Transfer sonrası beslenme

Kızlar selam.
Embriyo transferi olanlar bu süreçte çay kahve vs tükettiniz mi?
Merhaba ben ilk transferimde o kadar çok dikkat ettim ki. Belirli saat aralıklarıyla meyve kuruyemis probiyotik yoğurtlar kefir vs. tükettim çay ve kahve tüketmemeye çalıştım. Sonuç negatif. İkincisinde o kadar rahattim ki normal hayatımda nasıl besleniyorsam öyle devam ettim sadece kahve içmedim çayı da açık içtim günde iki bardak. Çok şükür şuan pozitif yani demem o ki ne kadar dikkat etmeye çalışırsa insan o kadar stres oluyor ve akıldan cikmiyormus onu farkettim. inşallah pozitif sonuçlanır transferiniz🙏

Merhaba ben ilk transferimde o kadar çok dikkat ettim ki. Belirli saat aralıklarıyla meyve kuruyemis probiyotik yoğurtlar kefir vs. tükettim çay ve kahve tüketmemeye çalıştım. Sonuç negatif. İkincisinde o kadar rahattim ki normal hayatımda nasıl besleniyorsam öyle devam ettim sadece kahve içmedim çayı da açık içtim günde iki bardak. Çok şükür şuan pozitif yani demem o ki ne kadar dikkat etmeye çalışırsa insan o kadar stres oluyor ve akıldan cikmiyormus onu farkettim. inşallah pozitif sonuçlanır transferiniz🙏
Ben de ilkinde çok dikkat etmiştim. Şimdi yine çay içemiyorum kötü hissediyorum ama öncekine göre daha rahatım. 😂 evet ne kadar dikkat etsek de tutmayacaksa tutmuyor :( hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻🙏🏻

Kızlar selam.
Embriyo transferi olanlar bu süreçte çay kahve vs tükettiniz mi?
Selam,
Kahve hiç içmedim ama çay içiyorum.Çok fazla beslenmeye dikkat ettim diyemem sabahları avakoda ve yumurta yedim. bir de ananas cevizi çok yemeye çalışıyorum beyin gelişimi için

Ben 23 Mart’ta transfer oldum beta değerime göre var şuan gebelik haftaya pazrteside usg var

Back
X