Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar transferden sonra erken gebelik ve bugünde 9.gün kaset test yaptım dondurulmuş embriyo don embriyomuz 2.çizgi koyulaşmadığı için korkuyorum fikirlerinize ihtiyacım var
Öncelikle herkese merhaba transferden 12 gün sonra iki tane test yaptım 1 gün arayla ve ikisindede dözle görülür şekilde silik çıktı sizce hamilelik olmusmudur bu benim ilk transferim
Öncelikle herkese merhaba transferden 12 gün sonra iki tane test yaptım 1 gün arayla ve ikisindede dözle görülür şekilde silik çıktı sizce hamilelik olmusmudur bu benim ilk transferim
Ya öyle mi inşallah rabbim bekleyen tüm anne adaylarının ve en sonda benim kucaklarımızı doldursun benim 3 gün dondrulmus ebriyo transferi rahim dinledirlidikten sonra transfer yapıldı
Eki Görüntüle 3275483
kızlar transferden sonra erken gebelik ve bugünde 9.gün kaset test yaptım dondurulmuş embriyo don embriyomuz 2.çizgi koyulaşmadığı için korkuyorum fikirlerinize ihtiyacım var
Eki Görüntüle 3275483