Transfer sonrası ıkınmaya korkuyorummmm

ayvis

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2009
103
5
96
arkadaslar, transferım carsamba sabahı oldu ve kabızlık sozkonusu :) ıkınsam rahatlıcam ama korkuyorum ıkınmaya, zarar verırmıııııııııııııııııııı

canım mümkün olduğunca ıkınma...:roflol: Sabahları aç karnına ılık süt ve kayısı ye, zeytinyağlı yiyecekler tüket. Ben de komik ama transferden önce hemşireye sormuştum, alaturka tuvalete gitmek (çömeliyoruz ya):roflol: zarar verir mi diye. Hiçbirşey olmayacağını, önemli olanın enfeksiyon kapmamak olduğunu söylemişti. Sabahları kalkarken gerinmeye bile korkuyorum ben de....yerimseniben

ıkınmak zararlı.bebek henüz çok minik olduğu için özellikle ilk 3 ayda dikkat etmek gerekiyor.kabızlığını doğal yollardan gidermeye çalıs bolbol kayısı ye lifli beslen bol meyva ye. ama ıkınma.

tesekkur ederim arkadaslar, insan manyak oluyormus bu donemde :D cok gergin bir bekleyis bu.... orbiss ve zevkalede sizler hamilemisiniz?

bende kabızdım yaa ben kayısıylada çözmemiştim işi çok kötüydü 4 gün taş gibi gezmiştim..
bugünden itibaren eşimle ayrı yatıcam tek başıma yatmaya alışıcam yan yatıcam hep transfer sonrası için alıştırma :d bende deliyim ha
siz transferden sonra eve arabaylamı döndünüz ?
buarada ben klozet yaptırıdm sırf tüp bebek için 2 ay önce

transfer sonrası merkezin hastaya verdiği ilaç kullanım ve yasak olanları belirten bir kağıt var o sana verilmedi mi?

bilgin olsun diye yazıyorum: Bana kabızlık durumunda DUPHALAC adlı şurubu önermişler.Özellikle senin için açıp baktım ve aynen yazıyorum.Günde 2-3 kez yemeklerden önce 1'er ölçek...

tesekkur ederim arkadaslar, insan manyak oluyormus bu donemde :D cok gergin bir bekleyis bu.... orbiss ve zevkalede sizler hamilemisiniz?

evet canım 6.denememde gebe kaldım.insallah darısı basınıza benim kadar çok uğrasmak zorunda kalmazsınız.

canım bol su iç ( günde 3 lt den az olmasın , su metabolizmanın çalışmsını da hızlandırıyor çünkü ) kahvaltıdan önce 2-3 kuru kayısı ye üstüne azcık su iç , en etklisi ise duphalac ..
geçmiş olsun ...

duphalac da yeterli olmazsa bekunis mi becunis mi nyse işte o haptan veriyor dr.lar canım ..

hayır canım, beklemedeyim. Bugün itibariyle transferimin 4. günü doldu, geriye kaldı 8 gün. Yani daha üçte birini tamamladım. nasıl sabredicem bilmiyorum. Beklemek kadar zoru yok...

dubhulacmıdır nedir bana hiç fayda etmemişti

buarada transferde olanlar bol bol su için su rahimde kasılmayı önlüyormuş mustafa bey söyledi bana ben çokaz sıu içiyorum da şimdiden başladım 3 litreyi devirmeye

arkadaslar bukadar sakınmayınya sakınnan göze cöp batar... benimde carsamba oldu transferim cok sükür kabızlıgım olmadı ama cok siskinlik var bide asırı sık idrara cıkıyorum sizde varmı böyle seyler ayın 1 inde testim cok merak ediyorum yanlız tüp bebek uygulması söylendigi kadar kolay degilmisya o ameliyathane psikolojisi cok farklı ins. ilk denemede tutarda aynı sitresi birdaha yasamam Allah her istiyene nasip etsin ins.

arkadaslar bukadar sakınmayınya sakınnan göze cöp batar... benimde carsamba oldu transferim cok sükür kabızlıgım olmadı ama cok siskinlik var bide asırı sık idrara cıkıyorum sizde varmı böyle seyler ayın 1 inde testim cok merak ediyorum yanlız tüp bebek uygulması söylendigi kadar kolay degilmisya o ameliyathane psikolojisi cok farklı ins. ilk denemede tutarda aynı sitresi birdaha yasamam Allah her istiyene nasip etsin ins.

canım benım de test gunum 1 hazıran :) sen nerede yaptırdın tedavını????

sakın stres yapma.. ben kuru kayısı ve kuru dut çok yemiştim. kuru dut bebeğin rahime tutunmasını sağlıyormuş...benimkiler tutundu. inşallah senin ki de sımsıkı tutunur..

Back
X