TRANSFER SONRASI BETA HCG DERĞERLERİ

Tekrar merhaba bugün 21. Günüm beta hcg değerim çok şükür yükseldi 1458 çıktı ve biz ultrasonda keseyi de gördük 10 gün sonra kalp atışı için kontrole gideceğiz. Yazdıklarınız o kadar çok moral olduki bana burada bizler gibi umutla sonuçlarını bekleyen annelere de umut olsun. Benim transfer sonrası 14.günümde sonucum 154 çıkmıştı lekelenmem vardı hemşireler bana adet oluyorsun eve git bekleme hiç doktoruna bildiririz sonucu demişti bana. O kadar çok moralim bozulmuştu ki sonra doktorum telefonla aradı beni progestan iğne al hemen vurul 5 gün kanama durursa 1 hafta sonra ultrason dedi. Benim bi de 15. Günde kan pıhtı sı geldi tmm dedim düşük oluyo dedim kalktım temizlik yaptım süpürge tuttum tmm dedim olmadı. 16. Gün uyandım dedim doktorum bana iğneni vurul dinlen dedi iğnemi vurulmuşken bi de beta hcg istedim sonucum 272 çıktı şok oldum yattım hep sadece wc ve yemek yemek için kalktım sadece. 18. Gün 423 hcg çıktı. Değerlerim yavaş yükseliyor diye üzüldüğüm çok oldu. Allahım ol derse olur gerçekten burdan özellikle anlatmak istedim anne adayları umutlarını kaybetmesinler son anda tutunur mucizeniz

Hayırlı olsun. Ben de duş kabin temizlemiştim. Adet oluyorsun git mi Ne biçim hemşireymiş onlar

merhabalar bende 23 ocakta 5. gün embriyosu 2 adet transfer yapıldı dayanamayıp 9. gün test yaptırdım ve beta hcg değerim 122,9 çıktı ama cumartesi tekrar yaptırmamı istedi acaba sorun olur mu sen böyle diyinde bende sanki hasta olacakmışım gibi kramplar giriyor arada korkuyorum şuanda bebekte sizde iyisinizdir umarım

Merhaba ben de 9. Gün idrar testi yapmıştım çıkmıştı gebelik. Değeriniz pozitif oldugunu gösteriyor. Sağlıklı gebelik takibi için bir kaç defa beta hcg isteniyor. Test tekrar yapın sonucu doktorunuza bildirin size gerekli açıklamayı yapacaktır. Ağır iş yapmayın dinlenin lekelenme olur karın ağrısı olur ümitsizliğe kapılmayın sabırla süreci sakin bi şekilde atlatın. İnanın yazdıklarımı ben uygulayamadım bekleyiş çok zor. Dün çok şükür keseyi gördük 10 gün sonra kalp atışını dinlemeye gideceğiz. Allahım sağlıcakla kucapımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi

Kızlar ben 23 ocakda transfer oldum dondurulmuş 5.gun embriyosu.Dün yani transferin 10 günü idrar testi yaptım negatif çıktı. Doktora gttim kandan bakalım diye kanda henüz birşey çıkmaz ben size 15.gun gelin dedim dedi umutlaniyim mi üzüleyim mi bilemedim aranızda böyle olan varmı

Gününü bekleyin 15. Gün kan verin

Kan verdiniz mi

Merhabalar bugün 2. Kez kan testi verdim ve degerim şuanda 456 çıktı doktorda sorun olmadığını söyledi haftaya keseyim görebilirsiniz dediler muayene olacağız inşallah Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın umarım sizinde hersey yolunda gider hayırlı olsun

Ay hadi bakalım hayırlısı olsun allah kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi ben de cuma günü kalp atışını dinlemeye gideceğim. Dikkatli olun ağır bişey yapmayın

Arkadaşlar transferinizin kaçıncı gün transferi olduğunu ve yaptırdığınız beta hcg değerlerini gün gün paylaşır mısınız ?
Merhaba 27.01 transfer yaptırdım 8. Gün kan istediler 6.27 çıktı bana kimyasala döndü dediler takrar kan verdim 10. Gün 12.79 a yükseldi tekrar kan istediler 12. Gün 17.58 oldu 14. Gün tekrar kan vereceğim sizce kimyasal gebelik yada benim durumum da olan var mı ?
Arkadaşlar transferinizin kaçıncı gün transferi olduğunu ve yaptırdığınız beta hcg değerlerini gün gün paylaşır mısınız ?

31 ocakta dondurulmuş 5. Trasferi oldum, 10.gün 43 12.gün 79 çıktı. Daha önce de tüp bebek ile hamile kaldım ama kese büyümediği ve kalp atışı olmadığı için kürtaj olmuştum. Şimdi de düşük başladı sanki korkuyorum. Amh değerin 0.33 kısıtlı vaktimiz var diye çok hevesle tüp bebeğe başlamıştık ama her seferinde aklımıza gelmeyen aksilikler çıkıyor. Benim gibi düşük başlayıp sağlıklı gebelik yaşayan var mı acaba

Merhaba arkadaşlar 2. Transferimi oldum Şubat 2 sinde 5. Gün embriyosu transfer günü saymadan yazıyorum değerlerimi
8. Günü 92
10. Günü 284
12. Günü 665
14. Gün yani bugün 1250
Pazartesi günü ultrason için çağırdı doktorum ama endişeliyim adet olacakmışım gibi ağrım var dr la konuştum endişe etme dedi iğne yazayım vurun dedi iğne yaptırdım şimdi ayrıyetten de progestron fitil ve dupbaston kullanıyorum

Merhaba 12. Gün değerim 92 14. Gün değerim 154 16.gün değerim 272 progestan iğne vuruluyorum kahverengi lekelenmem var. Yarın 18.gün kan vereceğim. Değerlerimin artışı nasıl sizce
Merhaba sonucunuz ne oldu merak ettim benimde değerim 80 artıyor iki katına çıkmadı

Saolasın teşekkür ederim. Bugun ultrason günüm vardı kalp atışını dinleriz diye gittik kese boş dediler. Beta hcg ye bakıldı 7 haftalık gebeliğe göre normal kanamam yok ağrım yok herşey yolunda gibi fakat embriyo görünmedi. Cuma tekrar gideceğiz umarım görürüz bebeğimizi

İnşallah cumaya daha büyür ve görürsünüz kuzuyu Rabbim gönlüne göre versin canını sıkma canım bu surecler gerçekten zor ve sancılı geçiyor hep sabır hep sabır inşallah sabrimizin mükâfatını alırız hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…