• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası dinlenme

Ceylan87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2023
586
12
28
39
Merhaba arkadaşlar transfer sonrası nkacvgun dinlendiniz ,çalışanlar kaçıncı gün ise basladi bir de ev süpürme silme falan kaçıncı günden sonra yaptnz

Ben ertesi gün işbaşı yaptım.

Hem de 0 uykuyla.

Temizlik normalde de yapmıyorum zaten.

Allahım yardımcınız olsun,gönlünüze göre versin inşallah.

bende 2 aralıkta transfer oldum. transfer günü eve gelip dinlendim ertesi güne izin aldım sadece. onda da yine yemek yaptım bulasık topladım 2 gündür de çalışıyorum ama işim masabaşı. yine de merdiven falan var dr um kısıtlama kendini dedi bilmiyorum yanlış yapmıyorumdur inşallah. sadece çok ağır şeyler kaldırmıyorum uzun yürümüyorum o kadar.

bende 2 aralıkta transfer oldum. transfer günü eve gelip dinlendim ertesi güne izin aldım sadece. onda da yine yemek yaptım bulasık topladım 2 gündür de çalışıyorum ama işim masabaşı. yine de merdiven falan var dr um kısıtlama kendini dedi bilmiyorum yanlış yapmıyorumdur inşallah. sadece çok ağır şeyler kaldırmıyorum uzun yürümüyorum o kadar.
İnşallah hayırlısıyla tutunur ,ben de Aralık sonu veya Ramazan sonrası tedaviye baslicam nasipse ,benim de isim masabasi şükür ama benim de aynı şekilde merdiven var ,eve giderken de üst geçitten merdivenle cikiyorum

İnşallah hayırlısıyla tutunur ,ben de Aralık sonu veya Ramazan sonrası tedaviye baslicam nasipse ,benim de isim masabasi şükür ama benim de aynı şekilde merdiven var ,eve giderken de üst geçitten merdivenle cikiyorum
İnsallah hepimizin iyi düşünelim iyi olsun 🌸

Back
X