Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MerhabaTransfer sonrası 5. Gün embriyosu
12. Gün 58
14. Gün 72
16. Gün 108
18. Gün 245
20. Gün 506 olarak devam ediyor Çarşamba günü doktor gel dedi tekrar kan ver dedi bu şekilde devam edip sağlıkla bebeğini kucağına alan var mı?
Merhabalar çok teşekkür ederim içimi ferahlattınız Aslında en çok korkum dış gebelik ya da boş gebelik yani kimyasal gebelikten çok korkuyorum düşük başlayıp hızlı ilerleyen beta hcg bazılarında kimyasalla karşılaşma da Dış gebelikte karşılaşma olasılığı çok yüksek oluyor diyeMerhaba
Sizinde benim gibi geç tutunma olmuş bence. İlk değeriniz %25 ile düşük artmış yani yavaş ilerlemiş . 48 saatte en az %60 artış beklenir.
Sonraki testte %50 artışınız olmuş hızlanmaya başlamış. Sonra %127 ve %107 ile gayet güzel artmış. İnşallah bir sonraki kan verdiğinizde yine güzel sonuçlar alırsınız.
Hiç korkmayın benim değerlerim kötüydü hiç bir zaman 2 katı artış görmedim hep sınırdaydım. Sizin değerler çok çok iyi benimkilerden.
Ben çok şükür oğlumu kucağıma aldım darısı başınıza inşallah![]()
İnşallah canım benim çok teşekkür ederimDeğerleriniz çok güzel hayırlı olsun hamileliğinizhiç evham yapmayın
Rica ederim ama dediğim gibi yavaş ilerleyip hızlanmış sonradan. Benim transferin 11. Günü değerim 17 çıkmıştı düşünün artık.Merhabalar çok teşekkür ederim içimi ferahlattınız Aslında en çok korkum dış gebelik ya da boş gebelik yani kimyasal gebelikten çok korkuyorum düşük başlayıp hızlı ilerleyen beta hcg bazılarında kimyasalla karşılaşma da Dış gebelikte karşılaşma olasılığı çok yüksek oluyor diye
Yaa rabbim size bağışlasın evladınızRica ederim ama dediğim gibi yavaş ilerleyip hızlanmış sonradan. Benim transferin 11. Günü değerim 17 çıkmıştı düşünün artık.
Amin Allah razı olsunYaa rabbim size bağışlasın evladınız
Hayırlısıyla inşallah rabbim isteyen bütün kullarına nasip etsin hayırlısıyla![]()
Benziyor gibi benimde 15 eylül 5.gün donmuş ebriyo transferiMerhabalar 20 eylülde 5. gün iki adet embriyo transfer edildi
25 Eylül kan sonucu: 33
27 eylül: 64
2 ekim: 206 çıktı
Son artış beklenen gibi olmadığı için moralimiz bozuldu haliyle. Daha önce böyle bir şey yaşayan var mı veya konu hakkında bilgi sahibi olan?
İlk testi dayanamayıp çok erken yapmıştık o tarihleri baz almamız mı gerekir?
bence değerleriniz çok güzel yükselmiş, kese bildiğim kadarıyla 1200-2000 değerlerinde görünüyor içinizi karartmayın Allah bebeklerimize ömür versinBenziyor gibi benimde 15 eylül 5.gün donmuş ebriyo transferi
25 eylül 70
27 eylül 139
3ekim 990 ama değerleri düşğk buldular buda düşğk riakş demekmiş moralim çok bozuldu henüz kese de görmedim inşallah ebebğim benimle kalır![]()
Çok çok aminnbence değerleriniz çok güzel yükselmiş, kese bildiğim kadarıyla 1200-2000 değerlerinde görünüyor içinizi karartmayın Allah bebeklerimize ömür versin![]()
Merhaba benim transferin 9. Günü değerim 60 çıktı yarın tekrar kan vereceğimTransfer sonrası 5. Gün embriyosu
12. Gün 58
14. Gün 72
16. Gün 108
18. Gün 245
20. Gün 506 olarak devam ediyor Çarşamba günü doktor gel dedi tekrar kan ver dedi bu şekilde devam edip sağlıkla bebeğini kucağına alan var mı?
Allah büyük sıkma canını bebeğin seninleyse her türlü seninle kalıcak değerlerin pekde önemi yokmuş onu anladım dua et sadeceKızlar iyi akşamlar transferin 12 günü kan testi 26.8 çıktı 14 günü 44.5 yarın test günüm sizce yükselir mi çok stresliyim
Bence iyi benim 12. Gün 58 çıkmıştı gün aşırı verilen kanda en az %50 artması gerekiyordondurulmuş 5. Gün embriyo transferi 9. Günü degerim 60 çıktı
Canım durum nedir inşallah sağlıklıdır bebeinMerhabalar çok teşekkür ederim içimi ferahlattınız Aslında en çok korkum dış gebelik ya da boş gebelik yani kimyasal gebelikten çok korkuyorum düşük başlayıp hızlı ilerleyen beta hcg bazılarında kimyasalla karşılaşma da Dış gebelikte karşılaşma olasılığı çok yüksek oluyor diye
Banada moral verin nolurr. 9. Gün 19 çıktı bugün tekrar verecem ama idrar testleri çok silikRica ederim ama dediğim gibi yavaş ilerleyip hızlanmış sonradan. Benim transferin 11. Günü değerim 17 çıkmıştı düşünün artık.
İnsallah kat kat artmıştır.Banada moral verin nolurr. 9. Gün 19 çıktı bugün tekrar verecem ama idrar testleri çok silik