gitmesi

hellopitty88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2015
12
3
36
34
Merhaba herkese bana 5. Gün transferi yapıldı yaklaşık 8 gün önce . Göğüslerim tedavinin başından beri şişmeye ve ağrımaya başlamıştı ama . 7.gün sabah uyandığımda göğüs ağrım ve şişliğim gitmişti dedim olmadı kısmet değilmiş . Bu sabah göğüs ağrısı ile uyandim 😂🙈 bu tip bir durum yaşayan oldu mu acaba ?

Bir gününüz diğeriyle aynı olmaz bu süreçte. Benim de bazen ağrılarım oluyordu, bazen gayet iyi hissediyordum kendimi. O yüzden fazla kulak vermeyin kendinize. Belirti aramayın. İnşallah olumlu sonuç alırsınız 🙏🏻

Çok teşekkürler cevap verdiğiniz için ama daha önceki gebeliğimde bu şekilde olamamıştı ondan hemen kendimi konuyu negatif diyerek beynimde kapadim ☺ Hayırlısı olsun yarın teste sonucu belli olucak sanırım 🌺 M MrsKurabiye

Çok teşekkürler cevap verdiğiniz için ama daha önceki gebeliğimde bu şekilde olamamıştı ondan hemen kendimi konuyu negatif diyerek beynimde kapadim ☺ Hayırlısı olsun yarın teste sonucu belli olucak sanırım 🌺 M MrsKurabiye

İnşallah her şey güzel olur sizin için 🙏🏻 İyi düşünün ki iyi olsun. Dua edin bol bol. Hem bazen belirtiler tutunduğunu gösteriyor 😊

Back
X