Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ikiz olmAsını cok isterdimmSanmıyorum, ikiz gebelikler çok fazla artıyor sizin gününe göre normal
Benim 9.gun 266 çıktı ama ikiz değil canım zaten kese görmeden beta ile de çok anlaşılmıyor doktor bir ihtimal demişti ama değilmişMerhaba arkadaslar Benim 23 ocakta transferim oldu bugun 14 gun kan tahlili verdim 299 cikti yorumlara bakarak yuksek cikmis sanki ikiz olabilir miii![]()
Merhaba elika kadın uygulamasi var kaçtır bayan yazıyor elimde gonalf var isteyen olursa vereyim diye bı bakın istersenizMerhaba elinde gonalf olup ücretsiz verebilecek cikarmi acaba yardımcı olursanız çok mutlu olurum
Kullanıcı ismi falan varmi o uygulamadaMerhaba elika kadın uygulamasi var kaçtır bayan yazıyor elimde gonalf var isteyen olursa vereyim diye bı bakın isterseniz
Evet var hatta ben bakayım bı bulursam yazarım yineKullanıcı ismi falan varmi o uygulamada
Yardımci olursan çok memnun olurumEvet var hatta ben bakayım bı bulursam yazarım yine
Ben baktım ama göremedimEvet var hatta ben bakayım bı bulursam yazarım yine
Şimdi bayana yazdım halen elinde varmış arama kısmina gonalf yazsanız çıkarYardımci olursan çok memnun olurum
Ama sanırsam açılmış yaniŞimdi bayana yazdım halen elinde varmış arama kısmina gonalf yazsanız çıkar
Benmi beceremedim acaba kesinlikle bulamıyorumAma sanırsam açılmış yani
Sen elika kadını yuklemissin sadece elika diye yükleBenmi beceremedim acaba kesinlikle bulamıyorum
Tmm hemen onu indiriyimSen elika kadını yuklemissin sadece elika diye yükle
Bak burda hatta konuştum daTmm hemen onu indiriyim