Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim transferin 5. Günü 2 çıkmıştı beta hcg bugün 7. Günüm test vereceğim artmadıysa eğer yok demektir bakalım hakkımızda hayırlısı ama muhtemelen tutmadıTransferimin 7.günü bugun doktor test yaptir dedi yaptirdim 0.59 çıktı negatif ama biraz oynama görünüyor carsamba tekrar yaptir ilaclarini birakma dedi. Bu sekilde olup da degeri artan oldu mu?
Hersey o kadar iyiydiki doktor cok umutluydu embriyom 5aa kalitede rahmin cok iyi durumda dedi niye böyle oldu aklım almıyor. Sana da doktor mu dedi artabilir bi daha yaptir diye.Benim transferin 5. Günü 2 çıkmıştı beta hcg bugün 7. Günüm test vereceğim artmadıysa eğer yok demektir bakalım hakkımızda hayırlısı ama muhtemelen tutmadı
Doktor demedi benim test günüm 21 Ocak ama ben dayanamadığım için erkenden öğrenmek istedim . Transferden 5 gün önce çatlatma iğnesi olmuştum bu sebeple transferimin 3. Ve 4. Günü erken gebelik idrar terslerim pozitif çıktı muhtemelen 5 . Günü idrar testim negatif çıkınca kan verdim orda değerim 2 çıktı bugün 7. Günüm sabah idrar testim yine negatif çıktı akşam kan vereceğim işte bakalım düştüyse tamamen yok demektir . Benim de her şey çok güzeldi ama nasip olmadı . Hayırlısı git gide takatim kalmıyor artık inancımdaHersey o kadar iyiydiki doktor cok umutluydu embriyom 5aa kalitede rahmin cok iyi durumda dedi niye böyle oldu aklım almıyor. Sana da doktor mu dedi artabilir bi daha yaptir diye.
Allah nasip edecek birgün umarım o zaman bugünleri hatirlamayacağiz bile.Doktor demedi benim test günüm 21 Ocak ama ben dayanamadığım için erkenden öğrenmek istedim . Transferden 5 gün önce çatlatma iğnesi olmuştum bu sebeple transferimin 3. Ve 4. Günü erken gebelik idrar terslerim pozitif çıktı muhtemelen 5 . Günü idrar testim negatif çıkınca kan verdim orda değerim 2 çıktı bugün 7. Günüm sabah idrar testim yine negatif çıktı akşam kan vereceğim işte bakalım düştüyse tamamen yok demektir . Benim de her şey çok güzeldi ama nasip olmadı . Hayırlısı git gide takatim kalmıyor artık inancımda
İnşallahAllah nasip edecek birgün umarım o zaman bugünleri hatirlamayacağiz bile.
3. Gün embriyosu 1 ay sonra yani 3 ocakta yapıldı donmuş transfer. Hcg 12. Gün 231.6 _bugün yani 14. Gün 445.3 Çarşamba tekrar test vericem inşallah hepimiz sağlıklı doğumlar yaparız.Arkadaşlar transferinizin kaçıncı gün transferi olduğunu ve yaptırdığınız beta hcg değerlerini gün gün paylaşır mısınız ?
Ne güzel hayırlı olsun maşallah3. Gün embriyosu 1 ay sonra yani 3 ocakta yapıldı donmuş transfer. Hcg 12. Gün 231.6 _bugün yani 14. Gün 445.3 Çarşamba tekrar test vericem inşallah hepimiz sağlıklı doğumlar yaparız.
TeşekkürlerNe güzel hayırlı olsun maşallah
Merhaba 12. Gün değerim 92 14. Gün değerim 154 16.gün değerim 272 progestan iğne vuruluyorum kahverengi lekelenmem var. Yarın 18.gün kan vereceğim. Değerlerimin artışı nasıl sizceArkadaşlar transferinizin kaçıncı gün transferi olduğunu ve yaptırdığınız beta hcg değerlerini gün gün paylaşır mısınız ?
Gayet iyi maşallah. Hepimiz Sağlıkla kucağımıza alalım inşallahMerhaba 12. Gün değerim 92 14. Gün değerim 154 16.gün değerim 272 progestan iğne vuruluyorum kahverengi lekelenmem var. Yarın 18.gün kan vereceğim. Değerlerimin artışı nasıl sizce![]()
Merhaba cevabınız biraz da olsa moral oldu bana 18. Gün kan sonucum 423 çıktı az kahve lekelenme devam ediyor sürekli yatıyorum progestan iğneye devam ediyorum inş. Keseyi görürüz ümidiyle yazarım yine burayaGayet iyi maşallah. Hepimiz Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
21 ocak transfer günüArkadaşlar transferinizin kaçıncı gün transferi olduğunu ve yaptırdığınız beta hcg değerlerini gün gün paylaşır mısınız ?
Artışı gayet güzel iki katı geçmiş sağlıcakla gelsin bebişlerimiz inş. Benim artışlar %60 civarı ilerliyor bakalım hayırlısı21 ocak transfer günü
8. Gün beta 12.94
10. Gün beta 29.54
Sizce sağlıklı gebelik olur mu korkuyorum
İnşallah sağlıklaArtışı gayet güzel iki katı geçmiş sağlıcakla gelsin bebişlerimiz inş. Benim artışlar %60 civarı ilerliyor bakalım hayırlısı
12.gün 92İnşallah sağlıklaSizin nasıldı
Maşallah sağlıkla kucağınıza almaya inşallah12.gün 92
14.gün 154
16. Gün 272
18. Gün 423
21. Günde ultrasona gideceğim kan değeri artışım bu şekilde