Transfer sonrası erken kan testi yapanlar..

Ya bence olmayan şey testte çıkmaz.cok erken bikac gün sabredin lütfen lütfen kendinizide üzmeyin 5 gün transferi 8 günde belli ediyor kendini diye duymuştum ama 3 gün emriyosu daha geç belli eder.bekleyin ve üzmeyin kendinizi lütfen.ve sonucuda buraya yazın olurmu merak ederim ben ya
Ben yarın kan vericem tekrar sonucu buraya yazarım

Ya bence olmayan şey testte çıkmaz.cok erken bikac gün sabredin lütfen lütfen kendinizide üzmeyin 5 gün transferi 8 günde belli ediyor kendini diye duymuştum ama 3 gün emriyosu daha geç belli eder.bekleyin ve üzmeyin kendinizi lütfen.ve sonucuda buraya yazın olurmu merak ederim ben ya
Cok teşekkür ederim beni teselli ettiğiniz için beklicem vazgeçmedim inşallah çıkar da bende buraya o mutlu haberi verrim

Benim degerim 6,59 dan 1,68 e düşrü doktor kimyasal gebelik dedi ben böyle düşük degerle saglıklı bir gebelik beklemiyordum zaten o yüzden kimyasal olmasına sevindim dış gebelik veya kürtaj olmasındansa çünkü saglıklı ilerlemiyecekti 😞

Benim de bugün 3. Günüm. 5. Gün embriyosu çift transfer. Daha öncesinde yaptırdım ama tutmadı. Ondan önce yumurta toplama işleminde iç kanama geçirdim. Maddi ve manevi olarak çok zor ama en zoru beklemek.

Biz çok sabırsız davranıyoruz bende 8. Gün idrar testi yaptım silik bir çizgi çıktı heveslenip kan testi yaptım 4.1 çıktı çok üzüldüm eğer sabredebiliyorsn bekle benim gibi ağlama 😔
Benimde yedinci günüm kanda 1.20 çıktı sizin değeriniz arttı mı acaba

Back
X