Transfer sonrası ıkınmak

Tüp bebekte ıkınmak doktorların istendiği bir durum. Az ıkınmadan bir şey olmaz ama yine de önüne geçmek şart ilerisinde daha da fazla kabızlık durumu artıyor. Ben hiç ıkınmadım. En başından beri duphalac şurup içtim. Doğal olarak 2 yemek kaşığı zeytin yağı içebilirsin. 3 lt minimum su şart. Sabah aç karnına 3 tane kuru kayısı üstüne su içip kahvaltıya başlayabilirsin. Kefir içebilirsin. Bende doğal yöntemler işe yaramadı şurup kullanıyorum hala 22. Haftadayım sağlıkla bebeğine kavuş inşallah Allah’ın izniyle 🧿🙏🏻🙏🏻
Amin inşallah canımm sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏🏻🙏🏻

hamilelete özel probiyotik kullansanız mı arkadaşlar? ben transferim sonrası öyle planlıyorum. zaten normalde de kullanıyorum ama hamile olanlar için özel olanı kullanacağım transfer sonrası.

hamilelete özel probiyotik kullansanız mı arkadaşlar? ben transferim sonrası öyle planlıyorum. zaten normalde de kullanıyorum ama hamile olanlar için özel olanı kullanacağım transfer sonrası.
Yasak değil mi? Duphalac şurup veriyor doktor

5. Gün embriyosu ise erken tutuyor. Ben 6. Gününde pozitifi gördüm. İkiz bebislerime hamileyim şimdi 7 haftalık 😍 inşallah darısı sana olur
Sağlıkla büyütün insallah😍😍
Kanda mı baktınız teste idrarda mı?
Ben idrarda bakmak istiyorum tek çizgi çok gördüm ya o kaset testlerde bi kere çift çizgi göresim var ama çıkar mı ki

Selam kızlar. Bugün transferimin 6.günü ilaçlardan dolayı kabızlık var az önce wcde çok çok az ıkınmak zorunda kaldım. Korkuyorum birşey olur mu diye benimle aynı durumu yaşayıp gebe kalan var mı?

Ondan birşey olmaz. Bukadar endişe etmeyin.
Pamuk ipliğine bağlı değil. Güzel düşünün, güzel olsun.

Back
X