Transfer sonrası kanama

kurdelala

Guru
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2012
295
187
323
23 temmuz da 2 embryo transferi yapıl 3aa ve 3bb 6.gün embryosu dün yani 5.gün gecesi kanamam oldu doktorum prolutan iğnesi yaptı ama kan tahlili istemedi çok erken olduğunu belirleyici olmayacağını söyledi. Bunun implantasyon kanaması olabileceğini söyledi ama ben resmen adet sancısı çekiyorum. Belim kasıklarım göğüslerim ağrıyor yetmezmiş gibi grip oldum. Laboquick marka ultra erken gebelik testini 3.günden beri yapıyorum ama bugün de negatif çıktı silik bile yok. Bu sene ki 3. Transferimiz bir negatif ve bir kimyasal gebeliğim var. Çok moralim bozuk. Negatif idrar testine rağmen en azından 1 embryo tutunmuş olabilir mi?

Söylediğiniz marka testi bilmiyorum ama ben idrar testlerinin hiç birine güvenmiyorum. Regl gününüz ne zamandı acaba? İnsallah bebeğiniz sizinledir

Adet döngünün 23.günündeyim yani en az 5 gün var adetim ama 2x2 progestan kullanıyorum. İlaçları bırakmadan adet olma olasılığım düşük dedi doktorum

Günaydın ayni gun transfer olmuşuz. Bende 5. Test yaptım negatif çıktı. 2. Transferim benimde . Kimilerinin erken çıkarken kimilerinin gec cikiyor testte ben birdaha yapmama kararı aldim yanıltıcı ve moral bozucu oluyor. Test günümde kan vericem direkt. Insallah bebeklerimiz bizimledir iyi düşünelim iyi olsun.

Adet döngünün 23.günündeyim yani en az 5 gün var adetim ama 2x2 progestan kullanıyorum. İlaçları bırakmadan adet olma olasılığım düşük dedi doktorum
belirti olabilir yaşadıklarınız keşke bu kadar idrar testi yapmak yerine kan verseydiniz evet düşük çıkardı ama kafanız daha rahat olurdu sonjçta düşük çıkacağını biliyorsunuz canınızda sıkılmazdı düşük çıktı diye en mantıklısı kan

Dün doktorum nöbetçiydi biz de hastanedeydik. Kendisi izin vermedi tahlil için belirleyici olmaz çok erken dedi. Yoksa ben de tahlil olmak istemiştim.

Kararsız kalmaktansa test yaptırmaya karar verdim 4.33 çıktı transferin 6.günü sanırım çok düşük bir değer. Bir önce li transferimiz de 8.gün 10 çıkmıştı ve 20 ye yükselip kalmıştı kimyasal gebelik olmuştu. Off yıllardır uğraşıyorum çok bunaldım.

Çok üzüldüm rabbim yardımcın olsun ins bundan sonraki ilk denemen de Rabbim sana muradını versin. Tüp bebek yaptırma nedeniniz neydi yıllardır diyince merak ettim

Çok üzüldüm rabbim yardımcın olsun ins bundan sonraki ilk denemen de Rabbim sana muradını versin. Tüp bebek yaptırma nedeniniz neydi yıllardır diyince merak ettim
Erkek infertiletisi eşimde morfoloji 0 bunun yanı sıra yıllar için hız ve sayı da ciddi azaldı. bu bizim 5. Denememiz 13 yıldır evliyiz. Son 1 senedir ben de rahim kalınlaşması için tedavi görüyorum (ilerleyen yıllarda kansere dönüşme riski var). Yumurtamız çok oluşuyor embryomuz az oluyor. En son 28 yumurtadan 2 embryo oluştu onlarda 6.gün embryosu. Malesef bu son denemenizi ben 37 eşim 43 yaşında. Artık çok yoruldum. Ve rahim durumundan dolayı bu tedaviler artık benim için çok riskli. Bazen Allah nasip etmiyor onu da kabullenmek lazım. Ha bu arada akışına bıraktığımız yıllar da oldu ozaman da olmadı kafaya takma diyen vs çok oluyor ama bu öyle birşey değil çok ciddi medikal bir sorun düzelmiyor işte eşimde dna hasarı var tedavi de gördü kullanmadığımız vitamin ilaç kür kalmadı, ne varsa maddi manevi herşeyi denedik ama olmuyor işte.

Arkadaşım benim de transferimden 4 gün sonra hafif kanamam oldu ben de tutmadı diye düşündüm ama yerleşme kanamasıymış meğerse. 4,33 değişik bir değer hala yükselme ihtimali olabilir bence kendinizi olumsuzu düşünüp üzmeyin belki de yükselir ben burda çok gördüm sonradan değeri yükselen geç tutunması olan

Çok üzüldüm okurken ne diyeceğimi bilemedim. Mucizelerin sahibi Rabbim inşallah sana da bir mucize gönderir. Allah yar ve yardımcın olsun

Bugün orijinal test günüm transferin 9.günü çok umutsuz olarak test verdim ama sonuç 37.7 geldi çok şaşkınım. Hala kimyasal olma olasılığı var. Ama yine de şoktayım. Hergün ultra erken gebelik testi yaptım hepsi negatif geldi hiç birinde hayalet çizgi bile çıkmadı

Değer 80 -100 ün üzerine çikmayinca pek görünmüyor o yüzden ben idrar testi yapmayı doğru bulmuyorum yanıltıyor.
İlk trasnferimde 58 gibi bi sonuç çikmisti kan tahlilinde idrar testi negatifti bende çok etkilendim leklenmem de oluyordu.
Benim ilerleyemedi sonra düştü umarım sizin sağljkla ilerler

Bende su an aynı durumdayım canım lekelenme tarzı basladı adet sancısı gibi kasıklarımda ağrı var adetime 4-5 gün var normalde adet öncesi de böyle lekelenme olur acaba ilaçlar yüzünden adet olmuyor muyuz merak ediyorym

Neden kimyasal olduğunu düşünüyorsun canım? Değer kaç olmalı 9 gün bir çok kişinin öyle çıkmıyor mu zaten

Neden kimyasal olduğunu düşünüyorsun canım? Değer kaç olmalı 9 gün bir çok kişinin öyle çıkmıyor mu zaten
9.gün genellikle 50 ve üzeri bEkleniyor. Bu değer çok arada bir değer. Salı günü testim tekrarlanacak. 4 gün geçmiş olacak değerin en az 4 katına çıkmış olması gerekiyor.

Evet doktorum progestan adet olmayı engeller demişti. İlk kimyasal olduğunda bile ilacı bırakınca ancak adet olabilmiştim. Benim bu 3.gebeliğim hepsinde çok ciddi bel ağrısı oldu. Ama şimdiye kadar hiç bir gebeliğin devam etmedi o yüzden bu nasıl ilerler emin değilim. Şu an sadece göğüslerimde hassasiyet var onun dışında hiç bir belirtim yok

9.günüde idrarda gebelşk testi yaptığınızda çıkmamışmıydı

9.günüde idrarda gebelşk testi yaptığınızda çıkmamışmıydı
8.gün laboquick marka ultra erken gebelik testi ve normal kaset test yaptım 2side negatifti. Silik çizgi bile yoktu saatlerce beklettim hatta sonradan çıkar diye. Kimyasal olarak transferimde silik çizgi vardı 8.gün. hatta değerim 10 çıkmıştı o zaman 20 ye döndü ve 20 de kaldı ilerlemedi.ama bunda hiç çıkmadı. Bugün test yaptım normal kaset test şuan bhcg kaç bilmiyorum ama silik çıktı hatta biraz üzüldüm. Salı artık göreceğiz bakalım ne çıkacak

Bence üzülmeyin olumlu hisettim sizin için herşey olacağına varır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…