• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası Kasıklarda kramplar giriyor normal mi

Emine2154

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2023
11
6
1
31
13 ünde transfer oldum transfer sonrası 7. Günüm sol kasığımda kramp oluyor sizde de olan var mı dün dayanamadım idrar testi yaptım pozitif gördüm ama emin olamadım korkuyorum birşey olur diye sizce ne yapmalıyım

13 ünde transfer oldum transfer sonrası 7. Günüm sol kasığımda kramp oluyor sizde de olan var mı dün dayanamadım idrar testi yaptım pozitif gördüm ama emin olamadım korkuyorum birşey olur diye sizce ne yapmalıyım
Canım selamlar ben de 15 kasımda transfer oldum , ben de sağ kasıkta ara ara kramp oluyor , ne mutlu sana inşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın🤲🏻🤍🌸

Ben şuam 3.günümdeyim silik olarak gördüm erken gebelikte

Ben şuam 3.günümdeyim silik olarak gördüm erken gebelikte
Çok erken görmüşsün ben 5. Günde tek çizgiyi 7. Günde çift gördüm oda bu şekilde tam çizgi değildi

Eklentiler

• IMG_20231119_132936.webp
    IMG_20231119_132936.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 232
Testte negatif çıktı dün gece ama doktorum belli olmaz ümidini yitirme dedi test verdim elektrik kesintisi oldu testi etkiler mi acaba

Back
X