bende aynen sizin gibi düşünüyorumm....benimde ilk denememde değerim az yükselddiği haldee iğne verilmdiii fitile devam ettirildi....şimdi başka yerde umut da tüp deniyorumm heraldee umut tüp veriyorr iğneee...bende tedavideyimm hereldee 1 haftaya kadar benimde transferim olurrr....
bu arada tedavin hayırlı olsunn adamm
bana doktorum crino jel vermişti folbiolle ikisini kullandım sadece kanamam olunca iğne vermişti o da bitane rabbime şükürler olsun tuttu kızlar bence iğne veya jel farketmiyo ikiside rahimi kalınlaştırmak için kullanılıyo sanırım iğne daha etkkili ama rabbim yeterki ol desin
bak bu climara bant ne şimdi?ilk kez duyuyom
sevgili adam başlayacak tedavin hayırlı olsun
iğne yada hap verilmesi hem doktora hem de sorunun ne olduğuna ve yaşa göre değişiyor ben 2 denememde de progestan iğne günde bir kere iki doz, progestan jel ve östrojen bandı kullandım aspirin ve folik asit zaten kullanılıyor 2. de tuttu ama kalp atışı olmadı aldırmak zorunda kaldım
bizde bir problem yok ama ben 35 yaşındayım sadece aşılamada progestan tablet kullandım
sağol canım çok teşekkür ederim.....
sen neler yapıyon?
Yok be kızlarr ben İlk denememde fİtİl kullandım ...olmadıı...sonra burda okudum herkez İĞne daha etkİlİ yazmıŞtı bende doktoruma dedİm ve İĞne aldım İkİncİ denememdİİ....ama oda olmadıı...Şİmdİ ÜÇÜncÜye baŞlıycam ne verİrse versİn razıyımm..rabbİm ol dedİyse hİÇ bİŞe kullanmadanda hamİle kalırsın stres yapmayın ..bence... Yeterrrben Şİmdİ antİbİyotİk kullanıyorum ÖnÜmÜzdekİ adet baŞlıycam hayırlısıylaa.....adamcım sende fazla İrdeleme kafanı bulandırırsın bende senİn gİbİydİm....herŞeyİ takardım ona bunu verdİ bana nİye vermedİ dİye....ama 2 seferdede olumsuz sonuÇlansı bu sefer hİÇ bİŞey sormuyorum..bakalım nolcakkk
adamm yumurtaların ne zman toplanıyorrr tedavinn nasıl geçiyorrr????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?