- 18 Ekim 2021
- 320
- 148
- 33
- 31
- Konu Sahibi -HerseyGuzelOLacak-
-
Acaba ne çıktı sonucunuzKizlar selam biliyorum ki benim gibi birçok yoldaşım bu sorunun cevabına akşama kadar forumda gezerek araştırıyor. Hamiş arkadaşlar transferden sonra belirtileriniz Nelerdi kaçıncı gün başladı yazarsanız hem bana hemde sizinle aynı Yolda olan arkadaşlarımızı aydınlatmış olursunuz.Simdiden çok teşekkür ederiz
PozitiftrAcaba ne çıktı sonucunuz
Tebrik ederim Allah kucağınıza almayı da nasip etsinPozitiftr
Rabbim hayırlısıyla sizede nasip etsin cnmTebrik ederim Allah kucağınıza almayı da nasip etsinbende transferimin üçüncü günümdeyim bana da dua edin lütfen
3. Günüm ama sadece bacağım ağrıyo yaRabbim hayırlısıyla sizede nasip etsin cnm
Canıım sana bişey sormak istiyoruuumRabbim hayırlısıyla sizede nasip etsin cnm
Buyur cnmCanıım sana bişey sormak istiyoruuum
Varmı sence gebelikkkBuyur cnm
Varmı sence gebelikkk
Kanda verdim 49.7 çıktıVar gibi ana bilmiyorum cnm en garantisi kan vermen
BKanda verdim 49.7 çıktı
Tamamdır 6. Güne göre iyimi sence kusura bakma ilk defa çift çizgi ve 5in üstünde değer gördüm çok heyecanlıyım bilmiyorumEe var ozman 2 gün sonra yine ver yukseliyormu bak
Yeni yeni tutunuyor demekki ama tekrarla muhakkak ben 12.gunde yaptım 665 di bide 15.gunde yaptım 2244 çıktı cnmTamamdır 6. Güne göre iyimi sence kusura bakma ilk defa çift çizgi ve 5in üstünde değer gördüm çok heyecanlıyım bilmiyorum
Yapıcam doktor 2 gün sonra tekrarla dene perşembe günü tekrar kan vericem bakalıım Allah herkese bize de nasip etsinYeni yeni tutunuyor demekki ama tekrarla muhakkak ben 12.gunde yaptım 665 di bide 15.gunde yaptım 2244 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?