• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

transfer sonrası e2 ve progesteron baktıranlar lütfen yazın

bebisho

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2012
248
6
46
Sivas
arkadaşlar 4 günüm kaldı ama sabır filan kalmadı...tarnsfer sonrası e2 progesteron baktıranlar değerlerinizi ve tutup tutmadıını nolur yazın benim değerim 7.gün e2 283 progesteron 46

off ya 2.kez konu açtım yine gelen giden yok tüp bebekle hamile kalanlar lütfen yazın ...hiçmi baktıran olmadı:18:

selam ben transfer sonrasi 5.gunu yaptirdim e2 640 progesteron 14 tu suanda 9 haftalik hamileyim umarim sende gebesindir

selam ben transfer sonrasi 5.gunu yaptirdim e2 640 progesteron 14 tu suanda 9 haftalik hamileyim umarim sende gebesindir

çok çok çok teşekkür ederim inş dediğin gibi olur yalnız e2 seninkine göre bayağı düşük bakalım hayırlısı....inşş başka yazanlarda olur....:42:

canım inşallah hamilesindir RABBİM emeklerinizi boşa çıkarmasın :16:

hamile kalınca e2 ve progesteron yüksekmi olması lazım bilmiyordumm :26:

arkadaşlar 4 günüm kaldı ama sabır filan kalmadı...tarnsfer sonrası e2 progesteron baktıranlar değerlerinizi ve tutup tutmadıını nolur yazın benim değerim 7.gün e2 283 progesteron 46

bence tutmuş değerlerimi hatırlamıyorum benim biraz karışıktı ama progesteron hamilelikte yükselir inşallah tutmuştur

canım inşallah hamilesindir RABBİM emeklerinizi boşa çıkarmasın :16:

hamile kalınca e2 ve progesteron yüksekmi olması lazım bilmiyordumm :26:

slm cnm bu benim 2. birinci de pek anlayamadım bu kez çözmeye çalışıyorum...inşş çok yazan olur..yoğun araştırmalarımda progesteronun mutlaka 12-13 üstü olması gerektiğini farkettim yalnız e2yi hala çözemedim herkeste çok değişken..kimisinde çok yüksek ve hamile kimisindede düşük ama hamile...yazanlar olursa bunu daha netleştiricem ..benim gibi daha öncede arayanlar olmuş fakat çok fazla yazan olmadığı için bişi çıkaramadım

inş pozitif sonucu alırsın canım benim :16:
sorun neydi sizin

beren84 kullanıcısından alıntı Mesajı Göster

e2 386 progesteron 9 du .progesteron düşük çıkmış doktorum arayıp günde 2 adet iğne başlatmıştı.kafana takma canım inşallah seninde güzel haberlerini alıcaz ben buna inanıyorum.(hamile)

Güncellll :(( bayanlar nerdesiniz tüp yaptırıp hormon baktıranlar lütfen yazın bu gün ben merak ediyorum yarın başkalarına yararı olacak bu bilgilerin lütfeeeeen

olumlu yada olumsuz transfer sonrası e2 pro baktıranlar lüfennnnnnnnnnn yazarmısnızzzz

canım ne yaptın sonucun ne zaman :49: inş hamilesindir :16:

beni sormuşun yeni gördüm
bizde eşimde sorun bende pko var yani bende çok problem yok
ama ilk denemem negatif duyduğuma göre 2.denemelerde şans daha yüksekmiş...

yine benim gibi araştıran olursa diye yazıyım dedim konuyu hormon testleri sonucumu merak ederken açmıştım...benim sonucum negatifti.. depresyona girince epey zaman girmedim kadınlar klübüne o zamanki araştırmalarımın da cevabını kendimle almış oldum transfer sonrası yapılan hormon testlerinde e2nin 600 üstü ve progesteronun 12 üzeri gibi yüksek olması gerektiği sonucuna vardım..:53:

yine benim gibi araştıran olursa diye yazıyım dedim konuyu hormon testleri sonucumu merak ederken açmıştım...benim sonucum negatifti.. depresyona girince epey zaman girmedim kadınlar klübüne o zamanki araştırmalarımın da cevabını kendimle almış oldum transfer sonrası yapılan hormon testlerinde e2nin 600 üstü ve progesteronun 12 üzeri gibi yüksek olması gerektiği sonucuna vardım..:53:

"slm.bende bugun yaptrddm.. e2 1233.31 progesteron ise 16.15 o zaman iyiymi oluyor canım bana cvp verirmisin..gerçi hastanede iyi dediler..ilaçlarda değişklik olmadı ..ek ilaç veya doz artırılmadı..hayırlısı inşallah yarabbim..test günümde salı günü

"slm.bende bugun yaptrddm.. e2 1233.31 progesteron ise 16.15 o zaman iyiymi oluyor canım bana cvp verirmisin..gerçi hastanede iyi dediler..ilaçlarda değişklik olmadı ..ek ilaç veya doz artırılmadı..hayırlısı inşallah yarabbim..test günümde salı günü

bugun ayın 15 test günüm 17 inş iyi haber verecem inşallaaaah

Back
X