transfer sonrası erken dönemde kanama

benim kanamam oldu canım...ilkönce kahverengi lekelenmelerim oldu ertesi günde kanamam başladı...kanamam başladığı gün test günümdü..sonuç 59 çıktı..yarın tekrar testi tekrarlıycam 2 ye katlanırsa herşey yolunda demek...bence yarın sen kanda bir baktır..çünkü hamileysen hemen progesteron iğne başlatıyor doktorlar...

canım aksilik doktorum bugün ist.dışında,ancak telefonla bilgi alabildim o kadar,yarın gel dedi,bende yanlış bişey yapılır korkusuyla başka hastaneye gitmek istemiyorum,yarını bekliyorum.
peki seninde kanaman yoğun ve kıpkırmızı su gibi akıcımıydı,hayatımda bu şekilde adet olduğumu bile hatırlamıyorum.off ya off

evet canım, benim kanamam da yoğun ve koyu kırmızıydı..hatta tuvalete oturduğumda sıvı bir şekilde akıyordu..ama o gün sonucum pozitif çıktı..hemen doktorumu aradım progesteron iğne verdi onu vuruldum kanamam durdu...şuan sürekli yatıyorum,düşük riskim var...
inşallah sende güzel haberler alırsın...

evet canım, benim kanamam da yoğun ve koyu kırmızıydı..hatta tuvalete oturduğumda sıvı bir şekilde akıyordu..ama o gün sonucum pozitif çıktı..hemen doktorumu aradım progesteron iğne verdi onu vuruldum kanamam durdu...şuan sürekli yatıyorum,düşük riskim var...
inşallah sende güzel haberler alırsın...

malesef canım keşke benimde öyle olsaydı ama olmadı,iğneden sonra kanamam durmadı,test yaptılar 0,35 çıktı
çok üzgünüm şimdi ama napalım..

malesef canım keşke benimde öyle olsaydı ama olmadı,iğneden sonra kanamam durmadı,test yaptılar 0,35 çıktı
çok üzgünüm şimdi ama napalım..

Bence sen iğnene devam et umıdını kaybb etme ve 12 gun tekrar test yaptır canım.Hcg hormonu 8-9 gün salınmaya sonradan ise katlanmaya başlıyor.Bir umut her zaman vardır canım.Umudunu kayb etme kolay gelsin.

bence hiç dert etme... ozaman olacaksa da olmaz.
içini sakin tut. ben çevremde çok duydum tutunma kanaması diyorlar bazıları...
aksi halde dr seni yönlendircektir telaşlanma sakın canım...
dua et bol bol.

Bence sen iğnene devam et umıdını kaybb etme ve 12 gun tekrar test yaptır canım.Hcg hormonu 8-9 gün salınmaya sonradan ise katlanmaya başlıyor.Bir umut her zaman vardır canım.Umudunu kayb etme kolay gelsin.

çok sağol canım ama doktor 10.günde 0,35 değeri görünce ne iğne verdi nede başka bişey,üstelik okadar kan kaybettimki çok halsizim,benim gibi bu kadar erken dönemde yoğun kanaması olan da pek yok galiba,doktorda bişey anlamadı.

bence hiç dert etme... ozaman olacaksa da olmaz.
içini sakin tut. ben çevremde çok duydum tutunma kanaması diyorlar bazıları...
aksi halde dr seni yönlendircektir telaşlanma sakın canım...
dua et bol bol.

teşekkürler canım bende çok duydum tutunma kanaması diye ama benim çok çok yoğundu,galiba düşük kanamasıydı benimki
hayırlısı artık
dua ediyorum,birbirirmizide anmayı unutmayalım dualarda..

Arkadaslar benim dun hafif kanamam oldu yani peceteye geldi birazcik onemsemedim sonra bugun butun gun iyiydim simdi biraz once yine basladi odum koptu bugun transferimin 10.gunu doktorumu aradim progestan ilacimi arttirdi.Korktugum sey kanamam kirmizi renkte bu normalmi benim gibi olup tutan varmi cok korkuyorum bide sizce normal hayatima devam ediyimmi yatiyimmi

Ben VARIM KORKMA 1 HAFTA KANAMAM OLDU HASTANELERDE YATTIM VE HEP KATLADI UMARIM MELEĞİM TUTUNUR BENİMDE 8.GÜNÜMDE OLMUŞTU.. OLUMŞLU DÜŞÜN RABBİM OL DEDİ UMARIM SAĞLIKLI KUCAKLARIMIZA ALIRIZ..

benimde bugün transferimin 8. günü ilk tüp bebek denenmem kanamam başladı adet kanaması ile aynı yoğunlukta hemşire ile görüştüm 25 inde test yaptırmaya gel ilaçlarına devam et diyor. çok korkuyorum olmadı galiba ne yapmalıyım

benimde transferin 9. günü cumartesi günü lekelenme şeklinde oldu kanamam bende tutunma kanaması diye düşünmüştüm pazar günü akşam iyice arttı dün doktoruma gittik test yapıldı negatif çıktı ve dünden beri çok fazla arttı.sanırım adet kanamasıydı.yarın tekrar gideceğim doktora.

Back
X