Transfer sonrası evde yapilan idrarda negatif gorup, kan tahlilinde pozitifti gorenler yazabilirmi❤

cgdm123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2023
23
12
3
35
Arkadaşlar merhaba evde idrar testi yapıp negatifi gördüğü halde kan tahlilinde pozitifi görenler yazabilirmi. Tup Bebek transferi oldum 2 gün sonra kan tahlili yaptıracağım ama dayanamadım evde idrarda tahlil yapıyorum negatif çıkıyor.

Bende aynı durumdayım şuan,yarın kan testi günüm sizin ne oldu acaba ?

Telaş yapmayın ben de transfer sonrası 7.gün dayanamadım test yaptım,negatif çıktı. 10.gün kan testi yaptırdım betahcg 224,5 çıktı. Stres yapmayın sonuç pozitif çıkacaktır inşallah.
İnşallah inşallah şu güzel mübarek gün, test verdim evde sonucu bekliyorum şuan dünde test yaptım negatif maalesef inşallah kanda çıkar

İnşallah inşallah şu güzel mübarek gün, test verdim evde sonucu bekliyorum şuan dünde test yaptım negatif maalesef inşallah kanda çıkar
Merhaba bende transferimin 7. Gününde idrar testi yaptım ve negatif cikti sabaha kadar ağladım. Şimdi sizin yazdıklarınızı okudum ve cok merak ettim sonuç ne çıktı diye? İnşallah kanda pozitif haber almışsındır

Telaş yapmayın ben de transfer sonrası 7.gün dayanamadım test yaptım,negatif çıktı. 10.gün kan testi yaptırdım betahcg 224,5 çıktı. Stres yapmayın sonuç pozitif çıkacaktır inşallah.
Benimde bugün 7. Günüm ve sabah erken gebelik testi yaptım sonuç negatif çıktı ağladım cok üzüldüm şimdi yazdıklarınızı okudum ve biraz umut oldu acaba belki bende öyle olur mu diye.. Allahım dualarımızı kabul etsin

Maalesef negatif oldu. İnşallah sizin ki pozitiftir. Rabbim isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin. Çok zor bir yol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…