Transfer sonrası Beta HCG sonuçları

Themiscan

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mart 2015
2.662
4.918
333
Merhaba kızlar
18 temmuzda 3. Gün embriyosu transferi oldum (taze)
Test günüm 29 Temmuz cumartesiydi.
Ancak hafta sonuna denk geliyor diye 10.günden yani 28 temmuzda test verdim.
28 Temmuz (10.gün) saat 10.30 gibi değerim 30.71
29 Temmuz saat (11.gün) 17.00 gibi değerim 53.68
30 Temmuz saat (12.gün) 17.00 gibi değerim 75.66 çıktı
Bu değerler düşük değil mi? Benzer kişilerin 100 ün üstünde ilk değerleri. Gittikçe umutsuzlaşıyorum. Tecrübeli anne adayları ya da anneler değerlendirirse çok sevinirim.

Eklentiler

• 5CB3F2BF-C1B4-416A-B421-FC6584404A08.webp
    5CB3F2BF-C1B4-416A-B421-FC6584404A08.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 583
Merhaba kızlar
Bu değerler düşük değil mi? Benzer kişilerin 100 ün üstünde ilk değerleri. Gittikçe umutsuzlaşıyorum. Tecrübeli anne adayları ya da anneler değerlendirirse çok sevinirim.
Canım önemli olan 2 günde bir yapılan testin artışı sen 24 saatte bir vermişsin ki ona rağmen gayet güzel artışın olmuş. Değeri 15 ile başlayıp sağlıkla devam den bir sürü kişi var düşük başladı diye düşünme geç gelişmiş geç tutunmuş olabilir önemli olan sağlıkla ilerlesin kendini o strese sokmanı tavsiye etmem. Umutsuz olunacak bir değer görmüyorum ben 🙏🏻🥰

Canım önemli olan 2 günde bir yapılan testin artışı sen 24 saatte bir vermişsin ki ona rağmen gayet güzel artışın olmuş. Değeri 15 ile başlayıp sağlıkla devam den bir sürü kişi var düşük başladı diye düşünme geç gelişmiş geç tutunmuş olabilir önemli olan sağlıkla ilerlesin kendini o strese sokmanı tavsiye etmem. Umutsuz olunacak bir değer görmüyorum ben 🙏🏻🥰
İnşallah canım. O yüzden pozitif de diyemiyorum işte bekliyorum. Test gününü iple çektim emin olamamak daha kötüymüş 🥺

Merhaba kızlar
Kaç hucreliydi hatırlıyormusunuz

10 demişlerdi sanıyorum. Grade-1 1. Kalite demişlerdi.
Dün akşam 75.66 çıkan değerim bu sabah 109.2 çıktı (13.gün)

Bu sabah yaptırmayacaktım ancak doktorumla dün akşam görüşebildim sabahtan beta ve Progesteron bastırmamı istedi, haklısınız 🌸

10 demişlerdi sanıyorum. Grade-1 1. Kalite demişlerdi.
Dün akşam 75.66 çıkan değerim bu sabah 109.2 çıktı (13.gün)
Tebrik ederim, benimde 3.gün 7 hücreli olarak dondurulmuştu. Transfer olduğum gün cozundukten sonra 8 hücreli olmuş dendi. Benimki rosi olduğu için doktor çok olumlu şeyler söylemedi. Hatta beni tutamayacağına odaklandırdı. Allah Kerim dedim. Hem korku ,hemde umut ve heyecan var.

Tebrik ederim, benimde 3.gün 7 hücreli olarak dondurulmuştu. Transfer olduğum gün cozundukten sonra 8 hücreli olmuş dendi. Benimki rosi olduğu için doktor çok olumlu şeyler söylemedi. Hatta beni tutamayacağına odaklandırdı. Allah Kerim dedim. Hem korku ,hemde umut ve heyecan var.
Nasipten öte yol yok derler.. çok çok istiyoruz bazen ama sanıyorum her şeyin bir zamanı var. Beklemekse çok zor evet.
Kaçıncı denemen kaç yıldır bebek istiyorsunuz

20 yıllık evliyim . Eşim azospermdi. 2 microtese oldu ama sperm bulunmadı. Geçen sene testis kanseri oldu ,testis alındı dokular donduruldu .kemoterapi tedavisi bitti çok şükür bu senede dondurulan dokularla tüpbebeğe karar verdik. Benden tek yumurta çıktı ve rosi işlemi uygulandı ve elhamdülillah dollendi 3.gune ulaştı ve haziranda donduruldu. Allaha Hamdü senalar olsunki sıkıntısız transfer oldu ve ben tüm 20 yıllık özlemimi, sıkıntımı ,umudumu 29 temmuzda aldım geldim . Tüm umutsuzluğa rağmen umudum var sma korkum daha ağır. Bizim bu aşamaları yaşamamız bile allahin bize sunduğu mucize .

20 yıllık evliyim . Eşim azospermdi. 2 microtese oldu ama sperm bulunmadı. Geçen sene testis kanseri oldu ,testis alındı dokular donduruldu .kemoterapi tedavisi bitti çok şükür bu senede dondurulan dokularla tüpbebeğe karar verdik. Benden tek yumurta çıktı ve rosi işlemi uygulandı ve elhamdülillah dollendi 3.gune ulaştı ve haziranda donduruldu. Allaha Hamdü senalar olsunki sıkıntısız transfer oldu ve ben tüm 20 yıllık özlemimi, sıkıntımı ,umudumu 29 temmuzda aldım geldim . Tüm umutsuzluğa rağmen umudum var sma korkum daha ağır. Bizim bu aşamaları yaşamamız bile allahin bize sunduğu mucize .
Tüm dualarım seninle.. Allah hayırlısıyla nasip etsin 🙏🏻

Güncelleme: değerim 16.gün 456 çıkmışken 20. Gün 208e düştü. Doktorum ilaçlara devam etmemi söyledi yarın muayenem var. Tutunamadı maalesef

Back
X