Hangısını ? Bu son hamile kaldığımı yoksa kımysal olanımı anlamıdımO zaman ki beta değerlerinizi atarmısınız arkadaşım için umut olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangısını ? Bu son hamile kaldığımı yoksa kımysal olanımı anlamıdımO zaman ki beta değerlerinizi atarmısınız arkadaşım için umut olur
Kafasına göre ilerledi dediniz ya sonra kalp atışını duydum vs.Hangısını ? Bu son hamile kaldığımı yoksa kımysal olanımı anlamıdım
Hee 66-119-202-385-675-1490 bular 2 gun ara ıle 4 gun ara ıle 5550 ve bunda 4 gun sora kalp atışı duydumKafasına göre ilerledi dediniz ya sonra kalp atışını duydum vs.
Kafasına göre ilerledi dediniz ya sonra kalp atışını duydumHangısını ? Bu son hamile kaldığımı yoksa kımysal olanımı anlamıdım
teşşkğr ederim yorumunuz içiHee 66-119-202-385-675-1490 bular 2 gun ara ıle 4 gun ara ıle 5550 ve bunda 4 gun sora kalp atışı duydum
Ikız ola bılırmı?Merhaba arkadaşlar transferin 10. Günü değerim 763 çıktı iki gün sonra tekrar vereceğim artış için ama sanki yüksek gibi geldi değerim sizlerin kaç çıkmıştı
Çift embriyo transferi oldum bilemiyorum ki çok heyecanlıyım sizin kaç çıkmıştıIkız ola bılırmı
Bende tekdı 202 ıdı 12 cı gunÇift embriyo transferi oldum bilemiyorum ki çok heyecanlıyım sizin kaç çıkmıştı
Bence çok erken test yapmışsınız daha 8 gün olmuş banada 5.gün embriyo transfer edildi ama doktorum kesinlikle 12 gün sonra test yap dedi bence moralini bozma ilaclarına devam et ve 10.günde test yap inşallah pozitiftir hep bunu dua et enbiya suresi 89 ayeti tekrar et7 mayısta 5. Gün embriyosu transfer edildi 16 mayısta kan vermem söylendi ama dayanamadım bugün verdim 0.3 çıktı. Artmaz değil mi ? İğneleri yaptırmayım artık diyorum
Merhaba sonucunuz ne oldu acaba ?Merhaba arkadaşlar transferin 10. Günü değerim 763 çıktı iki gün sonra tekrar vereceğim artış için ama sanki yüksek gibi geldi değerim sizlerin kaç çıkmıştı
Merhaba iki kese görüldü ama birisinde kalp atışı yoktu tek gebelik şu an 10+4 teyim bir sıkıntı yok çok şükürMerhaba sonucunuz ne oldu acaba ?
Manşallah Allah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin inşallahMerhaba iki kese görüldü ama birisinde kalp atışı yoktu tek gebelik şu an 10+4 teyim bir sıkıntı yok çok şükür
Amin inşallahManşallah Allah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah![]()