• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası erken gebelik testi

Gördüm canım testinin resmini erken gebelikle daha belirgin çıkar normal testlerde biraz geç çıkıyo koyu çizgiler ben erken gebelik testiyle 8. Gün orta silik çıkmıştı😊 şimdiden hayırlı olsun hayırlı haberlerini alalım inşallah 😍
Çok teşekkür ederim inşallah ❤️🌻

Kızlar çatlatma iğnesi etkisi kaç günde gidiyor ? Ben bugün besıncı günüm bugün çatlatma ıgnesı vuracağım 1/3 test günü 28 Haziran doktor beş gün sonraya kan testi istediğine göre etkisi geçiyor demek mi yoksa ben kan verincede mi emin olamayacağım kafam karıştı

Ben taze transferde de dondurulmuş transferde de iğne oldum. Transferden sonra 3/1 kadar tutunmaya yardımcı oluyomuş. O yüzden ben 8. Gün yapmıştm silik çizgi görmiştm şimdi 5+3 haftalık hamileyim. Sende iğne vurunduysan 8. Günü bekle ama vurunmadıysan büyük ihtimalle hamilesin 😊
Saglikla kucaginiza alin insallah 1 kez mi vurdunuz 3/1 transfer gunumuydu kac gunde cikti vucudunuzdan etkisi 8 gunde mi bende ayni durumdayimda meraktayim

Saglikla kucaginiza alin insallah 1 kez mi vurdunuz 3/1 transfer gunumuydu kac gunde cikti vucudunuzdan etkisi 8 gunde mi bende ayni durumdayimda meraktayim
Amiin inşallah Rabbim isteyen herkese versin. Transferden sonra 1 saat dinlendim eve giderken iğneyi aldık evde 3/1 kadar vurundum sadece transfer günü bidahada vurunmadım 8. Gün erken gebelik testinde hafif çizgi ile öğrendim 4 gün boyuunca test yaptm gün geçtkçe koyulaştı. 11 gün kan verdim

Cumartesi gunu 2 adet 3. Gun embriyosu transfer oldum transfer gunu 3/1 ovitrella yaptim eve gelince salı günu yine ovitrella 3/1 yaptim bugun test yaptim catlatma ignesinin etkisi gecmis mi diye silik cikti ikinci cizgi merak ettim kac gunde gecer ki yaptigimiz doz az olunca birde yarin yapacagim ayni dozda dua edin bebeklerim tutunsun bana cok zor sartlarda transfer oldum

Saglikla kucaginiza alin insallah 1 kez mi vurdunuz 3/1 transfer gunumuydu kac gunde cikti vucudunuzdan etkisi 8 gunde mi bende ayni durumdayimda meraktayimilk kez m

Kızlar çatlatma iğnesi etkisi kaç günde gidiyor ? Ben bugün besıncı günüm bugün çatlatma ıgnesı vuracağım 1/3 test günü 28 Haziran doktor beş gün sonraya kan testi istediğine göre etkisi geçiyor demek mi yoksa ben kan verincede mi emin olamayacağım kafam karıştı
Ilk kez mi yapacaksin canim 3/1

Transferin 1. Günü de çatlatma iğnesi ovi.1/3 yapmıştım
Transferin üçüncü günü gonapeptyl tamamı
Transferin beşinci günü bugün 1/3 oviret çatlatma iğnesi yaptım
Benimde transfer gunu 1/3 ucuncu gun sanirim yine ayni bide yarin taze embriyomu donmus mu sansi arttirmak icin mi veriliyor bilgim yok size bisey dediler mi

Transferin 1. Günü de çatlatma iğnesi ovi.1/3 yapmıştım
Transferin üçüncü günü gonapeptyl tamamı
Transferin beşinci günü bugün 1/3 oviret çatlatma iğnesi yaptım
Merak ettigim bu yaptigimiz az doz catlatma ignesi kac gunde vucutten cikar sanirim sende ayni meraktasin bugun yaptim test merak edip catlatma ignesini sali gunu yapmistim silik cikti bugun

Cumartesi gunu 2 adet 3. Gun embriyosu transfer oldum transfer gunu 3/1 ovitrella yaptim eve gelince salı günu yine ovitrella 3/1 yaptim bugun test yaptim catlatma ignesinin etkisi gecmis mi diye silik cikti ikinci cizgi merak ettim kac gunde gecer ki yaptigimiz doz az olunca birde yarin yapacagim ayni dozda dua edin bebeklerim tutunsun bana cok zor sartlarda transfer oldum
Bu cumartsi salı mı yani 18 haziranda mı transfer oldunuz

Cumartesi gunu 2 adet 3. Gun embriyosu transfer oldum transfer gunu 3/1 ovitrella yaptim eve gelince salı günu yine ovitrella 3/1 yaptim bugun test yaptim catlatma ignesinin etkisi gecmis mi diye silik cikti ikinci cizgi merak ettim kac gunde gecer ki yaptigimiz doz az olunca birde yarin yapacagim ayni dozda dua edin bebeklerim
Çok erken 2 gün geçmiş en azından çatlatma iğnesinin 5 günü tekrarla hala iğnenin etkisi vardr

Selam canım sende bulent hocanin hastasiymisson bende yorumlardan gordum bugun kontrolun varmos sanirim kalp atisini almissindir insallah bu 5. Gun embriyosu senin degil mi ilki 3. Gun embriyosuymus negatif olan peki iki transferde farkli olarak ne uygulada tutunabilmesi icin ilac igne serum yada baska bisey

E
Selam canım sende bulent hocanin hastasiymisson bende yorumlardan gordum bugun kontrolun varmos sanirim kalp atisini almissindir insallah bu 5. Gun embriyosu senin degil mi ilki 3. Gun embriyosuymus negatif olan peki iki transferde farkli olarak ne uygulada tutunabilmesi icin ilac igne serum yada baska bisey
Evet canım sende mi bülent hocada yaptırdın? İlkinde kan sulandırıcı, duphaston , climen , advenced plus, omegaQ10 kullandım transfer sonrası. 2. Transferimde de yine corasprin, lutinus progestan fitil, estrofem , advenced plus, omegaQ10 kullanıyorum . Transferde embriyoya ikisinede embriyo glue yaptrdım tutunmaya yardımcı die. Birde transfer günü sadece 1/3 çatlatma iğnesi

E

Evet canım sende mi bülent hocada yaptırdın? İlkinde kan sulandırıcı, duphaston , climen , advenced plus, omegaQ10 kullandım transfer sonrası. 2. Transferimde de yine corasprin, lutinus progestan fitil, estrofem , advenced plus, omegaQ10 kullanıyorum . Transferde embriyoya ikisinede embriyo glue yaptrdım tutunmaya yardımcı die. Birde transfer günü sadece 1/3 çatlatma iğnesi
Bugun mu canim kontrolun hayirlisiyla duydun mu kalp atisini birer bir ayni islemler ayni igne ilaclari kullanmisiz ben bide bagisiklik serumu taktirdim eczaneden aldim acilden giris yaptirip transferden hemen sonra taktirdim

Back
X