Transfer sonrası kan tahlili

cinnabon

Guru
Pro Üye
Anneler Kulübü
8 Aralık 2012
4.163
6.015
358
33
Herkese merhaba. 3 haziranda 2 tane 5. Gün embriyosu transferi oldum. Bugün dayanamadım erken gebelik testi yaptım ve çift çizgiyi gördüm hemen kan tahlili versem kanda çıkar mı sizce ? Normalde test günüm 13 hazirandı.

Eklentiler

• IMG_0584.webp
    107,5 KB · Görüntüleme: 312
Testi çok erken yapmışsınız. 3 Haziranda transfer olmuşsunuz daha beş gün geçmiş üzerinden 12 gün falan geçmesi gerek bence bekleyin

Taze transfer miydi çatlama iğnesi oldunuz mu

İğne olmuşsanız onun etkisinden olabilir olmadıysanız hamilesiniz

Maşallah Rabbim bize de yaşatsın inşAllah sağlıkla gebelik geçirmenizi ve sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim
Amin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin , biz 3 yıldır bekliyoruz bu zamana kısmet oldu çift çizgi görmek. O kadar güzel bir duyguymuş ki Allahım kimseyi evlat özlemi ile sınamasın

Amin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin , biz 3 yıldır bekliyoruz bu zamana kısmet oldu çift çizgi görmek. O kadar güzel bir duyguymuş ki Allahım kimseyi evlat özlemi ile sınamasın
İlk tüp bebek tedaviniz mi ?

çok şükür gebelik elde etmişsiniz benim 2 adet embriyom var sadece korkuyorum o yüzden çok şansım yok diye
Çok şükür hiç korkmayın 1 embriyo bile yeterli sonuçta. Önemli olan kaliteli olması ve size tutunması. Transfer ne zaman , dondurulmuş mu olacak ?

Çok şükür hiç korkmayın 1 embriyo bile yeterli sonuçta. Önemli olan kaliteli olması ve size tutunması. Transfer ne zaman , dondurulmuş mu olacak ?
Doğru söylüyorsunuz ama içimden geçenlere engel olamıyorum maalesef

5.gün dondurulmuş embriyo transferi olacak Allahın izniyle 2 regl dönemi geçmesini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…