transfer sonrası kullanılan ilaçlar

ADAM

ÇILGINIM VE DE DUYGUSALL
Kayıtlı Üye
14 Mart 2009
1.191
4
116
47
Bursa
arkadaşlar haftaya transferim var siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz yazar mısınız?
kimisi iğne kullanıyor acaba doktor demezse biz mi öneri getirsek....
benim doktor öncekinde iğne filan vermemişti...akannehir

valla benımde yarın toplamam var sımdıden dusunuyorum bu konuyu bazılarına progestron hapı bazısına igne veriyolar bantlar aspirinler kullananlarda cabası cok karısık bi mevzu.kullandıgınız ilacları paylasırsanız cok sevınırım

ewet herkes başka bişi kullanıyo....
madem iğne daha etkili bana niye doktor vermiyor....

bende aynen sizin gibi düşünüyorumm....benimde ilk denememde değerim az yükselddiği haldee iğne verilmdiii fitile devam ettirildi....şimdi başka yerde umut da tüp deniyorumm heraldee umut tüp veriyorr iğneee...bende tedavideyimm hereldee 1 haftaya kadar benimde transferim olurrr....
bu arada tedavin hayırlı olsunn adamm

bana doktorum crino jel vermişti folbiolle ikisini kullandım sadece kanamam olunca iğne vermişti o da bitane rabbime şükürler olsun tuttu kızlar bence iğne veya jel farketmiyo ikiside rahimi kalınlaştırmak için kullanılıyo sanırım iğne daha etkkili ama rabbim yeterki ol desin

sağol canım inşallah bu tedavi de hepimizin yüzü gülerrrrkaydirigubbakcemile2

öyle canım ama riske atılacak kadar kolay değil bu işler....sen de bilirsin....
yani varsa bir kolay yolu neden riskeatıyolar o kafamı karıştırıyo....
yani madem iğne daha iyi onu yazsınlar...

canım ben estrofem, crinone jel, folbıol,aspirin ve climara bant kullanıyorum. doktor karar veriyor ne vereceğine iğne vurulanlar var ama oda zor hep kalçadan allahın takdiri sonuçta tutucak olduktan sonra ne kullanırsan kullan tutar

ADAM... selam canım.....sen tedavini şahin beydemi yaptırıyorsun.......şahin bey climara bant,crinone jel yada progestan fitil veriyor.....ama iğneyi kendin istersen iğnede verebiliyor..........ben sormuştum hepsi aynı etki ediyor demişti........ama bazı kişiler yani burda okuduklarım iğne daha etkili diyor..........benimde kafam karışıyor.........ama istersen iğne önerisini dr.a sen götür..........ayrıca tedavinde hayırlı olsun......

sağol canım çok teşekkür ederim.....
sen neler yapıyon?

sevgili adam başlayacak tedavin hayırlı olsun
iğne yada hap verilmesi hem doktora hem de sorunun ne olduğuna ve yaşa göre değişiyor ben 2 denememde de progestan iğne günde bir kere iki doz, progestan jel ve östrojen bandı kullandım aspirin ve folik asit zaten kullanılıyor 2. de tuttu ama kalp atışı olmadı aldırmak zorunda kaldım
bizde bir problem yok ama ben 35 yaşındayım sadece aşılamada progestan tablet kullandım

eylülcüğüm teşekkür ederim
sana da çok geçmiş olsun...
ben 32 yaşındayım.....
doktor sadece aspirin crinino jel ve elevit kullandırdı geçen sefer ve şimdi de aynı ama ben ona iğne olayım diyeceğim...bakalım ne diyecek...delikafadulden

ben de iğne daha etkili diye biliyorum arkadaşlar. ben diğer denemelerde jel kullanmıştım. dr iğne daha garanti diye iğne verdi. bana kalsa fitil kullanırdım daha rahat, iğne çok yakıyor çünkü, ama dr ne diyorsa onu yapıyoruz mecbur. bi de folik asit ve vitamin verdi aspirin vermedi, gereksiz yere kanı sulandırmanın anlamı yok dedi....

sağol canım çok teşekkür ederim.....
sen neler yapıyon?

rica ederim canım......bende bu ay başlıyayım diyordum.....hiç içimden başlamak gelmedi.....bu ayı es geçtim bakalım........yazmamışsın.....şahin beyemi yaptırıyorsun....merak ettim.....zemuszemus

Yok be kızlarr ben ılk denememde fıtıl kullandım ...olmadıı...sonra burda okudum herkez ıĞne daha etkılı yazmıŞtı bende doktoruma dedım ve ıĞne aldım ıkıncı denememdıı....ama oda olmadıı...Şımdı ÜÇÜncÜye baŞlıycam ne verırse versın razıyımm..rabbım ol dedıyse hıÇ bıŞe kullanmadanda hamıle kalırsın stres yapmayın ..bence... Yeterrrben Şımdı antıbıyotık kullanıyorum ÖnÜmÜzdekı adet baŞlıycam hayırlısıylaa.....adamcım sende fazla ırdeleme kafanı bulandırırsın bende senın gıbıydım....herŞeyı takardım ona bunu verdı bana nıye vermedı dıye....ama 2 seferdede olumsuz sonuÇlansı bu sefer hıÇ bıŞey sormuyorum..bakalım nolcakkk

YİRİM SENİİİcokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…