• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası lekelenme

mavielle

MİNİK DUTUM BENİMLE
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2010
2.014
30
158
Balıkesir
arkadaşlar transferden 8-9 gün sonra lekelenme yaşayanınız varmı.ben ilk 2 denememde 8-9 günlerde lekelenme yaşadım ve sonucum pozitifti ilk gebelik 7 haftalık sürdü ikinci gebelik 10 hafta.3.denememde lekelenme yaşamadım göğüslerde hassasiyet felanda olmadı sonuç negatifti.şimdi 4.denememizin 9.günündeyim yine lekelenme var ve göğüslerim dokunulmucak kadar acıyo sizdede buna benzer şeyler oldumu?

hayırlı olsun
bende olmadı negatifti zaten ama olanlarda duydum hep pozitiftifisfisfis

maviellle bende hic lekelenme falan olmadi 10.gunumde evde test yaptim ikinci cizgi silik cikti ve hamileydim
kisiden kisiye degisiyor ama sen kendi durumunu gayet guzel anlatmissin lekelenme oldunda hep pozitif sonuc almissin umarim gene oyledir ,,iki kere dusuk yaptikdan sonra nedenini arastirdin mi ...umarim bunda ayni sorunu yasamazsin bol sans

kızlar 3. kez hamileyim 11.gün beta hcg sonucum 205,7 çıktı doktor yine ikiz büyük ihtimalle dedi.demekki büyüklerin sölediği doğru lekelenme bebek müjdesi rabbim kucağıma aldırsın bu sefer :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bugun 9. gunum leke falan yok sadece kasık agrısı o da adete benzer

kızlar 3. kez hamileyim 11.gün beta hcg sonucum 205,7 çıktı doktor yine ikiz büyük ihtimalle dedi.demekki büyüklerin sölediği doğru lekelenme bebek müjdesi rabbim kucağıma aldırsın bu sefer :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

çok sevindim canım, kendine dikkat etki zarar gelmesin bebeklerine.....

canım hep okuduğumuz kadarıyla her gebelıkte leke olacak dıye bırsey yok ama genelde oluyor. ama sen zaten durumunu ne guzel anlatmıssın. buyuk ıhtımalle yawrularının tutunma kanamasıdır o. pekı bısey sorucam oncekı dusuklerın neden oldu? dr arastırmadımı bu konuyu?

he hamıleymışsın zaten :)))) hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağına almanı nasıp etsın ınsallah arkadasım.

bugün 9. günüm transferin moralim sabah ok bozulmuştu kahverengi lekelenme oldu ama yazdıklarınızı okuyunca biraz moral buldum yine de ii değilim dua edin lütfen

Back
X