• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer Sonrasi BETA HCG degerleri.. ?

Ben bugun bıraz korktum acıkcası neden 200 ve ustu olmadı diye. 12 gun bugun 196 cıkınca ama dr guzel bısey yok sakin dedı oyle duzeldım
Korkma herkesin sonucu aynı olmaz ... bu ara herkesi duy ama dinleme sonuçta bunyeden bünye ye fark var . Doktorun ne diyorsa o 🥰içini ferah tut.

Bend e 5. Gün dondurulmuş embriyo işe transfer oldum. 9. Gün kanamam oldu diye kan berdim 41 çıktı
Dayanamayıp 10. Gün yine verdim 56 çıktı
İki günde bir veriliyor nırmalde ama ben dayanamadım çok da yükselme olmamış normal mi sizce lütfen yardımcı olun yarın 12. Günüm tekrar vericem yükselir mi dersiniz

Merhaba bende tüp bebek yaptım 3 hafta önce hamile olduğumu öğrendim fakat cumartesi kahve pembe lekelenmeme başladı kan verdim pazar günü en son kan sonucum 246 idi 89 a düştü doktorum ilaçları bırak dedi ama ne ağrım ne yoğun kanama var dedim ısrarla dinlemedi diğer gün tekrar verdim ve kan sonucum 179 a çıktı doktor bu önemli değil bebek yok dedi ama hala lekelenme var ve kanama yok dedim kadın doğuma gittim oda rahim içini kanama yok dedi ve rahim duvarin kalın dedi doktor sürekli umutsuz konuştu bende umursamadım ama içimde hep bir acaba var sizce ne yapmaliyim

Çok karışık birsey olmuş Allah yardımcınız olsun. Bendede lekelenme olmuştu ve yerleşme kanaması ymis. Sonra değer 259 çıktı 2 gün sonra 600 lerdeydi . Artış sağlamadiysa sağlıksız bir gebelik olduğu söylemişti doktor.. tekrar kan verdiniz mi ?

Merhaba Arkadaşlar
Benim beta da 7. gün 262 iken 11. gün 1310 çıktı Dondurulmuş 5. gün transferi çift embriyo gerçekleşmişti. Değer baya yükselti ikiz galiba bilgisi olan var mı

Merhaba, beta değerleriniz benimkiyle aynı neredeyse 8. Gün 200 çıktı. Çift embriyo yerleştirilmiş gebeliğiniz ikiz mi
Merhaba Arkadaşlar
Benim beta da 7. gün 262 iken 11. gün 1310 çıktı Dondurulmuş 5. gün transferi çift embriyo gerçekleşmişti. Değer baya yükselti ikiz galiba bilgisi olan var mı

Merhaba
7 temmuz 5. Gün embriyosu transferim oldu 19 temmuzda test günüm ancak bugün dayanamayıp test oldum kanda 88.91 çıktı nasıl sizce

Back
X