- 29 Ağustos 2016
- 37
- 49
- 38
- 43
- Konu Sahibi eliflaelif
Arkadaşlar transfer sonrası beta-Hcg değerlerimizi paylaşalım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım hemen ümidini kesme doktorun ne diyor iki gün sonra görmek istemiştir BtaHcg yi sanırım.Merhaba.12. günümde 205 çıkan değer 14.günümde 109 a düştü.çok mutsuzum galiba kimyasal gebelik.2gün sonra yeniden test...hiç ümidim yok.bir myom ameliyatı bir aşılama ve bir düşük sonrası ilk tüp bebek denememdi...
Evet canım 2gün sonra tekrar test istedi.ama bu düşüş normal değil dedi.hiç ümidim kalmadı.Canım hemen ümidini kesme doktorun ne diyor iki gün sonra görmek istemiştir BtaHcg yi sanırım.
Umarım canım sorunsuz ilerler sürecintransferin 9. günü BetaHcg 129.20 bir önceki gebeliğimde 95ti ve bebeğimi 10. haftada kaybetmiştim. Umarım Bunda sorun çıkmaz.
sağol canım teşekkür ederim iyi dileklerin içinUmarım canım sorunsuz ilerler sürecin
çok iyi bence katlanarak ilerliyo.hadi bakalım:)betaHcg kontrol değeri 300
Arkadaşlar benim de 30 kasımda transferim yapıldı. Bugün idrar testi yapsam çıkar mıSlm arkadaslar araniza yeni katildim. 8 yillik evliyim 2. Tup bebek denemem gecen yil Acibadem de Sahin ZETEROĞLU na gitmistik. Baslarda ilgi alaka super di. Yumurtalar toplandi 20 tane daha sonra transfer yapildi. Bir hafta sonra kanama geldi cok ilginç ki ariyorum durumu soylemek icin dr un bana dedigi bugun hastane nin tup bebek servisi pazar oldugu icin calismadigi ve beni bir dogum evine yada sevket yilmaz hastanesine gidebilecegimi soylemis olmasi. Esim de bende ilk deneme oldugu icin sok olduk. İlk etapta beta hcg degerim cok yuksek cikti.ama sonuc dusukle sonuclandi. Aradan bir yil gecti ve bir kez daha denedik bu sefer Bursa A.R.T Osman Develiogluna gidiyoruz. Dr isinde cok basarili ve prensip sahibi bir dr fazla soguk bir yapiya sahip. Bu gun transferin on ikinci gunu onuncu gun siddetli bel agrisi ve lekelenmeler oldugu icin kan testini erken yaptirdik. Fakat istedigim sonuc tan cok memnun kalmadim insallah degerlerim yukselir. 26.73 tu umarim iki gun sonra yaptirdigim testte degerlerim yukselir umarim.
Teşekkürler ama son günler hiç geçmiyor artık 12 Aralık 12. günüm dualarınızı bekliyorum:)Transferden 12 gun sonra kanda daha belli oluyor. İdrar testi yanilta bilir bence kan tahlili yaptirmalisin.
Amin inşAllah Rabbim en hayırlı sağlıklı bir şekilde nasip etsin yavrularımızı. İnşAllah değerin en güzel şekilde yükselir ve bebeğine kavuşursun.İnsallah her sey gonlune gore olsun. Benim bu gun transferin 16. Gunu pazartesi degerlerime yeniden bakilcak beklemek gercekten cok zor.insallah her sey gonlumuze gore olur Rabbim kucagimizi bos birakmasin.