• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası iğne.

ARTVINLI9876

Evlatlarim sana emanet allahim
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2008
4.212
2.341
173
arkadaşlar transfer sonrası kalçadaniğne olmam gerekiyor teste kadar.transferden sonra birkaçgün dinlenmek kalkmamak gerekiyor.siz iğnelerinizi nasıl oldunuz.paylaşımlarınızı bekliyorum.

arkadaşlar transfer sonrası kalçadaniğne olmam gerekiyor teste kadar.transferden sonra birkaçgün dinlenmek kalkmamak gerekiyor.siz iğnelerinizi nasıl oldunuz.paylaşımlarınızı bekliyorum.

canım bende vuruldum transferden sonra bende 2 günde bir kalçadan vurukdum canım iğne ben ilk 5 gün ben sadece tuvalete kalktım canım annem baktı bana sonraları evn içinde mutfağa kadar çok yavaş yürüyüşler yaptım malüm hareket etmeyincede kabızlık var ve ıkınmaman gerekiyor bol bol su iç ve bol bol dinlen canım bol şanslar inaşşalah tutur bebeğin :Saruboceq:a.s.

canım bende vuruldum transferden sonra bende 2 günde bir kalçadan vurukdum canım iğne ben ilk 5 gün ben sadece tuvalete kalktım canım annem baktı bana sonraları evn içinde mutfağa kadar çok yavaş yürüyüşler yaptım malüm hareket etmeyincede kabızlık var ve ıkınmaman gerekiyor bol bol su iç ve bol bol dinlen canım bol şanslar inaşşalah tutur bebeğin :Saruboceq:a.s.

sevtap, bana normal hayatına dön demişlerdi ilk denememde ben hiç yatmadım. ilk gün bile. azıcık uzandım o kadar. sana bunu doktor mu tavsiye etti? bak tedirgin oldum şimdi.

sevtap, bana normal hayatına dön demişlerdi ilk denememde ben hiç yatmadım. ilk gün bile. azıcık uzandım o kadar. sana bunu doktor mu tavsiye etti? bak tedirgin oldum şimdi.

canım dr.ilk yarım saat önemli sonra normal yaşantına devam diyor.ama bende ilk 5gün hiç kalkmadım.ama şimdi iğne yaptırmam lazım eve hemşire gelecek iğne için.çok sıkıntı çekiyoruz dikkat etmek lazım

canım bende ilk bi kaç gün hiç kalkmadım iğneyede eşim hastaneye arabayla yavaş yavaş götürüp getirdi kıs o kadardan bişi olmaz ben hiç iş yapmadım yemekte yapmadım dışarıdan yedik çoğunlukla bugün 12 .gün ilk defa gezmeye çıktık

ama evin içinde yürüyüş yaptım yavaş yavaş kabızlık için çok güzel tavsiyem var sabah erken kalk aç karna 3 tane kuru kayısıyı sıcak suyla ye çok rahatlatıyor

bana iğne vermedı dr ama bır tanıdıgıma vermıstı ve dr a eve hemsıre getırelım dedıklerınde gerek yok okadarına. dıkkatlı olsun yeter. yatmakla tutacak die bişey yok falan demişler.
ben transfer gunu dahıl 4 gun evde oldum. yarın iş başı yapmak zorundayım.

ben transferden bigün önce başlamıştım iğnelere.hamile olduğumu öğrendikten sonrada devam ettim.benim komşum attı iğnelerimi şanslıydım. evden çıkmak zorunda kalmadım.sen içini ferah tut.inşallah bebişin sana sıkıca tutunur canım.

canım sen hangi hastanede yaptırdın..ben ilk yaptırdığımda iğne yapılmıştı ama son yaptırdığımda iğnelerin doktor artık kullanılmadığı söylemişti ..onu yerine ftil kullanmıştım.. canım inşallah sana tutunurlar hayırlı haberlerini bekliyoruz..

canım bnde önceki tedavilerimde iğne kullanmadım.ama geçen transferimin 9.günü kanamam oldu.ama gebelikde oluştu.değer 278di.2 gün sonraki testte değer düşmeye başladı.dr.jelin yetersiz geldiğini iğnede kullanalım dedi.crinone jel.progynex iğne kullanıcam.transfer 15.iğnelre dün başladım.

canım bnde önceki tedavilerimde iğne kullanmadım.ama geçen transferimin 9.günü kanamam oldu.ama gebelikde oluştu.değer 278di.2 gün sonraki testte değer düşmeye başladı.dr.jelin yetersiz geldiğini iğnede kullanalım dedi.crinone jel.progynex iğne kullanıcam.transfer 15.iğnelre dün başladım.
Canım geçmiş olsun. İlk önce progesteron iğnemi kullanmıştın

hayır canım crinone jel kullanmıştım.benim kısa tedavi dondurulmuş embriyolarım var.10 taneydi ya 2 yada 3 transfer olucam.

yok bana biraz yat dinlen demişti dr um bende hiç kalkmadım hamile olduğumu öğrenene kadar bebeğim olsunda ben yatmaya razıyım demiştim hoş 3 aylık olduk ben daha doğru düzgün dışarı çıkıp belimi ağrıtmiyorum biz bubebeklere çok zor sahip olucaz zaten önemli değil benim için 3 ay sıktım dişimi 6 ay daha sıkarım yatmaya razıyım sağlıkla gelsinde yeter bana o

Canım ben de 120 tane sabah akşam vuruldum.Yakınımda olan bir polikliniğe gittim geldim saatlerine hatta dakikalarına dikkat ettim.Ben transferden sonra 3 saat yol gittim trafikte dur kalklarla iğneyede çıktım hep sakin ve dikkatli ol.Kabız olmamaya çalış.inşallah tutar ve sevincini paylaşırsın

artvinli ablacım nasılsın dünden beri.ben annemlerde yatıyorum.doktor embriyolarınla ilgili neler söyldi içeride?benim birazcık moralim bozuldu ama hayırlısı bakalım.

Arkadaslar yazinizi okudum hepinizin benim de transferden bir gun once igne lerim basladi ve hergun vurulmam lazimmis bugun ikinci gunum mecbur acile gidip igmeyi vurulmam gerekiyodu gittim ama nasil yapiym bilemedom bi sakincasi olur mu sizce

Back
X