Merhaba cevabınız biraz da olsa moral oldu bana 18. Gün kan sonucum 423 çıktı az kahve lekelenme devam ediyor sürekli yatıyorum progestan iğneye devam ediyorum inş. Keseyi görürüz ümidiyle yazarım yine buraya
Tekrar merhaba bugün 21. Günüm beta hcg değerim çok şükür yükseldi 1458 çıktı ve biz ultrasonda keseyi de gördük
Hayırlı olsun. Ben de duş kabin temizlemiştim. Adet oluyorsun git mi Ne biçim hemşireymiş onlarTekrar merhaba bugün 21. Günüm beta hcg değerim çok şükür yükseldi 1458 çıktı ve biz ultrasonda keseyi de gördük10 gün sonra kalp atışı için kontrole gideceğiz. Yazdıklarınız o kadar çok moral olduki bana burada bizler gibi umutla sonuçlarını bekleyen annelere de umut olsun. Benim transfer sonrası 14.günümde sonucum 154 çıkmıştı lekelenmem vardı hemşireler bana adet oluyorsun eve git bekleme hiç doktoruna bildiririz sonucu demişti bana. O kadar çok moralim bozulmuştu ki sonra doktorum telefonla aradı beni progestan iğne al hemen vurul 5 gün kanama durursa 1 hafta sonra ultrason dedi. Benim bi de 15. Günde kan pıhtı sı geldi tmm dedim düşük oluyo dedim kalktım temizlik yaptım süpürge tuttum tmm dedim olmadı. 16. Gün uyandım dedim doktorum bana iğneni vurul dinlen dedi iğnemi vurulmuşken bi de beta hcg istedim sonucum 272 çıktı şok oldum yattım hep sadece wc ve yemek yemek için kalktım sadece. 18. Gün 423 hcg çıktı. Değerlerim yavaş yükseliyor diye üzüldüğüm çok oldu. Allahım ol derse olur gerçekten burdan özellikle anlatmak istedim anne adayları umutlarını kaybetmesinler son anda tutunur mucizeniz
Tekrar merhaba bugün 21. Günüm beta hcg değerim çok şükür yükseldi 1458 çıktı ve biz ultrasonda keseyi de gördük10 gün sonra kalp atışı için kontrole gideceğiz. Yazdıklarınız o kadar çok moral olduki bana burada bizler gibi umutla sonuçlarını bekleyen annelere de umut olsun. Benim transfer sonrası 14.günümde sonucum 154 çıkmıştı lekelenmem vardı hemşireler bana adet oluyorsun eve git bekleme hiç doktoruna bildiririz sonucu demişti bana. O kadar çok moralim bozulmuştu ki sonra doktorum telefonla aradı beni progestan iğne al hemen vurul 5 gün kanama durursa 1 hafta sonra ultrason dedi. Benim bi de 15. Günde kan pıhtı sı geldi tmm dedim düşük oluyo dedim kalktım temizlik yaptım süpürge tuttum tmm dedim olmadı. 16. Gün uyandım dedim doktorum bana iğneni vurul dinlen dedi iğnemi vurulmuşken bi de beta hcg istedim sonucum 272 çıktı şok oldum yattım hep sadece wc ve yemek yemek için kalktım sadece. 18. Gün 423 hcg çıktı. Değerlerim yavaş yükseliyor diye üzüldüğüm çok oldu. Allahım ol derse olur gerçekten burdan özellikle anlatmak istedim anne adayları umutlarını kaybetmesinler son anda tutunur mucizeniz
merhabalar bende 23 ocakta 5. gün embriyosu 2 adet transfer yapıldı dayanamayıp 9. gün test yaptırdım ve beta hcg değerim 122,9 çıktı ama cumartesi tekrar yaptırmamı istedi acaba sorun olur mu sen böyle diyinde bende sanki hasta olacakmışım gibi kramplar giriyor arada korkuyorum şuanda bebekte sizde iyisinizdir umarımTekrar merhaba bugün 21. Günüm beta hcg değerim çok şükür yükseldi 1458 çıktı ve biz ultrasonda keseyi de gördük10 gün sonra kalp atışı için kontrole gideceğiz. Yazdıklarınız o kadar çok moral olduki bana burada bizler gibi umutla sonuçlarını bekleyen annelere de umut olsun. Benim transfer sonrası 14.günümde sonucum 154 çıkmıştı lekelenmem vardı hemşireler bana adet oluyorsun eve git bekleme hiç doktoruna bildiririz sonucu demişti bana. O kadar çok moralim bozulmuştu ki sonra doktorum telefonla aradı beni progestan iğne al hemen vurul 5 gün kanama durursa 1 hafta sonra ultrason dedi. Benim bi de 15. Günde kan pıhtı sı geldi tmm dedim düşük oluyo dedim kalktım temizlik yaptım süpürge tuttum tmm dedim olmadı. 16. Gün uyandım dedim doktorum bana iğneni vurul dinlen dedi iğnemi vurulmuşken bi de beta hcg istedim sonucum 272 çıktı şok oldum yattım hep sadece wc ve yemek yemek için kalktım sadece. 18. Gün 423 hcg çıktı. Değerlerim yavaş yükseliyor diye üzüldüğüm çok oldu. Allahım ol derse olur gerçekten burdan özellikle anlatmak istedim anne adayları umutlarını kaybetmesinler son anda tutunur mucizeniz
Merhaba ben de 9. Gün idrar testi yapmıştım çıkmıştı gebelik. Değeriniz pozitif oldugunu gösteriyor. Sağlıklı gebelik takibi için bir kaç defa beta hcg isteniyor. Test tekrar yapın sonucu doktorunuza bildirin size gerekli açıklamayı yapacaktır. Ağır iş yapmayın dinlenin lekelenme olur karın ağrısı olur ümitsizliğe kapılmayın sabırla süreci sakin bi şekilde atlatın. İnanın yazdıklarımı ben uygulayamadım bekleyiş çok zor. Dün çok şükür keseyi gördük 10 gün sonra kalp atışını dinlemeye gideceğiz. Allahım sağlıcakla kucapımıza almayı nasip etsin bebişlerimizimerhabalar bende 23 ocakta 5. gün embriyosu 2 adet transfer yapıldı dayanamayıp 9. gün test yaptırdım ve beta hcg değerim 122,9 çıktı ama cumartesi tekrar yaptırmamı istedi acaba sorun olur mu sen böyle diyinde bende sanki hasta olacakmışım gibi kramplar giriyor arada korkuyorum şuanda bebekte sizde iyisinizdir umarım
Gününü bekleyin 15. Gün kan verinKızlar ben 23 ocakda transfer oldum dondurulmuş 5.gun embriyosu.Dün yani transferin 10 günü idrar testi yaptım negatif çıktı. Doktora gttim kandan bakalım diye kanda henüz birşey çıkmaz ben size 15.gun gelin dedim dedi umutlaniyim mi üzüleyim mi bilemedim aranızda böyle olan varmı
Kan verdiniz mimerhabalar bende 23 ocakta 5. gün embriyosu 2 adet transfer yapıldı dayanamayıp 9. gün test yaptırdım ve beta hcg değerim 122,9 çıktı ama cumartesi tekrar yaptırmamı istedi acaba sorun olur mu sen böyle diyinde bende sanki hasta olacakmışım gibi kramplar giriyor arada korkuyorum şuanda bebekte sizde iyisinizdir umarım
Merhabalar bugün 2. Kez kan testi verdim ve degerim şuanda 456 çıktı doktorda sorun olmadığını söyledi haftaya keseyim görebilirsiniz dediler muayene olacağız inşallah Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın umarım sizinde hersey yolunda gider hayırlı olsunMerhaba ben de 9. Gün idrar testi yapmıştım çıkmıştı gebelik. Değeriniz pozitif oldugunu gösteriyor. Sağlıklı gebelik takibi için bir kaç defa beta hcg isteniyor. Test tekrar yapın sonucu doktorunuza bildirin size gerekli açıklamayı yapacaktır. Ağır iş yapmayın dinlenin lekelenme olur karın ağrısı olur ümitsizliğe kapılmayın sabırla süreci sakin bi şekilde atlatın. İnanın yazdıklarımı ben uygulayamadım bekleyiş çok zor. Dün çok şükür keseyi gördük 10 gün sonra kalp atışını dinlemeye gideceğiz. Allahım sağlıcakla kucapımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi
Ay hadi bakalım hayırlısı olsunMerhabalar bugün 2. Kez kan testi verdim ve degerim şuanda 456 çıktı doktorda sorun olmadığını söyledi haftaya keseyim görebilirsiniz dediler muayene olacağız inşallah Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın umarım sizinde hersey yolunda gider hayırlı olsun
merhaba gebelik devam ettimi ?21 ocak transfer günü
8. Gün beta 12.94
10. Gün beta 29.54
Sizce sağlıklı gebelik olur mu korkuyorum
Merhaba 27.01 transfer yaptırdım 8. Gün kan istediler 6.27 çıktı bana kimyasala döndü dediler takrar kan verdim 10. Gün 12.79 a yükseldi tekrar kan istediler 12. Gün 17.58 oldu 14. Gün tekrar kan vereceğim sizce kimyasal gebelik yada benim durumum da olan var mı ?Arkadaşlar transferinizin kaçıncı gün transferi olduğunu ve yaptırdığınız beta hcg değerlerini gün gün paylaşır mısınız ?
Arkadaşlar transferinizin kaçıncı gün transferi olduğunu ve yaptırdığınız beta hcg değerlerini gün gün paylaşır mısınız ?
Bugün transfer sonrası 21 . Gün beta düştü bebek düştümerhaba gebelik devam ettimi ?
Merhaba sonucunuz ne oldu merak ettim benimde değerim 80 artıyor iki katına çıkmadıMerhaba 12. Gün değerim 92 14. Gün değerim 154 16.gün değerim 272 progestan iğne vuruluyorum kahverengi lekelenmem var. Yarın 18.gün kan vereceğim. Değerlerimin artışı nasıl sizce
Merhaba şuan 7+2 günlük gebeyim. Ümidinizi hiç kaybetmeyin.Merhaba sonucunuz ne oldu merak ettim benimde değerim 80 artıyor iki katına çıkmadı
MaşallahMerhaba şuan 7+2 günlük gebeyim. Ümidinizi hiç kaybetmeyin.
İnşallah cumaya daha büyür ve görürsünüz kuzuyuSaolasın teşekkür ederim. Bugun ultrason günüm vardı kalp atışını dinleriz diye gittik kese boş dediler.Beta hcg ye bakıldı 7 haftalık gebeliğe göre normal kanamam yok ağrım yok herşey yolunda gibi fakat embriyo görünmedi. Cuma tekrar gideceğiz umarım görürüz bebeğimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?