Transfer sonrası idarara çıkma durumu

Ben de 15 dk. Zor tuttum. Kalkıp tuvalete gittim. Bi de çataldan sedyeye geçerken de yardım etmediler. Kayarak geç dediler ama pek beceremedim. Sarstım kendimi ama Sonuç pozitif.

Ben de 15 dk. Zor tuttum. Kalkıp tuvalete gittim. Bi de çataldan sedyeye geçerken de yardım etmediler. Kayarak geç dediler ama pek beceremedim. Sarstım kendimi ama Sonuç pozitif.
Cok sevindim :)
Umut oldu bana
Bizde sıkı sıkı tembih ettiler sakin kalkma yatarak gec acele etme diye
Baya korktum bu bakımdan :)

Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Test gününden önce belirti yaşadınız mı?
Çok teşekkür ederim, inşallah siz de pozitif sonuç alırsınız. Mide bulantısı oldu ama ilaçlardan olduğunu düşündüm. Bi de karnında şişkinlik oldu. Sanki 3 aylık falan hamile gibi. Bi de 6-7. günlerde lekelenme oldu benim.

Beni de cok dikkatli yatağıma yatırdılar
Altıma süngü ben istedim zAten kalkmamak için
Benim tutabilecek durumum olmadı :)
Yani zAten ikisinin çıkışı ayrı yerden oluyor ama insan bi korkuyor iste
Hayırlı olsun hamileliğiniz
İlk deneme miydi ?
Kendim yattım ben baya da zor başardım sedyeye gecmeyi sonra yataga gecmeyi herhalde kalkıp yürüyüp sonra uzansam daha az zorlardım kendimi, gercekten olacagı varsa oluyormus ben hic ananas kabak cekirdeği yemedim doktorum normalde sık yemiyorsan suan ters etki de yapabilir yeme demişti. Evet ilk denemeydi inşallah senin de olımlu olur :)

ben de gittim ve suçluyorum kendimi
Suçlama. Ben ilk bebeğimde çok sıkışmıştım odaya gelir gelmez tuvalete gittim. Hemen sonra eşimle döner yemeğe gittik :) İkinci hamileliğimde ise su içmeye geç başlamışım neredeyse mesane boştu.Transferden 2-3 saat sonra ancak tuvaletim geldi. Ben de bol bol yattım. Yemeğimi bile hastanede yatakta yedim. İkisi de başarılıydı. Onunla alakası olmadığına eminim.

Back
X