- 31 Aralık 2008
- 4.212
- 2.341
- 173
- Konu Sahibi ARTVINLI9876
arkadaşlar transfer sonrası kalçadaniğne olmam gerekiyor teste kadar.transferden sonra birkaçgün dinlenmek kalkmamak gerekiyor.siz iğnelerinizi nasıl oldunuz.paylaşımlarınızı bekliyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar transfer sonrası kalçadaniğne olmam gerekiyor teste kadar.transferden sonra birkaçgün dinlenmek kalkmamak gerekiyor.siz iğnelerinizi nasıl oldunuz.paylaşımlarınızı bekliyorum.
canım bende vuruldum transferden sonra bende 2 günde bir kalçadan vurukdum canım iğne ben ilk 5 gün ben sadece tuvalete kalktım canım annem baktı bana sonraları evn içinde mutfağa kadar çok yavaş yürüyüşler yaptım malüm hareket etmeyincede kabızlık var ve ıkınmaman gerekiyor bol bol su iç ve bol bol dinlen canım bol şanslar inaşşalah tutur bebeğin :Saruboceq:a.s.
sevtap, bana normal hayatına dön demişlerdi ilk denememde ben hiç yatmadım. ilk gün bile. azıcık uzandım o kadar. sana bunu doktor mu tavsiye etti? bak tedirgin oldum şimdi.
Canım geçmiş olsun. İlk önce progesteron iğnemi kullanmıştıncanım bnde önceki tedavilerimde iğne kullanmadım.ama geçen transferimin 9.günü kanamam oldu.ama gebelikde oluştu.değer 278di.2 gün sonraki testte değer düşmeye başladı.dr.jelin yetersiz geldiğini iğnede kullanalım dedi.crinone jel.progynex iğne kullanıcam.transfer 15.iğnelre dün başladım.
sevtap, bana normal hayatına dön demişlerdi ilk denememde ben hiç yatmadım. ilk gün bile. azıcık uzandım o kadar. sana bunu doktor mu tavsiye etti? bak tedirgin oldum şimdi.