Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır önceki özeldi diğeri araştırma hastanesiaynı hastanede ve aynı saatte mi verdiniz testi
İnşallah dediğin gibi olur yaLaboratuvar farkıdır o zaman. telaş yapmayın. cihazları referans değerleri farklıdır. 2 gün sonra aynı yerde aynı saatte vermeye çalışın. ancak o zaman anlayabilirsiniz
Nedir durumunuz?5 gün embriyosu transferimin 10 gün 58.84'tü 12 gün 54'e düştü bu şekilde ilerleyip sonra yükselen oldu mu?
Artış var hala ama 2 katı değilNedir durumunuz?
Yükselip düşmesi kimyasal gebelik oluyor benim öyle olmuştu ama laboratuvar farkı var demişsiniz insallah öyledir insallah bebis sizinledir![]()
Sizin artışlarınız nasıl oldu kaça kadar çıktı peki ve ne zaman artış bittiNedir durumunuz?
Yükselip düşmesi kimyasal gebelik oluyor benim öyle olmuştu ama laboratuvar farkı var demişsiniz insallah öyledir insallah bebis sizinledir![]()
İlk ölçüm 40 kusurdu sonraki 20 kusurduSizin artışlarınız nasıl oldu kaça kadar çıktı peki ve ne zaman artış bitti
Ben birde diş gebelik geçirdim. Onda az az yükseldi sonra az az düştü bitecek kimyasala dönecek heralde dedi doktor bir hafta sonra bir anda fırladı sonra anladık ki diş gebelik olmuşİlk ölçüm 40 kusurdu sonraki 20 kusurdu
merhaba merak ediyorum sonucunuzu kan verdiniz miİlk ölçüm 40 kusurdu sonraki 20 kusurdu
Canım o arkadaşın kimyasalla sonuçlanmış benimde çok dengesiz ilerledi şuan değerim 533 oldu çarşamba günü tekrar vericem kanmerhaba merak ediyorum sonucunuzu kan verdiniz mi
58 den 54 e düşen mi 533 olduCanım o arkadaşın kimyasalla sonuçlanmış benimde çok dengesiz ilerledi şuan değerim 533 oldu çarşamba günü tekrar vericem kan
Sizin nasıl peki
Evet canım58 den 54 e düşen mi 533 oldu