Duphalak yoktu malesef eczacı onun yerine oralac verdi ama garip olan şu ki bu şurupu içsem bile etki etmiyor çok korkuyorum bişey olacak diyeBen varım ben lağman bile yaptım bebeğim tuttu ama düşük yaptım Dr lar ıkınma önermiyor ben çok kabız olmuştum duphalak alın hemen ve için birer ölçek geçmiş olsun kabızlık malesef tüp bebekte olmassa olmaz maleseftüm tedavilerimde hep yaşadım
Korkma benim kadar olamassın ben çok kötü olmuştum ağrıdan mafoldum ona rağmen bebek tuttu ama 5 haftalıkken kanamam oldu oda mı etki etti diye çok düşündüm ama dr okadar olmaz demişti tmm ıkınma yı önermiyoruz ama ona bağlamak yanlış demişti komposto çok yap sürekli ye sürekli dolaş evde çık dışarı yürü biraz faydası olur muz fln asla yeme şu ara hurma oldu pazarlarda cennet hurması lifli ya onun çok faydası olur geçmiş olsun..Duphalak yoktu malesef eczacı onun yerine oralac verdi ama garip olan şu ki bu şurupu içsem bile etki etmiyor çok korkuyorum bişey olacak diye
Çok teşekkür ederm rahatlattınız beni hemen alacam cennet hurması. Çok geçmiş olsun sanada rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimizeKorkma benim kadar olamassın ben çok kötü olmuştum ağrıdan mafoldum ona rağmen bebek tuttu ama 5 haftalıkken kanamam oldu oda mı etki etti diye çok düşündüm ama dr okadar olmaz demişti tmm ıkınma yı önermiyoruz ama ona bağlamak yanlış demişti komposto çok yap sürekli ye sürekli dolaş evde çık dışarı yürü biraz faydası olur muz fln asla yeme şu ara hurma oldu pazarlarda cennet hurması lifli ya onun çok faydası olur geçmiş olsun..
Evet çok ufak dediğin gibi insanız sonuçta elbette en güzeli olsun istiyoruz. Hayırlı olsun canım darısı başıma tüm isteyenlere inşallahCanım bende ıkındım bazen ufak ufak ıkınmaktan bşy olacağını sanmıyorum benm tuttu bebişler ama bu benim fikrim tabi doktorlar ne düşünüyor bu konuda bilmiyorum
Evet canım insan herşeyden kuşkuya düşüyor inşallah tutmuştur bile bebişin sağlıkla kucaklarımız dolsun inşallahEvet çok ufak dediğin gibi insanız sonuçta elbette en güzeli olsun istiyoruz. Hayırlı olsun canım darısı başıma tüm isteyenlere inşallah
Amiiinn inşallah kuzum rabbim duysun sesimiziEvet canım insan herşeyden kuşkuya düşüyor inşallah tutmuştur bile bebişin sağlıkla kucaklarımız dolsun inşallah
Canım günde 3 litreye yakın su içi. Sürekli su iç. Bu işin çözümü bu. Çok zorlamadiysan ikinmak için birşey olmaz Allah'ın izniyle. 6 günde çoktan tutunmstur bebişin. Kafanı rahat tut. Kötüyü düşünme. Kötü birşey olsaydı kanaman vs olurdu. Kendini belli ederdiSelam kızlar. Bugün transferimin 6.günü ilaçlardan dolayı kabızlık var az önce wcde çok çok az ıkınmak zorunda kaldım. Korkuyorum birşey olur mu diye benimle aynı durumu yaşayıp gebe kalan var mı?
Canım günde 3 litreye yakın su içi. Sürekli su iç. Bu işin çözümü bu. Çok zorlamadiysan ikinmak için birşey olmaz Allah'ın izniyle. 6 günde çoktan tutunmstur bebişin. Kafanı rahat tut. Kötüyü düşünme. Kötü birşey olsaydı kanaman vs olurdu. Kendini belli ederd
Çok fazla su içiyorum kuzum ama ilaçlardan dolayı sanırım inşallah tutmuştur çoktan allahın izniyleCanım günde 3 litreye yakın su içi. Sürekli su iç. Bu işin çözümü bu. Çok zorlamadiysan ikinmak için birşey olmaz Allah'ın izniyle. 6 günde çoktan tutunmstur bebişin. Kafanı rahat tut. Kötüyü düşünme. Kötü birşey olsaydı kanaman vs olurdu. Kendini belli ederdi
5. Gün embriyosu ise erken tutuyor. Ben 6. Gününde pozitifi gördüm. İkiz bebislerime hamileyim şimdi 7 haftalıkÇok fazla su içiyorum kuzum ama ilaçlardan dolayı sanırım inşallah tutmuştur çoktan allahın izniyle
3.gün embriyosu canım acaba 9.günde idrar testinde çıkar mı? Sağlıkla doğmak nasip olsun inşallah darısı bana canım5. Gün embriyosu ise erken tutuyor. Ben 6. Gününde pozitifi gördüm. İkiz bebislerime hamileyim şimdi 7 haftalıkinşallah darısı sana olur
Yaaa deniyim şimdi cennet hurması sipariş verdim diğer arkadaş tavsiye etmiştiCanım bal kabağını al avuç içi kadar olacak şekilde doğra sonra tencereye diz biraz su koy kaynat suyunu tamamen cekip yumuşayınca azıcık şeker serp çok değil. Ye çok faydasını görüceksin şiddetle tavsiye ederim
Dene canım bir zararı yok tadıda güzel inşallah faydasını görürsünYaaa deniyim şimdi cennet hurması sipariş verdim diğer arkadaş tavsiye etmişti
İnşallah canımDene canım bir zararı yok tadıda güzel inşallah faydasını görürsün
Güzel haberlerini alalım MerveÇok teşekkür ederm rahatlattınız beni hemen alacam cennet hurması. Çok geçmiş olsun sanada rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize
Çok teşekkür ederim canımm sipariş verdim cennet hurması şifa olur inşallahGüzel haberlerini alalım MerveRahat ol bol lifli şeyler ye bol c vitamini elma mandalina cennet hurması ve kabak çekirdeği mutlaka ye
Tüp bebekte ıkınmak doktorların istendiği bir durum. Az ıkınmadan bir şey olmaz ama yine de önüne geçmek şart ilerisinde daha da fazla kabızlık durumu artıyor. Ben hiç ıkınmadım. En başından beri duphalac şurup içtim. Doğal olarak 2 yemek kaşığı zeytin yağı içebilirsin. 3 lt minimum su şart. Sabah aç karnına 3 tane kuru kayısı üstüne su içip kahvaltıya başlayabilirsin. Kefir içebilirsin. Bende doğal yöntemler işe yaramadı şurup kullanıyorum hala 22. Haftadayım sağlıkla bebeğine kavuş inşallah Allah’ın izniyleSelam kızlar. Bugün transferimin 6.günü ilaçlardan dolayı kabızlık var az önce wcde çok çok az ıkınmak zorunda kaldım. Korkuyorum birşey olur mu diye benimle aynı durumu yaşayıp gebe kalan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?