Transfer Sonrası erken gebelik testi

denizkooo13

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
24
Puanlar
3
Günaydın hanımlar,
Ne kadar dirensem de merakıma engel olamadım. Bugün T+7 de erken gebelik testini denedim.
Birinci fotoğraf testin ilk 5 dakikası
İkinci fotoğraf 1 saat geçmiş hali.
Ben pozitif görsem de yorumlarınız rica ederimm
IMG_5235.webp

Eklentiler

• IMG_5239.webp
    IMG_5239.webp
    108,3 KB · Görüntüleme: 424
Günaydın hanımlar,
Ne kadar dirensem de merakıma engel olamadım. Bugün T+7 de erken gebelik testini denedim.
Ben pozitif görsem de yorumlarınız rica ederimmEki Görüntüle 3701579
Canım var evet hangi marka bir de ovitrelle vs kullandın mı ☺️

Evet kesinlikle öyle, siz ne durumdasınız?
Çok şükür biraz büyüdük biz ablası 🥹 darısı inşallah sana bekleyenlere bende yerleşme olmuştu ertesine yapmıştım 8.günde de silik çıkmıştı akşamına yerleşme oldu ben yerleşme diyorum da sonra 9.gün sabahı daha netti çizgi

Çok şükür biraz büyüdük biz ablası 🥹 darısı inşallah sana bekleyenlere bende yerleşme olmuştu ertesine yapmıştım 8.günde de silik çıkmıştı akşamına yerleşme oldu ben yerleşme diyorum da sonra 9.gün sabahı daha netti çizgi
Yaaa 🥲 tebrik ederim hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun 💕
Yerleşme de kanama yaşadınız mı?

Yaaa 🥲 tebrik ederim hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun 💕
Yerleşme de kanama yaşadınız mı?
Aminnn 🥹💓 evet 8.günün akşamına işte kanama değil de kahve leke geldi 3 kez lavobada gördüm sonra ertesi gün yada akşamına devam etmedi ☺️ ben ona yoruyorum

Günaydın hanımlar,
Ben pozitif görsem de yorumlarınız rica ederimmEki Görüntüle 3701579
Merhaba sonucunuz ne oldu acaba

Yaa çok sevindim benimde böyle o yüzden sormak istedim birde kasık regli olcakmış gibi ağrılarım sol kasıkta batma var inşallah pozitiftir
Çok teşekkür ederim, inşallah kısa süre de siz de güzel haberi alırsınız.
Ne kadar oldu transferiniz ve kaçıncı gün embriyosu?.
Kasık ağrısı ben de 3. gün ilk uyandığımda olmuştu sol tarafımda aynı şekilde ve ara ara hala regli olacakmış gibi bir ağrı oluyor ama hemen geçiyor.
Ben 7. gün de idrar testi 9. gün de kan testi ile öğrenmiştim.

Çok teşekkür ederim, inşallah kısa süre de siz de güzel haberi alırsınız.
Ne kadar oldu transferiniz ve kaçıncı gün embriyosu?.
Kasık ağrısı ben de 3. gün ilk uyandığımda olmuştu sol tarafımda aynı şekilde ve ara ara hala regli olacakmış gibi bir ağrı oluyor ama hemen geçiyor.
Ben 7. gün de idrar testi 9. gün de kan testi ile öğrenmiştim.
5.gün embriyo su benim ilk 3 gece ağrılarım sonra sonra 5-6-7 günler güzdüz kaşık ağrısı sadece 6. Gün sol kasıkta batma oldu biraz sürdü ondan sonra geçti ara ara hafif kask ağrısı geliyo 14. Gün kan tahlili istedi doktor

Günaydın hanımlar,
Ben pozitif görsem de yorumlarınız rica ederimm
Hayırlı olsun gözünüz aydın🧿💕
Allah sağlıkla mutlulukla kucağınıza almayı nasip etsin🙏🏻
Benimde 5. gün embriyosu ve transfer + 8. günümdeyim.
Belirtileriniz nelerdi? Lekelenmeniz vesaire birşey oldu mu?
Bende erken gebelik testi aldım
Hangi saat aralığında yapmak doğru olur?

Back
X