ayrıca tedaviyi herkesten saklamıştık.bayramda tutarsa sürpriz olsun istedik.olmazsa da ah vah desinler istemedik..ama malesef arefe günü kanamam başlayınca bayram da rezil oldu..dudağımda tuvaletteki şoktan miraz kocaman bir uçukla ağlaya sızlaya bayram geçirdim.allahım nolur ilk ve son olsun bu üzüntü...
canım benimde 2 temmuz adetimden sonra 16 temmuzda transferim gerçekleşmişti. ve 27 si test günümdü 26 sında adet im başladı senin gibiydim bende çok acı çekmiştim. adet zamanım değildi benimde ama tutmayınca vücut embriyoları dışarı attı adetle. adetim senin ki gibi pıhtılı idi dolu dolu 3-4 gün geldi sonra azaldı. ben o durumda bile umutluydum şimdi komik geliyor. ama yaşayan bilir. belki hala tutar umudu taşıyor insan. biz diğer anneler gibi değiliz biz onlardan kat kat anneyiz. çünkü onlar anne olamamak ne demek bilmiyorlar. onlar oflayıp puflarken biz keşke uykusuz kalsak keşke mide bulantılarım olsa keşke keşke diyoruz. onların ofladıklarına biz hasret yaşıyoruz o yüzden biz kat kat anneyiz. İnşallah kısa zamanda hamiş kalıp bebişlerimizi alacağız kucağımıza. umudunuzu hiç yitirmeyin...
Canım çok üzüldüm.
Şükür ki dondurulmuşun var. O kadar iğnelere maruz kalmıycaksın. 2.denemede sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallah.
Biraz daha dikkat etmelisin. Hani olucağı varsa olur derler ama yinede sen tedbiri elden bırakmadan transfer sonrası hep dinlen.
canım aynı şey benimde başıma geldi.ben pco hastasıyım adetim düzeni bırak hiç erken gelmedi hep 1-2 ay gecikirdi.ama haziranda tüp bebek denememizde tranferin 9. günü kanama başladı.ben ilk günü belki yerleşme kanaması olmuştur diyordum ama 2. ve 3. günler pıhtı şeklindeydi doktorumda dedi zaten test pozitif çıksa bile düşme ihtimali olurdu diye.Napalım hayırlısı böyleymiş.kasım yada aralık gibi 2. denemeyi düşünüyoruz.hakkımızda hayırlısı olur inşallah.
Ben 3 kez micro denedim. Her üçünde de test günüm gelmeden kanamam başladı. Çok zor bir durum, Allah kimsenin başına vermesin. İnşallah 4. denememde öyle bişey olmaz ve ben de hamile olduğumu öğrenirim....
Bu arada iyi dileklerin için sağol canım. Amin. İnşallah. Bizler de hayırlısıyla anne olabiliriz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?