Transfer sonrasi cikolata?

-Hira-

.....
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2017
196
169
53
Bugun transferimin.3. gunu canim asiri derecede tatli istiyor fakat nereye baksam transfer sonrasi cikolata yemeyin demisler bende cikolata yemek yerine cikolatali pasta kremasiyla pasta yaptim.. ama bisey olmasindan korkuyorum ne gibi zarari olabilir bilginiz var mi?

Ay canım kim dedi allah aşkına bunu sana
Yok öyle bisey ye gitsin

Ben hep yedim çok sukur ki bak hamileyim inanma böyle şeylere
Hakkında hayirlisi olur inşallah güzel haberlerini bekliyorum.

Hiç duymamıştım Allah aşkına böyle saçma şeylere inanmayın
Keyfini çıkarın lütfen

internette transfer sonrasi cikolata yemeyin yazmislar ve bulent tiras in da bir makalesini okudum transfer sonrasi cikolata yemeyin demis.. bende korktum canim cok cikolata isteyince.. cok tesekkur ederim

ÇİKOLATA TÜKETMEYİN, YATAKTA FAZLA KALMAYIN

Bu iki hafta gerçekten zor bir süreç. Sinir ve heyecanı bir kenara atın. Çikolata tüketmeyin. Sağlıklı beslenin. Bol sebze ve meyve tüketelim. Yatakta çok fazla zaman geçirmeyin. Bu gebe kalmanıza yardım etmez. Hatta kan dolaşımını olumsuz etkileyerek gebelik olasılığını azaltabilir.

bu da kolan hastanesinin internette yayinlanan transfer sonrasi makalesi

Evet çok fazla yatmamak gerekiyor ama 2 aşilama, 3 kere tüp bebek yaptirdim cikolata olayini ilk defa duydum ne kadar dogrudur bilmiyorum

Canım ben bahcecide tedavi oldum çok yatma günlük hayatına don dediler bana da ama çikolata yemeyin demediler ilk defa duydum maydonoz yasaktı bir tek onunda söktürücü özelliği var diye o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…