Transfer sonrasi idrar yolu enfeksiyonu

Maniko16

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2017
20
26
3
34
Arkadaşlar transferimin 5.gunundeyim.Sik idrara cikma,idrar yaparken yanma,o bölgede şiddetli kaşıntı hissediyorum.Sanirim enfeksiyon kaptimBaşina boyle bir sey gelen var mi?bu durum tutunmayi engeller mi

İdrar yolu enfeksiyonu hamilelikte ihmal edilmeyecek bir konu canım. Muhakkak doktoruna git. Bol bol su iç. Doktor tek kullanımlık monurol şase verebilir. Zamanında çok çektim :(

Doktoruma sordum şu aşamada bir şey yapmayalim diye yanıtlamış.Zaten tutmadi sanırım adetten bir hafta once goguslerimde acıma olur hep,başladı yine

Adet belirtileri ile hamilelik belirtileri aynı hemen hemen. Zaten belirti aramak çok yanlışmış. Benim hiç belirtim yoktu. Ben de kesin olmadı diyordum ama minigim sıkı sıkı tutunmuş bana :dua:

Ne guzel.Rabbim kucaginiza da almayi nasip etsin sağlıcakla.Kaçıncı denemeniz peki?Ben zor hasta grubunda oldugum icin biraz da umitsizim.Hem cikolata kistlerim var hem de yumurta rezervim çok az.

Sağol canim. Ümitsiz kalma sakın Rabbim ne olmazları olur eder. İlk denememizde Rabbim nasip etti çok şükür ama riskli bir gebelik geçiriyorum. İnşallah Rabbim kucağıma almayı nasip eder :dua: inşallah sen de tez zamanda yavruna kavuşursun :)

Back
X