Transfer sonrası lekelenme

Limon01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2022
254
91
28
Tekirdağ
Merhaba arkadaşlar transferimin 9. Günü ve farklı saat dilimlerinde 3 defa lekelenme yaşadım ilki kırmızı küçük bir nokta diğerleri beyaz akıntının içinde pembelik gibiydi aktif olanlar benzer durum yaşayanlar var mı normalde 2 gün sonra regl günüm test falanda yapmadım

Bende o lekenme 2. Gün oldu bence kan testi ver çıkar artık ilk denememde 8. Gün vermiştim kanı

Merhaba arkadaşlar transferimin 9. Günü ve farklı saat dilimlerinde 3 defa lekelenme yaşadım ilki kırmızı küçük bir nokta diğerleri beyaz akıntının içinde pembelik gibiydi aktif olanlar benzer durum yaşayanlar var mı normalde 2 gün sonra regl günüm test falanda yapmadım
Sonucunuz ne oldu peki benimde öyle lekelenmelerim oldu düşük yaptım

Benim de o şekilde oldu 8.günü korktum doktorum progesteron iğnemi yaptırmamı söyledi ayrıca hastaneye gitmişken beta baktırabilirsin dedi beta da baktırmıştım pozitifim çok şükür ama beni baya korkutmuştu şuan 7+5im en son 7hafta olana kadar ara ara lekem gelmeye devam etti geldikçe önlem amaçlı iğne vurdurdum kan baktırmanızı tavsiye ederim

Back
X