Transfer sonrasi Kanama nedir?

PoncikPrensesss

Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2018
214
140
23
34
Arkadaslar merhaba . 6.gun embriyosu bnmki 6 kasimda transfer yapildi.17 kasim test günüm Bugun 7.gun sabah peceteye pembe sulu kanamam geldi.sonra acik kahverengiye döndü. Sizce nedir? Dr. coraspini kes dedi. Bide düşük ignesi verdi proluton depot.. Onu bugun vurdur dedi. Ben anlayamadim . adet olcakmis gibi agrim ve bel agrim var. Agla agla bi hal oldum. Yerlesme mi yoksa tutmadimi? Lutfen cvp. Tesekkurler.

Merhaba canım. Kıpkırmızı olmadığı sürece çok korkulacak bir durum olduğunu sanmıyorum. Proluton da bu gibi durumların kurtarıcısı denebilir, kanamanı kesme ihtimali çok yüksek. Uzanıp sabırla beklemeye devam et canım. Bu durumları deneyimlemiş biri olarak en kötüsünün kendini bu derece strese sokmak olduğunu söyleyebilirim.
Bu durumlrda kesin şöyledir ya da böyledir diye birşey söylemek mümkün olmuyor malesef.

Merhaba canım. Kıpkırmızı olmadığı sürece çok korkulacak bir durum olduğunu sanmıyorum. Proluton da bu gibi durumların kurtarıcısı denebilir, kanamanı kesme ihtimali çok yüksek. Uzanıp sabırla beklemeye devam et canım. Bu durumları deneyimlemiş biri olarak en kötüsünün kendini bu derece strese sokmak olduğunu söyleyebilirim.
Bu durumlrda kesin şöyledir ya da böyledir diye birşey söylemek mümkün olmuyor malesef.
Yani hala umut var diyorsun degil mi?

Arkadaslar merhaba . 6.gun embriyosu bnmki 6 kasimda transfer yapildi.17 kasim test günüm Bugun 7.gun sabah peceteye pembe sulu kanamam geldi.sonra acik kahverengiye döndü. Sizce nedir? Dr. coraspini kes dedi. Bide düşük ignesi verdi proluton depot.. Onu bugun vurdur dedi. Ben anlayamadim . adet olcakmis gibi agrim ve bel agrim var. Agla agla bi hal oldum. Yerlesme mi yoksa tutmadimi? Lutfen cvp. Tesekkurler.
Sanırım yerlesme kanaması kanama devam etmediği sürece canını sıkma hem zaten ilaclarini da kullanmışsın hayırlı haberlerini bekliyoruz

Yok canım,4 yıldır cebelleşiyorum ben de, 3. Tüp bebek denemem , bugün transferimin ilk günü:)
Dualarım isteyen herkes için , Allah hepimizden razı olsun inşallah..
Allahimmmm insaallah rabbim bu kez yüzünü güldürür. Zor süreç. Insaalah guzel sonuc alirsinn.. Kucagina alirsin bebeklerini...

Merhaba benim 5.gun embriyosuydu 8.gun kıpkırmızı kanamanın olmuştu regli ağrılarımda vardı umudumu kesmiştir Dr hemen proluton iğne yaptır ve test yaptır dedi sonuç mucize gibi ikizlerine kavuştum Allah yardımcın olsun inşallah sagligiyla hayırlısıyla evladına kavusursun

Merhaba benim 5.gun embriyosuydu 8.gun kıpkırmızı kanamanın olmuştu regli ağrılarımda vardı umudumu kesmiştir Dr hemen proluton iğne yaptır ve test yaptır dedi sonuç mucize gibi ikizlerine kavuştum Allah yardımcın olsun inşallah sagligiyla hayırlısıyla evladına kavusursun
Allahimm.. Cnmm agzindan bal damliyor. Banada iki tane 6.gun embriyosu transferi yapildi. Guzel dualarin icin cok tesekkur ederim aminnn. Testi kacinci gun yaptirdin?Hamilemisin?

Amin inşallah rabbim sana da nasip eder sana tavsiyem beyaz iç çamaşırı giyen ve akıntılarının dikkat et proluton iğne ve progestan kurtarıcı Dr yönlendirir zaten seni hadi hayirlisi:anneadayı::KK200::KK11:
Amin insaallah hayirlisi olur. Ya son bi sorum daha olcakti kan testini hangi gun yaptirdin.bide ikiz gebelikte hemen cikiyormu? Bana da iki tane blast konuldu da.

Back
X