Transfer sonrası erken kan testi yapanlar..

Kulbe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2021
34
22
38
Merhaba, 5. Gün embriyosu ile transfer gününü saymazsak 5. gün kanda beta hcg baktırdım ve 0.30 çıktı yani negatif. 5. Gun kan testi negatif çıkıp sonradan olumlu sonuçlanan var mı? Çok üzgünüm.

Benimde transferimin bugün 6. Günü ve 5. Gun embriyosu.pazartesi gunu transfer oldum ama hala yapmadim test.yarin merakdan yaptiricaktim ama sizi duyunca beklemek istedim acikcasi.bence sizee umutsuzluga kapilmayin henuz cok erken yapmissiniz

Hep okuduğum mesajlarda 5. Gün az da olsa birseyler çıkmış. Bekleyebiliyorsaniz bekleyin dünden beri tükendim çünkü ağlamaktan. İnşallah sizin olumlu olur.

İnşallah teşekkür ederim. Bu benim tek şansımdi. İlk tup bebek denemem tutmuştu 4. ayın sonunda bebeğimi kaybettim. Arkasından plasentadan kaynaklanan nadir görülen bir kanser oldum tedavilerim 2 yıl sürdü bitti. Sonra Toplam 18 tane embriyo pgtye yolladim sebepsiz yere tamamı kromozomu bozuk çıktı. Bu tek sağlıklı çıkan embriyomdu.

Merhaba bence 5. Gün erken olabilir
Bence garanti olması için 8. Gün testi tekrarlayın
Çünkü 8. Gün değeri daha yeni 10 çıkan çok kişiyle karşılaştım
Bebek geç tutunmuş olabilir

İnşallah teşekkür ederim. Bu benim tek şansımdi. İlk tup bebek denemem tutmuştu 4. ayın sonunda bebeğimi kaybettim. Arkasından plasentadan kaynaklanan nadir görülen bir kanser oldum tedavilerim 2 yıl sürdü bitti. Sonra Toplam 18 tane embriyo pgtye yolladim sebepsiz yere tamamı kromozomu bozuk çıktı. Bu tek sağlıklı çıkan embriyomdu.
Genetiği sağlam gelen embriyonun tutunma ihtimali çok yüksek. Modunuzu düşürmeyin lutfen. Henüz çok erken. 12.gunden önce çıkmama ihtimali var demekki ki doktorlar ısrarla 12.gun test verin diyor.

Merhaba bence 5. Gün erken olabilir
Bence garanti olması için 8. Gün testi tekrarlayın
Çünkü 8. Gün değeri daha yeni 10 çıkan çok kişiyle karşılaştım
Bebek geç tutunmuş olabilir
Çok teşekkür ederim inşallah öyle olur.

Hep okuduğum mesajlarda 5. Gün az da olsa birseyler çıkmış. Bekleyebiliyorsaniz bekleyin dünden beri tükendim çünkü ağlamaktan. İnşallah sizin olumlu olur.
Merhaba tekrar test verdiniz mi merak ettim. Benimde 5.gün embriyosu transfer günü hariç 5.gün kan verdim 2,040 çıktı. Hamile değilim tutmadı diye düşünüyorum yıkıldım resmen. 3.tüp bebek denememiz yıpratıcı oldu artık iyice sabrım tükendi 😔

Merhaba vermedim ama bugün idrar testi yaptım negatif. Olumsuz olduğu belli,ben de tükendim şuan çok kötüyüm.
Benim 5. Gün 0.34tu belki sizinki yeni yükseliyordur. İnşallah olumlu olur sizinki.

Merhaba vermedim ama bugün idrar testi yaptım negatif. Olumsuz olduğu belli,ben de tükendim şuan çok kötüyüm.
Benim 5. Gün 0.34tu belki sizinki yeni yükseliyordur. İnşallah olumlu olur sizinki.
Ya bı durun hemen umutsuzluga kapılmayın 8 gün bugün daha galiba yani.belki geç tutundu hemen net bişi söylemek mümkün olsaydı doktorlar 12 gün kan verin demezdi.demekki 12 güne kadar yanıltıcı sonuç verme ihtimali var.bence birkaç gün daha bekleyip kan verin

çok erken baktırmışisın zaten berbek o günlerde tutunmaz daha en az 10 gün geçmesi lazım ideali 15 gün kadar boyle aceleci davranıp canınızı sıkıp stres olmayın. stres gebeliğin en önemli düşmenlarından

Merhaba iyi günler. Bende 30 mayısta transfer oldum ara ara kasık batmalarim vardı ve başım çok ağrıyordu transferimin 7.gecesinde kahverengi çok az bi alıntım oldu doktoruma söyledim ve ertesi günü kan vermemi korkmamamı söyledi benimde 5. Gün embiryosuydu ve tek transfer oldum sonuç 140 cıktı positif ama değerim sizce iyi mi biraz arafta kaldim

Bu durumda 5. gun düşük de olsa bir değer çıkması gerekirdi benim de. Teşekkür ederim cevabınız için sagolun.
5 tane erken gebelik yaptım çıkmadı, dayanamadım kan verdim Salı günü 57 çıktı, bugün de yine verdim 147 çıktı. Yani şükürler olsun ki herşey yolunda gibi görünüyor. Test gününüzü bekleyin 🙏🏻 hiiiç acele etmeyin

5 tane erken gebelik yaptım çıkmadı, dayanamadım kan verdim Salı günü 57 çıktı, bugün de yine verdim 147 çıktı. Yani şükürler olsun ki herşey yolunda gibi görünüyor. Test gününüzü bekleyin 🙏🏻 hiiiç acele etmeyin
Benim olmadı maalesef. Sizi tebrik ederim sağlıkla kavuşun inşallah.

Merhaba kızlar yazıları okudum şuan ağlıyorum benimde 3. Gün iyi kalite emriyosu 8. Günümde kan verdim 4.1 çıktı ilk tüp bebek denemem ama çok heveslenmistim doktor 2 gün sonra tekrar gel dedi ama benim ümidim kalmadı 😔

Back
X