Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tesekkur ederim arkadaslar, insan manyak oluyormus bu donemdecok gergin bir bekleyis bu.... orbiss ve zevkalede sizler hamilemisiniz?
tesekkur ederim arkadaslar, insan manyak oluyormus bu donemdecok gergin bir bekleyis bu.... orbiss ve zevkalede sizler hamilemisiniz?
arkadaslar bukadar sakınmayınya sakınnan göze cöp batar... benimde carsamba oldu transferim cok sükür kabızlıgım olmadı ama cok siskinlik var bide asırı sık idrara cıkıyorum sizde varmı böyle seyler ayın 1 inde testim cok merak ediyorum yanlız tüp bebek uygulması söylendigi kadar kolay degilmisya o ameliyathane psikolojisi cok farklı ins. ilk denemede tutarda aynı sitresi birdaha yasamam Allah her istiyene nasip etsin ins.
ben kadıköy sifada yaptırdım carsamba günü oldu transferim bugün bayagı kasılmalarım varya acayip meraktayım olmassa buyuk yıkım olcak kötü düsünmek istemiyorum amacanım benım de test gunum 1 hazıran :) sen nerede yaptırdın tedavını????