Transfer sonrası erken test yapanlar

Hanımlar merhaba transfer sonrası 6. 7. Günde beta testi yapanlar oldu mu? Olduysa sonucunuz kaç çıktı?
Her transferimdede 7 günü yaptım 5. Gün emriyolari 37-34 lerle öğrendim negatifide aynı şekilde 7.gunu çıkma olasılığı çok yüksek zaten Şişli Memorial 9.gunu test veriyor😅

Benim 5. Gün embriyosu transfer günü hariç 6 gün bugün çıktı kanda. İdrar testinde de çok çok hayali bir çizgi çıktı flaşla falan gördük yani o derece hayaliydi. İdrarda öyle çıkınca hemen kan verdim betam yükselmişti
Ayyy ne güzel maşallah katlanarak artsın inşallah sağlıkla ilerlesin 🙏🏻5.günler sanki 3 e göre daha erken çıkabiliyor diye biliyorum

3.gün embriyosu ne zamam çıkar doktor 12 gün sonra ya ver dedi de
Sizin 3 gün donduruluyorsa beşinci gün 7 de ortalama öğrenildiğine göre sizinde en erken bence 9 da öğrenilir ama benim değerler gibi düşükle başlar değeriniz çok yeni olur insallahta olur 🙏🏻💞benim bir kızım var birde kürtajım oldu ogrendiklerimde

Sizin 3 gün donduruluyorsa beşinci gün 7 de ortalama öğrenildiğine göre sizinde en erken bence 9 da öğrenilir ama benim değerler gibi düşükle başlar değeriniz çok yeni olur insallahta olur 🙏🏻💞benim bir kızım var birde kürtajım oldu ogrendiklerimde
Benimki taze transferdi maşallah allahım bağışlasın inşallah 🙏🏻

3. Gün embiriyosu 8. Gün evde ben erken gebelik testi yapmıştım aşırı silik çizgi çıkmıştı eşim çizgi yok demişti görmedi yani 9. Gün kan verdim 80 kusur bişey çıkmıştı
Ay maşallah bende evde test yapma cesaretini kendimde bulamıyorum da acaba diyorum 10. Gün falan baktırsam mı bi çok kararsız kaldım

Back
X