- 5 Haziran 2024
- 374
- 192
- 23
- Konu Sahibi tupbebekhikayemm
Hanımlar merhaba transfer sonrası 6. 7. Günde beta testi yapanlar oldu mu? Olduysa sonucunuz kaç çıktı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her transferimdede 7 günü yaptım 5. Gün emriyolari 37-34 lerle öğrendim negatifide aynı şekilde 7.gunu çıkma olasılığı çok yüksek zaten Şişli Memorial 9.gunu test veriyorHanımlar merhaba transfer sonrası 6. 7. Günde beta testi yapanlar oldu mu? Olduysa sonucunuz kaç çıktı?
3.gün embriyosu ne zamam çıkar doktor 12 gün sonra ya ver dedi deHer transferimdede 7 günü yaptım 5. Gün emriyolari 37-34 lerle öğrendim negatifide aynı şekilde 7.gunu çıkma olasılığı çok yüksek zaten Şişli Memorial 9.gunu test veriyor![]()
8.gün <5 çıktı maalesef. Yarın 10 gün kan vermem lazım ama içimden gelmiyorHanımlar merhaba transfer sonrası 6. 7. Günde beta testi yapanlar oldu mu? Olduysa sonucunuz kaç çıktı?
İlerlemesi nasıl oldu peki artışlar güzel oldu muHer transferimdede 7 günü yaptım 5. Gün emriyolari 37-34 lerle öğrendim negatifide aynı şekilde 7.gunu çıkma olasılığı çok yüksek zaten Şişli Memorial 9.gunu test veriyor![]()
Yok canım moralini bozma belki geç tutunmuştur hakkınızda hayırlısı olsun8.gün <5 çıktı maalesef. Yarın 10 gün kan vermem lazım ama içimden gelmiyor
Benim 5. Gün embriyosu transfer günü hariç 6 gün bugün çıktı kanda. İdrar testinde de çok çok hayali bir çizgi çıktı flaşla falan gördük yani o derece hayaliydi. İdrarda öyle çıkınca hemen kan verdim betam yükselmişti3.gün embriyosu ne zamam çıkar doktor 12 gün sonra ya ver dedi de
Ayyy ne güzel maşallah katlanarak artsın inşallah sağlıkla ilerlesinBenim 5. Gün embriyosu transfer günü hariç 6 gün bugün çıktı kanda. İdrar testinde de çok çok hayali bir çizgi çıktı flaşla falan gördük yani o derece hayaliydi. İdrarda öyle çıkınca hemen kan verdim betam yükselmişti
Sizin 3 gün donduruluyorsa beşinci gün 7 de ortalama öğrenildiğine göre sizinde en erken bence 9 da öğrenilir ama benim değerler gibi düşükle başlar değeriniz çok yeni olur insallahta olur3.gün embriyosu ne zamam çıkar doktor 12 gün sonra ya ver dedi de
Evet bir kaç gün daha erken çıkıyor sanki. Amin inşallah canımAyyy ne güzel maşallah katlanarak artsın inşallah sağlıkla ilerlesin5.günler sanki 3 e göre daha erken çıkabiliyor diye biliyorum
3. Gün embiriyosu 8. Gün evde ben erken gebelik testi yapmıştım aşırı silik çizgi çıkmıştı eşim çizgi yok demişti görmedi yani 9. Gün kan verdim 80 kusur bişey çıkmıştı3.gün embriyosu ne zamam çıkar doktor 12 gün sonra ya ver dedi de
Benimki taze transferdi maşallah allahım bağışlasın inşallahSizin 3 gün donduruluyorsa beşinci gün 7 de ortalama öğrenildiğine göre sizinde en erken bence 9 da öğrenilir ama benim değerler gibi düşükle başlar değeriniz çok yeni olur insallahta olurbenim bir kızım var birde kürtajım oldu ogrendiklerimde
Ay maşallah bende evde test yapma cesaretini kendimde bulamıyorum da acaba diyorum 10. Gün falan baktırsam mı bi çok kararsız kaldım3. Gün embiriyosu 8. Gün evde ben erken gebelik testi yapmıştım aşırı silik çizgi çıkmıştı eşim çizgi yok demişti görmedi yani 9. Gün kan verdim 80 kusur bişey çıkmıştı
Çok güzel benimde 6. Gün 43 çıktı3. Gün embiriyosu 8. Gün evde ben erken gebelik testi yapmıştım aşırı silik çizgi çıkmıştı eşim çizgi yok demişti görmedi yani 9. Gün kan verdim 80 kusur bişey çıkmıştı
Kaçıncı gün embriyosu sizin?Ay maşallah bende evde test yapma cesaretini kendimde bulamıyorum da acaba diyorum 10. Gün falan baktırsam mı bi çok kararsız kaldım
Umutsuzluğa kapılma inşallah bir daha ki sefere daha güzel olur demek ki daha zamanı değilmiş balım6. Gün kan testi yaptım 0.2 çıktı yarın 10.gün kan vereceğim ama sonuç belli gibi negatif![]()
3.gün tazeKaçıncı gün embriyosu sizin?
İnşallah şimdi kan verseniz çıkar testte diye düşünüyorum.3.gün taze
Merhaba benim de 3. Gun taze transfer oldum 6 eylulde. 15 eylul pazartesi direkt kan testi yaptirmayi dusunuyorum3.gün taze