Evet canım sanırımNeye bakıyorlar bebek kesesıne olup olmadıgına mı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım sanırımNeye bakıyorlar bebek kesesıne olup olmadıgına mı
Evet canım sanırım![]()
Ben bugun bıraz korktum acıkcası neden 200 ve ustu olmadı diye. 12 gun bugun 196 cıkınca ama dr guzel bısey yok sakin dedı oyle duzeldımEvet canım sanırım![]()
Korkma herkesin sonucu aynı olmaz ... bu ara herkesi duy ama dinleme sonuçta bunyeden bünye ye fark var . Doktorun ne diyorsa oBen bugun bıraz korktum acıkcası neden 200 ve ustu olmadı diye. 12 gun bugun 196 cıkınca ama dr guzel bısey yok sakin dedı oyle duzeldım
Ben polikistik overim ondan bıraz endişelendimKorkma herkesin sonucu aynı olmaz ... bu ara herkesi duy ama dinleme sonuçta bunyeden bünye ye fark var . Doktorun ne diyorsa oiçini ferah tut.
Artik endişe yok annesi.. güzel düşünelim güzel olsunBen polikistik overim ondan bıraz endişelendim
Cok şükür hersey yolunda dılerım hepımızın oyle olur benımde tşk ederımArtik endişe yok annesi.. güzel düşünelim güzel olsun![]()
Merhaba Arkadaşlar
Benim beta da 7. gün 262 iken 11. gün 1310 çıktı Dondurulmuş 5. gün transferi çift embriyo gerçekleşmişti. Değer baya yükselti ikiz galiba bilgisi olan var mı
8. Gün 171Kizlar dondurulmuş embriyo transferi 1o. Gun beta 259 çıktı sizlerde sonuc nasıldı? ❤