Transfer sonrası kabızlıkkkk!!!!!

elifinie

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2013
420
9
46
İstanbul
Nolur bana bi çareee bugün ikinci günüm transfer sonrası psıkolojık olarak ıkınmaktan korktugun için tuvalatemi yapamıyorum ve çok sancım var duphalac diye surup verdi doktorum ama çare olmadı deneyimi olan nolur bişey yazsınnnn

ben sezaryenden sonra bu illete yakalandım,3 aydır da geçmek bilmiyor kuru kayısılarla idare ediyorum işte .. ne berbat bir şey yaa,basur olucam diye ödüm patlıyor ..

canım ben 2, denememle şimdi 9 haftalık gebeyim benim doktorum ıkınmakla ,hapşurmakla bebek tutunma problemi yaşamaz demişti ama bence çok ıkınmanın zararı olabilir.çorba sebze falan yemeğe çalış bu ara hamur işi makarnaları bırak derim ben sana ...inşallah hayırlı sonuçlar alırsın...

kız bndede aynı sorun var.. pilav makarna yemiyorum sebe meyve yemeğe çalışıyorum hep. kayısı kaynat suyunu iç kendisini ye. o şurubu banada verdi doktor ama kullanmadım. ilaç içe içe her yerim ilaç oldu.. snnde 5. gün embriyosuydu dimi

Evet canım 5. Gün dün transferim oldu:) sen be alemdesin bu arada?? Ya benim psikolojık sanırım kızlaarr bu arada tavsiyeelriniz için teşekkürler deniycem bende bi kere kullandım istemiyorum zeytinyagı içtim amaannn napıcazz yaa rabbim ferahlık versin içimize sabır versin sonraaa da bebiş versiiiiinn:))

Duphalac'ı ben de kullanmıstım. Ben de de olmustu transfer sonrası kabızlık.Biraz rahatla bence stres yapma bu ilaç işe yerıyo cunku bi de bol bol su iç.
Hayırlısı olsun bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…