transfer sonrası hissedilenler

eosoe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2013
4
0
36
İstanbul
Merhaba

bu gün transfer sonrası 5. günüm.transfer gününden bu yana kalbim karnımda atıyor:)ik günden beri 3-4 dakika aralıklarla karnımda ılık bir yanma ve elektriklenme gibi tam tarif edemediğim şeyler ouyor(aşık olduğumda göğsümde hissettiğim şeylere benziyor.)bu tür şeyler hisseden var mı?sizce bu tutunmaya engel olur mu bilen var mı?düşüncelerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim.

canım hayırlı olsun inşallah olmuştur benimde cumartesi transferim oldu bende hiçbirşey yok hiçbirşey hisstmiyorum
üzülüyorum ama elden beklemekten başka bişe gelmiyor test tarihim 11 şubat senin nezaman

12 şubatta test yaptırmam sölylendi, o güne kadar beklicem malesef ben debenim ilk denemem senin kaç canım

12 şubatta test yaptırmam sölylendi, o güne kadar beklicem malesef ben debenim ilk denemem senin kaç canım

inşallah rabbim boş çevirmez benim 2 denemem 2 aşılamam var hangi merkezde yaptırdın sen

merhaba... benim de 5.günüm ve tam da senin tarif ettiğin şeyleri hissediyorum... inşallah bu hisler hayra alamettir:) bu arada benim de ilk denemem ve istanbul tüp bebek merkezinde yaptırdım...

sadece ben bu şekilde hissediyorum sanıyordum.Benim gibi hisseden birinin olması biraz içimi rahatlattı.cevap vediğin için teşekkür ederim.Umarım dediğin gibi hayra almettir....

kızlar transferiniz hayırlı olsun..benim daha dün transferim oldu..sanırım iğne ve haplardan karnımda şişlik var..az önce evime geldim.. bende bahçeci fulya tüpbebek merkezinde yaptırdım..rabbim hepimize hayırlısını versin....

kızlar benimde 3. günüm ara ara ağrım oluyo birazda ateşim var

sönmezcim hayırlı olsun rabbim ol desin ve bebeişlerin sımsıkı tutunsun inşallah ..........

rabbim hepinizin yüzünü güldürsün inşallah bebekleriniz sımsıkı tutunsun annesine

belirti aramayın cnm benim 4 gebeliğimde olan belirtilerim 5.de olmadı ben olomadı diye üzülürken pozitifi görünce şok oldum inan kalp atışını görünceye kadrda inanamadım hamile olduğuma hissettikleriniz heyecandan kendinizi oyalamaya çalışın aklınızı göbüşünüzden uzaklaştırın gerçi bu çok zor biliyorum ama bu dakikadan sonra endişe yerine bol bol rabbim ol de bebeğimi kucağıma alayım diye dua etmekten başka elimizden bişi gelmez

sizlere tavsiyem 70.000 ya varis çekin insana huzur veriyor hemde zamanınız geçmiş olur hemde 70.000 tesbih bir hatim yerine geçiyor çekmek isteyen olursa bana mesaj atsın yardımcı olurum bende çekerim sizler için.

hepinizden hayırlı haberler almak dileğiyle allaha emanet olun....

merhaba... benim de 5.günüm ve tam da senin tarif ettiğin şeyleri hissediyorum... inşallah bu hisler hayra alamettir:) bu arada benim de ilk denemem ve istanbul tüp bebek merkezinde yaptırdım...

merhaba canım öncelikle hayırlı olsun inşallah mutlu haberi verirsin bizlere. istanbul tüp bebek merkezinde yaptırdım demişsin bende orayı düşünüyorum doktorun kimdi tavsiye edermisin?

merhaba canım öncelikle hayırlı olsun inşallah mutlu haberi verirsin bizlere. istanbul tüp bebek merkezinde yaptırdım demişsin bende orayı düşünüyorum doktorun kimdi tavsiye edermisin?

Merhabalar,
Ben de hatırlamaya calıstım transferden sonra hissettiklerimi ama en belirgin olarak aklımda surekli heyecanlandıgım ve elim karnımda gezdigim kalmıs:)

Bu arada ben de istanbul tüp bebek merkezinde yaptırdım. Benim doktorum Aret Kamar'dı. Ben de ilk denemede hamile kalmıstım.
Allah'ım insallah yüzünüzü güldürür.Bebeişlerinizi saglıkla kucagınıza alırsınız.

merhaba

ben de aret kamar ile görüştüm. onunla başlayacağım nisan ayında inşallah. aklımdaki tek soru çok yoğun bir doktor oması. hastalarıyla ilgilenme açısından nasıl acaba? senin sorunun neydi canım. bende 4. evre endo ve çikolata kisti var

kızlar günaydın bugün 5. günüm ve ben meraktan gebelik testi yaptım çok silik 2. çizgiyi gördüm sizce sevinmelimiyim

kızlar günaydın bugün 5. günüm ve ben meraktan gebelik testi yaptım çok silik 2. çizgiyi gördüm sizce sevinmelimiyim

canım hayırlısı olsun.. çok erken yapmışsın blastokist ise bir ihtimal doğru çıkmış olabilir.. zaten testlerin propektüsünde yazıyor çizgiler silik çıkarsa pozitiftir die.. yani bendeki testte yazıyor :) ama canım tek çizgi çıkmamış yani buda çok güzel.. rabbim kucağını doldursun inş.. hakkında hayırlısı.

canım, benim doktorum emre karatekelioğlu. onunla da bir görüş bence. çok iyi bir doktor. ben henüz sonucumu almadım.13şubatta test yaptırcağım ancak negatif çıksa bile ikinciyi yine emre beyle denerim. aret bey de çok iyi bir doktor, memnun olmayan duymadım. ama emre beyle de bir öngörüşme yap derim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…