- Emoji Skoru
- 9
- Puanlar
- 6
- Konu Sahibi Sevimli0715
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözün aydın benimde böyle çıkmıştıTransferden sonra 7.günüm sabah idrarı ile yaptım sizce tutmuş mu embriyom 5.gün 4aa kalitesi
Yaa gerçekten mi fotoda belli olmuyor ama testte ikinci çizgi Pembe duruyor inşallah öyledir Pazar günü kan vericem beta HCG niz kaç çıkmıştıGözün aydın benimde böyle çıkmıştı![]()
İlk bu görüntüde 50 çıktı sonra 140Yaa gerçekten mi fotoda belli olmuyor ama testte ikinci çizgi Pembe duruyor inşallah öyledir Pazar günü kan vericem beta HCG niz kaç çıkmıştı![]()
Hersey Gönlünce olsun hayırlı haberlerle inşallahÇok teşekkür ederim içime su serptiniz valla![]()
Selamlar benim de 5.gün embriyosu bugün T+7.günümdeyim hiç test yapmadım henüz ne gibi belirtiler yaşıyorsunuz 30 Eylül kan verme günüm bu arada silik çizgi çok belli oluyor sizin adınıza çok çok sevindimTransferden sonra 7.günüm sabah idrarı ile yaptım sizce tutmuş mu embriyom 5.gün 4aa kalitesi
Benim bundan da silinti gözünüz aydınTransferden sonra 7.günüm sabah idrarı ile yaptım sizce tutmuş mu embriyom 5.gün 4aa kalitesi
Kanda da iyi bir değer gelecektir. Hayırlı olsun.Transferden sonra 7.günüm sabah idrarı ile yaptım sizce tutmuş mu embriyom 5.gün 4aa kalitesi
Lekelenme falan olmadı sadece adet ağrısı gibi oluyor bide göğüsler de hassasiyet var inşallah sizden de hayırlı bir haber alırızSelamlar benim de 5.gün embriyosu bugün T+7.günümdeyim hiç test yapmadım henüz ne gibi belirtiler yaşıyorsunuz 30 Eylül kan verme günüm bu arada silik çizgi çok belli oluyor sizin adınıza çok çok sevindim![]()
Çok teşekkür ederim inşallah Pazar günüde güzel bir haber alırımBenim bundan da silinti gözünüz aydın![]()
İnşallah inşallahKanda da iyi bir değer gelecektir. Hayırlı olsun.
Hadi inşallah zor tutuyorum kendimi idrar testi yapmamak için benim de sırtım ve belim ağrıyor adet sancısı ara ara geliyor bakalım hayırlısı artıkLekelenme falan olmadı sadece adet ağrısı gibi oluyor bide göğüsler de hassasiyet var inşallah sizden de hayırlı bir haber alırız![]()
Hayırlısı inşallah benimde test yapmamam lazımdı ama dayanamadım vallaHadi inşallah zor tutuyorum kendimi idrar testi yapmamak için benim de sırtım ve belim ağrıyor adet sancısı ara ara geliyor bakalım hayırlısı artıkama lekelenme olmadı henüz olur mu bilemiyorum
Transferden sonra 7.günüm sabah idrarı ile yaptım sizce tutmuş mu embriyom 5.gün 4aa kalitesi
Ben gördüm çizgiyi inşallah vardır ve sağlıklıdırSabah test yaptım silik çizgi var gibi görünüyor sanki sizce var mı silik çizgi bugün 9.günümdeyim
gerçekten mi testte çok daha belli oluyor silik çizgi çok korkuyordum sabah 3.idrarımda yaptım inşallah vardır ve sağlıklıdırBen gördüm çizgiyi inşallah vardır ve sağlıklıdır![]()
İlk idrarda daha belirgin olur bence vargerçekten mi testte çok daha belli oluyor silik çizgi çok korkuyordum sabah 3.idrarımda yaptım inşallah vardır ve sağlıklıdır![]()