Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neden bunu yapiyorsunuz? Can sıkıntınız mi var? Ki zannediyorum ki var gidin baska yerde eyleşinCanım burda bir hocadan cevap bekleme :) burada kadınlar deneyimlerini paylaşıyorlar :) benim tüp bebek dr um ilk 3ay denize girmemi yasakladı havuz zaten yasak.. ve bence okadar psikolojik maddi zorluklarla bu tedaviyi olup transferden 3gün sonra tatil için yola gitmen büyük cesaret bence ben tahlil gününe kadar evden bile çıkmadım. Tabi karar senin hayat senin
Kotu birsey soylenmemis ki fikrini yazmis. Bunu konu acmak yerine doktorunuza sormalisiniz .neden bunu yapiyorsunuz? Can sıkıntınız mi var? Ki zannediyorum ki var gidin baska yerde eyleşin
ben zaten dr.umdan izin aldim. Hatta ben iptal ettirecektim olmaz moral acisindan gideceksin o tatile dedi.buraya da konu acarim baska yere de size hesap verecek degilim!! Insanlarla dalga gecmekte neyin nesi!!Kotu birsey soylenmemis ki fikrini yazmis. Bunu konu acmak yerine doktorunuza sormalisiniz .
Doktorunuzdan onay aldıysanız ne guzel.. burda kimi zararli der kimi faydali kafaniz karisir bu yuzden konu acmak yerine dr unuza danisin dedim.ben zaten dr.umdan izin aldim. Hatta ben iptal ettirecektim olmaz moral acisindan gideceksin o tatile dedi.buraya da konu acarim baska yere de size hesap verecek degilim!! Insanlarla dalga gecmekte neyin nesi!!
yahu ben burada bulet tiras beye soru sordum. Farkettiyseniz hocam diye basladim iki kisi geldiniz yorum yaptiniz. Yine soyluyorum istedigim yere konu acarim.lutfen gereksiz kalabalik yapmayinDoktorunuzdan onay aldıysanız ne guzel.. burda kimi zararli der kimi faydali kafaniz karisir bu yuzden konu acmak yerine dr unuza danisin dedim.
Kimse sizle dalga gecmemis ki. Gereksiz alinganlik yapıyorsunuz. Iyi forumlar.
Pardon ben onu gormedim.yahu ben burada bulet tiras beye soru sordum. Farkettiyseniz hocam diye basladim iki kisi geldiniz yorum yaptiniz. Yine soyluyorum istedigim yere konu acarim.lutfen gereksiz kalabalik yapmayin
Dalga geçmedim fikrimi ve yaptığımı söyledim bence senin problemin var. Dr undan izin aldıysan niye fikrimizi soruyorsun? Maddi manevi külfetli bi tedavinin tatil için heba edilmemesi kanaatindeyim hemde transferden 3gün sonraben zaten dr.umdan izin aldim. Hatta ben iptal ettirecektim olmaz moral acisindan gideceksin o tatile dedi.buraya da konu acarim baska yere de size hesap verecek degilim!! Insanlarla dalga gecmekte neyin nesi!!
Bülent tıraş beye mü sordunuzyahu ben burada bulet tiras beye soru sordum. Farkettiyseniz hocam diye basladim iki kisi geldiniz yorum yaptiniz. Yine soyluyorum istedigim yere konu acarim.lutfen gereksiz kalabalik yapmayin
yaa size soran mi kardesim. Gidin otede oynayin ya. Okuman yoksa tekrar yazayim ben soruma 'merhaba hocam' diye basladim yani buradan bi arkadasa sormadim dikkat ettiysen ki etmemissin. Ayrica yazdim buraya tekrar ediyorum acarim istedigim yere konu acarim baskasina soracak degilim istersem cok defa acarim sorarim hayret bisey. Allah askina git baska yerde oyun oyna senle ugrasacak degilimDalga geçmedim fikrimi ve yaptığımı söyledim bence senin problemin var. Dr undan izin aldıysan niye fikrimizi soruyorsun? Maddi manevi külfetli bi tedavinin tatil için heba edilmemesi kanaatindeyim hemde transferden 3gün sonra
sen forumda yenisin galiba kac kez soru sorulmustur ve kac kez cevap vermistir Bulent bey. Demekki seviyen bu. Git oyunlarini baskalariyla oyna terbiyesiz ukalaBülent tıraş beye mü sordunuzsiz onun buralarda cevap verdiğini mi düşünüyorsunuz
ayrıca hiçte öyle birşey yazmıyor Hocam demişsin bende sana insanlık yapıp buralarda hocalardan cevap bekleme kadınlar birbirine yardım ediyor deneyimlerini yazıyor dedim
neyse sen hocadan cevap beklemeye devam et
sen forumda yenisin galiba kac kez soru sorulmustur ve kac kez cevap vermistir Bulent bey. Demekki seviyen bu. Git oyunlarini baskalariyla oyna terbiyesiz ukalaBülent tıraş beye mü sordunuzsiz onun buralarda cevap verdiğini mi düşünüyorsunuz
ayrıca hiçte öyle birşey yazmıyor Hocam demişsin bende sana insanlık yapıp buralarda hocalardan cevap bekleme kadınlar birbirine yardım ediyor deneyimlerini yazıyor dedim
neyse sen hocadan cevap beklemeye devam et
Tamam sen bekle verir cevapsen forumda yenisin galiba kac kez soru sorulmustur ve kac kez cevap vermistir Bulent bey. Demekki seviyen bu. Git oyunlarini baskalariyla oyna terbiyesiz ukala
Sen insanlarin duygulariyla dalga gec bakalim Allaha havale ediyorum seni. beni boyle uzdun Allah ta seni uzsun insallahTamam sen bekle verir cevap![]()