• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası beta hcg

Sergiz46

Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2022
21
11
8
29
Merhaba arkadaslar Benim 23 ocakta transferim oldu bugun 14 gun kan tahlili verdim 299 cikti yorumlara bakarak yuksek cikmis sanki ikiz olabilir miii🤨

Sanmıyorum, ikiz gebelikler çok fazla artıyor sizin gününe göre normal

İkiz gebelik bildiğim kadarıyla beta değerinden değil ultırasondan belli oluyor benimde maksimum gördüğüm değerim buydu benim ikiz ablamın binlerdeydi ilk değeri onun tekil gebelik

Merhaba elinde gonalf olup ücretsiz verebilecek cikarmi acaba yardımcı olursanız çok mutlu olurum

Merhaba arkadaslar Benim 23 ocakta transferim oldu bugun 14 gun kan tahlili verdim 299 cikti yorumlara bakarak yuksek cikmis sanki ikiz olabilir miii🤨
Benim 9.gun 266 çıktı ama ikiz değil canım zaten kese görmeden beta ile de çok anlaşılmıyor doktor bir ihtimal demişti ama değilmiş

İlk kan sonucum 763, 2 gün sonra tekrarladim 1674 filandi kesede ikiz olduğunu öğrenmiştik. Ama betam da yuksek oldugu icin ikiz olduğunu hissetmistim Allah herkese nasip etsin tek ikiz fark etmez 🙏🙏🙏

Eklentiler

• Screenshot_20240206-153355_Elika Kadn.webp
    Screenshot_20240206-153355_Elika Kadn.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 52
Back
X