Transfer sonrasi kasik ağrisi

Zeynep konca

Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2021
89
13
18
27
Merhaba arkadaşlar ben 5 . Gun dondurulmuş ebriyo koydurdum ama kasiklarim ilk gunden beri ağriyo . Bu gun 4. gunum.ben idrara sıkışik değildim . Nedeni bundan olabilirmi ?
Yardimci olursaniz sevinirim.🤗🤗🤗😊😊😊

Canım ben burda çok araştırma yaptım genelde herkesin kasığı ağrıyor ama benim ağrımamıştı sağ kasığımda batma oluyordu ağrı değilde yani inşallah iyi sonuçlar alırsın 😊

Benm çok ağrım oldu. Adet olur gibi sürekli ağrım oldu transfer itibariyle

Canım ben burda çok araştırma yaptım genelde herkesin kasığı ağrıyor ama benim ağrımamıştı sağ kasığımda batma oluyordu ağrı değilde yani inşallah iyi sonuçlar alırsın 😊
Tesekkurler insallah🤗🤗 rahmime ultrason cihaziyla çok bastirildi o mu bukadar ağriya neden oluyo diye duşunuyorum 🙄🙄🙄

bende bahçecide tedavi görmüştüm kızlar transferden sonra göğüslerimde şişkinlik kasıklarımda sırtımda ağrı hissetmiştim bende

Tesekkurler insallah🤗🤗 rahmime ultrason cihaziyla çok bastirildi o mu bukadar ağriya neden oluyo diye duşunuyorum 🙄🙄🙄
Onunla alakası olmaz canım benimkine de bastırdılar 5 dakika bastırdılar en fazla zaten ama stres en büyük düşman stres olur oda kaygıya dönüşürse bebeğin tutunmasını engeller.

Back
X