Transfer sonrasi denize girme

Beth18

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2012
12.419
28.809
798
Mehaba hocam
Bizim 17 agustosta transferimiz planlaniyor ve tatil planimiz var sonrasinda. 3 gun dinlenicem sonra yola cikicaz. Tatilde denize girmem sakincali mi? Sizin dusuncelerinizi onemsiyorum tesekkur ederim.

Canım burda bir hocadan cevap bekleme :) burada kadınlar deneyimlerini paylaşıyorlar :) benim tüp bebek dr um ilk 3ay denize girmemi yasakladı havuz zaten yasak.. ve bence okadar psikolojik maddi zorluklarla bu tedaviyi olup transferden 3gün sonra tatil için yola gitmen büyük cesaret bence ben tahlil gününe kadar evden bile çıkmadım. Tabi karar senin hayat senin

Canım burda bir hocadan cevap bekleme :) burada kadınlar deneyimlerini paylaşıyorlar :) benim tüp bebek dr um ilk 3ay denize girmemi yasakladı havuz zaten yasak.. ve bence okadar psikolojik maddi zorluklarla bu tedaviyi olup transferden 3gün sonra tatil için yola gitmen büyük cesaret bence ben tahlil gününe kadar evden bile çıkmadım. Tabi karar senin hayat senin
neden bunu yapiyorsunuz? Can sıkıntınız mi var? Ki zannediyorum ki var gidin baska yerde eyleşin

Kotu birsey soylenmemis ki fikrini yazmis. Bunu konu acmak yerine doktorunuza sormalisiniz .
ben zaten dr.umdan izin aldim. Hatta ben iptal ettirecektim olmaz moral acisindan gideceksin o tatile dedi.buraya da konu acarim baska yere de size hesap verecek degilim!! Insanlarla dalga gecmekte neyin nesi!!

ben zaten dr.umdan izin aldim. Hatta ben iptal ettirecektim olmaz moral acisindan gideceksin o tatile dedi.buraya da konu acarim baska yere de size hesap verecek degilim!! Insanlarla dalga gecmekte neyin nesi!!
Doktorunuzdan onay aldıysanız ne guzel.. burda kimi zararli der kimi faydali kafaniz karisir bu yuzden konu acmak yerine dr unuza danisin dedim.
Kimse sizle dalga gecmemis ki. Gereksiz alinganlik yapıyorsunuz. Iyi forumlar.

Doktorunuzdan onay aldıysanız ne guzel.. burda kimi zararli der kimi faydali kafaniz karisir bu yuzden konu acmak yerine dr unuza danisin dedim.
Kimse sizle dalga gecmemis ki. Gereksiz alinganlik yapıyorsunuz. Iyi forumlar.
yahu ben burada bulet tiras beye soru sordum. Farkettiyseniz hocam diye basladim iki kisi geldiniz yorum yaptiniz. Yine soyluyorum istedigim yere konu acarim.lutfen gereksiz kalabalik yapmayin

Dalga geçmedim fikrimi ve yaptığımı söyledim bence senin problemin var. Dr undan izin aldıysan niye fikrimizi soruyorsun? Maddi manevi külfetli bi tedavinin tatil için heba edilmemesi kanaatindeyim hemde transferden 3gün sonra

yahu ben burada bulet tiras beye soru sordum. Farkettiyseniz hocam diye basladim iki kisi geldiniz yorum yaptiniz. Yine soyluyorum istedigim yere konu acarim.lutfen gereksiz kalabalik yapmayin
Bülent tıraş beye mü sordunuz :KK70::KK70: siz onun buralarda cevap verdiğini mi düşünüyorsunuz :KK70: ayrıca hiçte öyle birşey yazmıyor Hocam demişsin bende sana insanlık yapıp buralarda hocalardan cevap bekleme kadınlar birbirine yardım ediyor deneyimlerini yazıyor dedim :KK70: neyse sen hocadan cevap beklemeye devam et

Dalga geçmedim fikrimi ve yaptığımı söyledim bence senin problemin var. Dr undan izin aldıysan niye fikrimizi soruyorsun? Maddi manevi külfetli bi tedavinin tatil için heba edilmemesi kanaatindeyim hemde transferden 3gün sonra
yaa size soran mi kardesim. Gidin otede oynayin ya. Okuman yoksa tekrar yazayim ben soruma 'merhaba hocam' diye basladim yani buradan bi arkadasa sormadim dikkat ettiysen ki etmemissin. Ayrica yazdim buraya tekrar ediyorum acarim istedigim yere konu acarim baskasina soracak degilim istersem cok defa acarim sorarim hayret bisey. Allah askina git baska yerde oyun oyna senle ugrasacak degilim

Bülent tıraş beye mü sordunuz :KK70::KK70: siz onun buralarda cevap verdiğini mi düşünüyorsunuz :KK70: ayrıca hiçte öyle birşey yazmıyor Hocam demişsin bende sana insanlık yapıp buralarda hocalardan cevap bekleme kadınlar birbirine yardım ediyor deneyimlerini yazıyor dedim :KK70: neyse sen hocadan cevap beklemeye devam et
sen forumda yenisin galiba kac kez soru sorulmustur ve kac kez cevap vermistir Bulent bey. Demekki seviyen bu. Git oyunlarini baskalariyla oyna terbiyesiz ukala

sen forumda yenisin galiba kac kez soru sorulmustur ve kac kez cevap vermistir Bulent bey. Demekki seviyen bu. Git oyunlarini baskalariyla oyna terbiyesiz ukala

Yahu manyakmısın nesin ne duygunla dalga geçeyim senin tüp bebek tedavisiyle hamile kalmış biri olarak hemde tayfun beyin hastası olarak sana yaptığımı yaşadığımı yazdım senin verdiğin cevap saçma sapan saldıran sensin. Bence sen bi dua na dikkat et hamile olan benim hamilenin duası kabul olur kötü kötü beddua ettirme bana

Ya git diyorum terbiyesiz mahalle karilari gibi senle tartisacak degilim
Mune Mune rica ediyorum bi bakar misin

Hee bide sataş sataş sonra annene şikayet eder gibi şikayet et :) ilk mahalle karısı ağzına ilk sen başladın dikkatini çekerim ben insan gibi sana cevap verdim

Back
X