Taze transfer miydi çatlama iğnesi oldunuz muHerkese merhaba. 3 haziranda 2 tane 5. Gün embriyosu transferi oldum. Bugün dayanamadım erken gebelik testi yaptım ve çift çizgiyi gördümhemen kan tahlili versem kanda çıkar mı sizce ? Normalde test günüm 13 hazirandı.
Hayır dondurulmuş transferdi , çatlatma iğnesi olmadım.Taze transfer miydi çatlama iğnesi oldunuz mu
O zaman sevinebilirsiniz :) tebriklerHayır dondurulmuş transferdi , çatlatma iğnesi olmadım.
Yaaa çok teşekkür ederimBence kesin çıkar
Pozitif zaten
Tebrik ederim
İğne olmadım , kanda çıkar mı sizce ne dersiniz ?İğne olmuşsanız onun etkisinden olabilir olmadıysanız hamilesiniz
İğne olmadım , kanda çıkar mı sizce ne dersiniz ?
İnşallah tutmuşturYaaa çok teşekkür ederimçıkar inşallah kanda da. Bu 3. Tüp bebek tedavim , olsun artık çok yoruldum
Değeriniz çok güzel tebrik ederim ikiz olabilirMerhaba tekrardan , kan tahlili sonucum 46 çıktı , güzel dilekleriniz için hepinize teşekkürler
Maşallah Rabbim bize de yaşatsın inşAllah sağlıkla gebelik geçirmenizi ve sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin RabbimMerhaba tekrardan , kan tahlili sonucum 46 çıktı , güzel dilekleriniz için hepinize teşekkürler
Amin inşallahMaşallah Rabbim bize de yaşatsın inşAllah sağlıkla gebelik geçirmenizi ve sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim
İlk tüp bebek tedaviniz mi ?Amin inşallahAllah isteyen herkese nasip etsin , biz 3 yıldır bekliyoruz bu zamana kısmet oldu çift çizgi görmek. O kadar güzel bir duyguymuş ki Allahım kimseyi evlat özlemi ile sınamasın
Hayır 3. Tedavimİlk tüp bebek tedaviniz mi ?
çok şükür gebelik elde etmişsinizHayır 3. Tedavim
Çok şükürçok şükür gebelik elde etmişsinizbenim 2 adet embriyom var sadece korkuyorum o yüzden çok şansım yok diye
Doğru söylüyorsunuz ama içimden geçenlere engel olamıyorum maalesefÇok şükürhiç korkmayın 1 embriyo bile yeterli sonuçta. Önemli olan kaliteli olması ve size tutunması. Transfer ne zaman , dondurulmuş mu olacak ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?