- 15 Ocak 2019
- 7
- 2
- 36
- 38
- Konu Sahibi eliflaelif
-
Bu gün ki tahlili de
8. gün 22
10. gün 57
12. gün 109 allahım devamını getirsin insallah
Ne guzel bu sefer tuttu galiba . Bnde 3 deneme yaptim fakat hepsi başarısızlıkla sonuçlandı smdi herseyi biraktim artık. Inşallah seninde sağlıkla yükselir devamı gelir bebisinide kucağına alirsinSelamlar amiin yok 3. Denemem.. Allahım isteyen olmayan herkese nasip etsin yarın tekrar tahlile gideceğiz allahım sağlıklı yükselsin insallah
Doktor vermene gerek yok 2 hafta sonra kontrole gel dedi bakalım ne olacak.Hayırlı olsun bi daha kan verecekmisinn
Amiin insallah bende hiç ohhh diyemedim herkes ohh dedi ama ben hep temkinli olmak zorundayım gibi hissediyorum. Bence umutsuz olma canım birde hiç bir şey yapmıyorsanda zaman geçiyor yumurtalarını dondur sonra onlarıda bulmak zor oluyor. Dua dua dua allahım herkesin sağ salim bebişlerini kucağına almayı nasip etsin. Taşa can veren Rabbim ol der olur. Sende bu sürede umudunu hiç yitirmeNe guzel bu sefer tuttu galiba . Bnde 3 deneme yaptim fakat hepsi başarısızlıkla sonuçlandı smdi herseyi biraktim artık. Inşallah seninde sağlıkla yükselir devamı gelir bebisinide kucağına alirsin
Yok tedavi olayını biraktim canım . Şimdilik doğal denicem bitkisel çözümlere biraktim işi . Rabbimin vakti zamanı vardır . Senin sorun neydi peki ne den olmuyorduAmiin insallah bende hiç ohhh diyemedim herkes ohh dedi ama ben hep temkinli olmak zorundayım gibi hissediyorum. Bence umutsuz olma canım birde hiç bir şey yapmıyorsanda zaman geçiyor yumurtalarını dondur sonra onlarıda bulmak zor oluyor. Dua dua dua allahım herkesin sağ salim bebişlerini kucağına almayı nasip etsin. Taşa can veren Rabbim ol der olur. Sende bu sürede umudunu hiç yitirme
Merhaba benim rahim kanallarım kapalı ameliyat da oldum açılmadı. Sonra nasip tüp bebekdeymiş. ..Yok tedavi olayını biraktim canım . Şimdilik doğal denicem bitkisel çözümlere biraktim işi . Rabbimin vakti zamanı vardır . Senin sorun neydi peki ne den olmuyordu
Herkezin sorunu farklı vala . Bnmde rahim ters ve kistler mevcut çikolata kisti . Bitkileri deniyorum ama bilmiyorum ise yaricakmi artık olmadi yaza tekrar denicemMerhaba benim rahim kanallarım kapalı ameliyat da oldum açılmadı. Sonra nasip tüp bebekdeymiş. ..
Merhaba, sizin adınıza çok sevindim. Umarım böyle artarak devam eder. Arkadaşımda 2 tüp bebek denemesinden sonra kendiliğinden hamile kaldı. Merak ettiğim kimyasal gebelik olduğunu nasıl anladın ilk? belirti neydi? hangi aşamada anlaşılıyor?3 tüp bebek denemem de olumsuz sadece 3. Kimyasalla sonuçlandı. En son 6 ay önce tedaviyi bitirdim bugün adet gecikmesi nedeniyle test yaptırdım 232 çıktı. Nasıl devam eder bilmiyorum ama ben hamile kalkabiliyormuşum
Beta hcg gayet iyi yükselirken birden düşmeye başladı sonra da yoğun bir kanama olduMerhaba, sizin adınıza çok sevindim. Umarım böyle artarak devam eder. Arkadaşımda 2 tüp bebek denemesinden sonra kendiliğinden hamile kaldı. Merak ettiğim kimyasal gebelik olduğunu nasıl anladın ilk? belirti neydi? hangi aşamada anlaşılıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?