Kuşum benimde böyleydi transfer günü hariç 6. Günde yapmıştım flaşla bile zor görünüyordu aynı gün beta verdim 43 çıkmıştı stres yapmak yerine beta ver bence kafan rahat olur erken test yapmanın kötü yanı zaman hiç geçmiyorArkadaşlar herkese merhaba
Transfer sonrası bugün 5. Günüm. 3 ekimde transfer oldum bugün dayanamayıp en azından bi idrar testi yapayım çıkmaz zaten de bi umut diye yapayım dedim 6. Dakikada böyle bi şeyler karşılaştım. Çok umut bağlamak istemiyorum ama insanız ümitlenmeden de olmuyor
Embriyom 5. Gün 4AA 5. Gün embriyosu olmasına güvenerek yaptım aslında biraz burada bi çok kişinin çıkmış ondan cesaret aldım. Bi bakar mısınız?
Arkadaşlar herkese merhaba
Transfer sonrası bugün 5. Günüm. 3 ekimde transfer oldum bugün dayanamayıp en azından bi idrar testi yapayım çıkmaz zaten de bi umut diye yapayım dedim 6. Dakikada böyle bi şeyler karşılaştım. Çok umut bağlamak istemiyorum ama insanız ümitlenmeden de olmuyor
Embriyom 5. Gün 4AA 5. Gün embriyosu olmasına güvenerek yaptım aslında biraz burada bi çok kişinin çıkmış ondan cesaret aldım. Bi bakar mısınız?
Bence bizim gibi bir çılgınlık yapma 8.günü bekle canım. Benim diğer transfer transferlerde ısrarla hep 7.günü gördüm. Ama o kadar gaza geldim ki grupta cumartesi yapacağım derken bir anda kendimi test yaparken buldumYa kızlar ben test günümü bekleyeceğim diye diretiyorum fakat içimden de bi idrar testi yapasım geliyor :) benim de transferim 3 ekimdeydi
Ay sağlıkla tutunsun inşallah sanaKızlarrr bende bugün 5. Gün embriyosu 4 AA kalite de transfer oldum
Transfer gününü sayınca mı 8 transfer günü hariç mi 8Bence bizim gibi bir çılgınlık yapma 8.günü bekle canım. Benim diğer transfer transferlerde ısrarla hep 7.günü gördüm. Ama o kadar gaza geldim ki grupta cumartesi yapacağım derken bir anda kendimi test yaparken buldumDediğim gibi çıkmasada moralim bozulmayacaktı benim daha erken 5.gün bugün deyip geçerdim. Moralin bozulmayacaksa stres olmayacaksanız yapın ama yine de 8.gün yapın.
İkisi de olur, ne kadar dayanırsan artık. Hariç olan daha iyi amaTransfer gününü sayınca mı 8 transfer günü hariç mi 8
Yalancı çizgi çıkartıyor o evet. Predictor tavsiye ederim ve sabah yapmanı umarım vardir ve doğrudur:)E tabi ne kadar beklersem o kadar iyi :) bi de şimdi baktım da en kötü testi almışım millet hep şikayet etmiş. Artımed
İlaçlar canım herşey gönlünüzce olsun, sağlıkla tutunsun sana evladınBen 7 Ekim de tatnsfer oldum kızlar umut bağlamak için değil ama bugün mide bulantısı ve karın da ağrılar hissediyorum nedeni nedir acaba
Merhaba sizde de çizgi görünüyor inşallah yanılmayız, galiba aynı gün transfer olduk 6 Ekim bugün transfer +5 sonu güzel olsun inşallahArkadaşlar herkese merhaba
Siyah Beyaz yaparsan resmi netleşiyor denemelisinEki Görüntüle 3657023 merhabalar benim de 5.gün embriyosu transfer +5 sabah ilk idrarla yapıldı ben az bir silik çizgi görüyorum ama ne dersiniz kızlar? Rabbim hepimize nasip etsin inşallah güzel haberler almayı kucağımıza almayı
Teşekkür ederim çok şükür koyulaştı o günden bu yanaSiyah Beyaz yaparsan resmi netleşiyor denemelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?