Merhaba
bu gün transfer sonrası 5. günüm.transfer gününden bu yana kalbim karnımda atıyor:)ik günden beri 3-4 dakika aralıklarla karnımda ılık bir yanma ve elektriklenme gibi tam tarif edemediğim şeyler ouyor(aşık olduğumda göğsümde hissettiğim şeylere benziyor.)bu tür şeyler hisseden var mı?sizce bu tutunmaya engel olur mu bilen var mı?düşüncelerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim.
12 şubatta test yaptırmam sölylendi, o güne kadar beklicem malesef ben debenim ilk denemem senin kaç canım
Yeditepe Ünv.Hast.'de sen?
Merhaba
bu gün transfer sonrası 5. günüm.transfer gününden bu yana kalbim karnımda atıyor:)ik günden beri 3-4 dakika aralıklarla karnımda ılık bir yanma ve elektriklenme gibi tam tarif edemediğim şeyler ouyor(aşık olduğumda göğsümde hissettiğim şeylere benziyor.)bu tür şeyler hisseden var mı?sizce bu tutunmaya engel olur mu bilen var mı?düşüncelerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim.
kızlar transferiniz hayırlı olsun..benim daha dün transferim oldu..sanırım iğne ve haplardan karnımda şişlik var..az önce evime geldim.. bende bahçeci fulya tüpbebek merkezinde yaptırdım..rabbim hepimize hayırlısını versin....
merhaba... benim de 5.günüm ve tam da senin tarif ettiğin şeyleri hissediyorum... inşallah bu hisler hayra alamettir:) bu arada benim de ilk denemem ve istanbul tüp bebek merkezinde yaptırdım...
merhaba canım öncelikle hayırlı olsun inşallah mutlu haberi verirsin bizlere. istanbul tüp bebek merkezinde yaptırdım demişsin bende orayı düşünüyorum doktorun kimdi tavsiye edermisin?
Merhabalar,
Ben de hatırlamaya calıstım transferden sonra hissettiklerimi ama en belirgin olarak aklımda surekli heyecanlandıgım ve elim karnımda gezdigim kalmıs:)
Bu arada ben de istanbul tüp bebek merkezinde yaptırdım. Benim doktorum Aret Kamar'dı. Ben de ilk denemede hamile kalmıstım.
Allah'ım insallah yüzünüzü güldürür.Bebeişlerinizi saglıkla kucagınıza alırsınız.
kızlar günaydın bugün 5. günüm ve ben meraktan gebelik testi yaptım çok silik 2. çizgiyi gördüm sizce sevinmelimiyim
merhaba
ben de aret kamar ile görüştüm. onunla başlayacağım nisan ayında inşallah. aklımdaki tek soru çok yoğun bir doktor oması. hastalarıyla ilgilenme açısından nasıl acaba? senin sorunun neydi canım. bende 4. evre endo ve çikolata kisti var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?