Transfer sonrası idrarda pozitif çıkıp kanda negatif gören var mı??

invictus34

Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2019
473
274
18
Kızlar selam 13 Haziran’da transferim gerçekleşti yarın acaba idrar testi yapsam mı diye düşünüyorum fakat burada pozitif çıkınca sevinirim ve daha sonra kan testinde negatif olduğunu öğrenip yıkılırım diye çok korkuyorum böyle bir şey yaşayan var mı veya benim yaşama ihtimalim var mı sizce

Merhaba Henüz cok erken bukadar erken idrarda Belli olmasida Biraz garip geldi bana bence en garantisi kan testidir Rabbim ve yar yardimciniz olsun

Kızlar selam 13 Haziran’da transferim gerçekleşti yarın acaba idrar testi yapsam mı diye düşünüyorum fakat burada pozitif çıkınca sevinirim ve daha sonra kan testinde negatif olduğunu öğrenip yıkılırım diye çok korkuyorum böyle bir şey yaşayan var mı veya benim yaşama ihtimalim var mı sizce
Üç tüp bebek transferim üç pozitif gördüm ve üçünde de transferden sonra 5. Günden itibaren idrarda pozitif gördüm. Kanda da çıkmıştı test günümde. Yine iyi dayanmışsın blastokist transferi ise çıkar

Merhaba Henüz cok erken bukadar erken idrarda Belli olmasida Biraz garip geldi bana bence en garantisi kan testidir Rabbim ve yar yardimciniz olsun
Test yapmadım zaten yapsam mı diye düşündüm on için fikir soruyorum canım inşallah sen de sağlıkla bebeğini kucağına alırsın 🙏🏼

Üç tüp bebek transferim üç pozitif gördüm ve üçünde de transferden sonra 5. Günden itibaren idrarda pozitif gördüm. Kanda da çıkmıştı test günümde. Yine iyi dayanmışsın blastokist transferi ise çıkar
Aldığım idrar testi markası için burada çok kötü yorumlar yazıyordu çok yanıltıcıymış o nedenle yapmaya korktum ve kan testi yapmaya karar verdim biraz daha sabredip test günümü bekleyeceğim sanırım

Merhaba canım benimde 13 haziranda transferim oldu aynı gün olmuşuz, sana tavsiyem bekle derim ben Çarşamba günü kanda baktırdım meraktan transferin 6,günü oluyor ve sonucu görünce çok üzüldüm 1.79 çıktı yani negatif stres yaptım normalde test günüm pazar günü benim

Merhaba canım benimde 13 haziranda transferim oldu aynı gün olmuşuz, sana tavsiyem bekle derim ben Çarşamba günü kanda baktırdım meraktan transferin 6,günü oluyor ve sonucu görünce çok üzüldüm 1.79 çıktı yani negatif stres yaptım normalde test günüm pazar günü benim
Canım çok erken baktırmışsın normal bence negatif çıkması o gün için. Benim testi ptesiye verdiler yaa 😔

5.gun embriyosu ise 2 gün daha sabredin bence
Ben 9.gun evde test yapmıştım hemen çıkmıştı teste, test markası bebetime belki yardımcı olur ertesi günde kan vermiştim oda pozitifti
Benimde test günüm olarak pazartesi demişti ama pazar 10.gun oluyordu yapmıştım kan testini sizinde çıkar büyük ihtimalle pazar günü
İnsAllah seninde pozitiftir 🙏

Ben 9.gun evde test yapmıştım hemen çıkmıştı teste, test markası bebetime belki yardımcı olur ertesi günde kan vermiştim oda pozitifti
Benimde test günüm olarak pazartesi demişti ama pazar 10.gun oluyordu yapmıştım kan testini sizinde çıkar büyük ihtimalle pazar günü
Bebetime için sitede çok kötü yorumlar vardı ben de yapmadım 🤷🏽‍♀️

Pazar günü seçim var ya bizim durum arada kaynar en iyisi ptesiyi beklemek sanırım 🤷🏽‍♀️

Bebetime için sitede çok kötü yorumlar vardı ben de yapmadım 🤷🏽‍♀️
Aynen bende yaptıktan sonra kuşkuya düşüp aratirmistim
Yanlış pozitif falan çıkıyor diye ama bilemedim
Ben bir sürü test denedim
Bazıları yanlış pozitif göstermişti bende
Ama bunda hem hemen çıktı hemde doğru sonuç verdi

Bence kesinlikle idrar testi yapmayın. Ben 11.gün idrarda pozitifi gormustum ve buradaki arkadaslarda hep pozitif demisti ve 14.gun kan testinde negatifi aldim..Inanin cok daha üzücü oluyor.

Back
X