Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam ben transfer sonrasi 5.gunu yaptirdim e2 640 progesteron 14 tu suanda 9 haftalik hamileyim umarim sende gebesindir
arkadaşlar 4 günüm kaldı ama sabır filan kalmadı...tarnsfer sonrası e2 progesteron baktıranlar değerlerinizi ve tutup tutmadıını nolur yazın benim değerim 7.gün e2 283 progesteron 46
canım inşallah hamilesindir RABBİM emeklerinizi boşa çıkarmasın
hamile kalınca e2 ve progesteron yüksekmi olması lazım bilmiyordumm :26:
bence tutmuş değerlerimi hatırlamıyorum benim biraz karışıktı ama progesteron hamilelikte yükselir inşallah tutmuştur
inş pozitif sonucu alırsın canım benim
sorun neydi sizin
olumlu yada olumsuz transfer sonrası e2 pro baktıranlar lüfennnnnnnnnnn yazarmısnızzzz
yine benim gibi araştıran olursa diye yazıyım dedim konuyu hormon testleri sonucumu merak ederken açmıştım...benim sonucum negatifti.. depresyona girince epey zaman girmedim kadınlar klübüne o zamanki araştırmalarımın da cevabını kendimle almış oldum transfer sonrası yapılan hormon testlerinde e2nin 600 üstü ve progesteronun 12 üzeri gibi yüksek olması gerektiği sonucuna vardım..![]()
"slm.bende bugun yaptrddm.. e2 1233.31 progesteron ise 16.15 o zaman iyiymi oluyor canım bana cvp verirmisin..gerçi hastanede iyi dediler..ilaçlarda değişklik olmadı ..ek ilaç veya doz artırılmadı..hayırlısı inşallah yarabbim..test günümde salı günü