G Gulsenn77 Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Eylül 2020 425 365 53 39 4 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Natuvan34 #21 ftmacm .!.: Hayır canm bende lekelenme filan olmadı ağrıda olmadı hiç çok şükür pozitif oldu Genişletmek için tıkla... göğüs hassasiyeti bel de vs olmadı mi?ben hafif de olsa var endişe ettrdi braz
ftmacm .!.: Hayır canm bende lekelenme filan olmadı ağrıda olmadı hiç çok şükür pozitif oldu Genişletmek için tıkla... göğüs hassasiyeti bel de vs olmadı mi?ben hafif de olsa var endişe ettrdi braz
F ftmacm Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Şubat 2021 63 70 38 32 4 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Natuvan34 #22 Gulsenn77 .!.: göğüs hassasiyeti bel de vs olmadı mi?ben hafif de olsa var endişe ettrdi braz Genişletmek için tıkla... Göğüs hassasiyeti oldu ama benim negatif çıktığındada olmuştu sonra adet olmuştum aynı göğüs sancısıyla şuan pozitifim
Gulsenn77 .!.: göğüs hassasiyeti bel de vs olmadı mi?ben hafif de olsa var endişe ettrdi braz Genişletmek için tıkla... Göğüs hassasiyeti oldu ama benim negatif çıktığındada olmuştu sonra adet olmuştum aynı göğüs sancısıyla şuan pozitifim
G Gulsenn77 Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Eylül 2020 425 365 53 39 4 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Natuvan34 #23 ftmacm .!.: Göğüs hassasiyeti oldu ama benim negatif çıktığındada olmuştu sonra adet olmuştum aynı göğüs sancısıyla şuan pozitifim Genişletmek için tıkla... Demek olumlu da olsa ,olumsuz da olsa bu belirtiler var sanırım genel olarak....
ftmacm .!.: Göğüs hassasiyeti oldu ama benim negatif çıktığındada olmuştu sonra adet olmuştum aynı göğüs sancısıyla şuan pozitifim Genişletmek için tıkla... Demek olumlu da olsa ,olumsuz da olsa bu belirtiler var sanırım genel olarak....
F ftmacm Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Şubat 2021 63 70 38 32 4 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Natuvan34 #24 Gulsenn77 .!.: Demek olumlu da olsa ,olumsuz da olsa bu belirtiler var sanırım genel olarak.... Genişletmek için tıkla... Aynen canım sabırla beklemek gerek hayırlısı olsun
Gulsenn77 .!.: Demek olumlu da olsa ,olumsuz da olsa bu belirtiler var sanırım genel olarak.... Genişletmek için tıkla... Aynen canım sabırla beklemek gerek hayırlısı olsun
G Gulsenn77 Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Eylül 2020 425 365 53 39 4 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Natuvan34 #25 ftmacm .!.: Aynen canım sabırla beklemek gerek hayırlısı olsun Genişletmek için tıkla... Bekliyorum artık fatmacim.embriyolarim3.gün 1.kaliteliler 8 hücreli iyi ama nasip artık inş olur...5 gün bitti yarın 6.gün heyecanla bekliyorum.bazem burda olumlu duyunca motive oluyorum.bazende üzülüyorum ama sakin Sabrli olmaya calsyrm
ftmacm .!.: Aynen canım sabırla beklemek gerek hayırlısı olsun Genişletmek için tıkla... Bekliyorum artık fatmacim.embriyolarim3.gün 1.kaliteliler 8 hücreli iyi ama nasip artık inş olur...5 gün bitti yarın 6.gün heyecanla bekliyorum.bazem burda olumlu duyunca motive oluyorum.bazende üzülüyorum ama sakin Sabrli olmaya calsyrm