Transfer sonrası kanama

fluuu

Guru
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2011
572
272
Hocam merhaba
Benim dun transferim gerçekleşti
Transferden bir gun sonra kanama oldu akıntılı kanama ve her tuvaletimi yaparken rahimden düşüyor akıntı şeklinde ve içinde kan var baya merkezimi aradım ve bana proluton deport yazdılar iğneyi oldum ama yinede devam ediyor kasık ağrısıyla beraber. Transferden bir gun sonra kanama olması duşuk belirtisi olabilir mi 2 adet 4. Gun embriyosu konuldu.
Şimdiden teşekkür ederim cevaplarsanız sevinirim.

Hocam merhaba
Benim dun transferim gerçekleşti
Transferden bir gun sonra kanama oldu akıntılı kanama ve her tuvaletimi yaparken rahimden düşüyor akıntı şeklinde ve içinde kan var baya merkezimi aradım ve bana proluton deport yazdılar iğneyi oldum ama yinede devam ediyor kasık ağrısıyla beraber. Transferden bir gun sonra kanama olması duşuk belirtisi olabilir mi 2 adet 4. Gun embriyosu konuldu.
Şimdiden teşekkür ederim cevaplarsanız sevinirim.
Merhabalar : kanama olması beklenen ve istenilen bır bulgu degıldır. Kanama olsa dahı gebelık test gününüzde kanda gebelik testi bakılmalı .Ve sonucunu bizimle paylasmanız halınde neler yapılmalı bılgılendırıleceksınız. Bızım laboratuvarımızda 4. gün transfer tercıh etmemekteyız. Embrıo kalıtesı ve sayısına gore gebelık şansı yuksek olan 5. gun e gidılerek transfer etmek faydalı olucaktır.
Daha fazla bılgı ve sorularınız ıcın 0533 580 14 81 nolu telefondan bızımle temas kurabılırsınız. Bol sans dılerım.