Transfer Sonrası Kaşıntı?

Aslaumudunuyitirme

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2018
358
379
18
Kızlar transferimin 10.günündeyim. Transferin ertesi gününden beri vücudumda deli gibi bir kaşıntı var. Kaşımaktan vücuduma kan oturdu resmen, o kadar berbat. Clexane, Crinone, Folbiol, Estrofam, Climara kullanıyorum. İlaçlardan olduğunu düşünmüyorum, çünkü bunları daha öncede kullanmıştım. Benim gibi kaşıntıdan muzdarip olan var mı?

Eklentiler

• A04D480C-A9BC-4131-8707-A3E60DA34BE4.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 908
A Aslaumudunuyitirme
Kullandığınız ilaçlar haricinde klinikte agri kesici igne, hap vs kullandınız mı?
Veya duş kremi, sampuan, krem, parfüm, yumuşatıcı, çamaşır deterjanı gibi vücudunuza temas eden kullanmıs olduğunuz ürünü değiştirdiniz mu?

Bende yumurta toplamadan sonra oluşmuştu. Operasyon gunu bi iğne vurmuslardi. Alerjinin ondan kaynaklı olduğu çıkmıştı ortaya..
Bu arada transfer sonucunuz umarım pozitif cıkar ve saglikla bebişinizi kucağınıza alırsınız

Edit: kullandığınız ilaçları aynı anda kullandınız mi daha önce? Etken maddelerinin etkileşimi de alerjik reaksiyon gosterebiliyor. Cilt doktorumun bana sordukları bunlardı. Bir dermatoloğa görünün bence..

Yok canım ya. Farklı hiç bir şey kullanmadım. Evde kullandığım hiç bir şeyi değiştirmedim. 1 hafta önce Avil iğne vurunmuştum, o iyi gelmişti. 2 gün sonra tekrar başladı. Şu an 10.günümüzdeyiz, değerim 275. Umarım katlanarak devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…