Transfer sonrası hamile kalanlar ilk muayane vajinal mi gobekten mi oluyor ?

Baharibosimsek

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2019
268
181
103
33
Merhaba arkadaşlar
Tüp bebekte ilk muayanede kese görmek için alttan mi muayane ediyolar ? Bilen var mı ?

2 ay kese bebek kalp atışı vs alttan muayene oldum olmak istemezsen bekleyebilirsin gecikmeli şekilde görünür hepsi benım kanamalarım oluyordu o sebeplede alttan muayene oldum

8 hafta sonuna kadar bende alttan muayene oldum. Olmal istemeyenleri anlamiyorum bi sakincasi olsa doktorlar.zaten bunu yapmaz..

Ustten muayenede kese bebek uzun sure gorunmeye biliyor. Alttan ve idrara sıkısiktim. Hatta bi kere ustten bakti net goruntu alamadi bana yeter dedi ama ben kendim gormedim.diye alttan baktirdim

Ben ilk kanda öğrendim ve hep göbekten oldum taki kanamam olana kadar 9. Haftada alttan baktılar birde 12. Haftada alttan baktılar ıkısıde kanama içindi yoksa hep göbek bakıldı 25. Hafta dayız çok şükür hiç alttan muayene olmadım 2 sefer haric

Ben ilk kanda öğrendim ve hep göbekten oldum taki kanamam olana kadar 9. Haftada alttan baktılar birde 12. Haftada alttan baktılar ıkısıde kanama içindi yoksa hep göbek bakıldı 25. Hafta dayız çok şükür hiç alttan muayene olmadım 2 sefer haric

Back
X